Ga naar de inhoud

Panga uit de oven met mozzarella

Heerlijk visgerecht uit de oven. Eens een keer iets anders, maak dan deze panga met mozzarella!
15 minuten Voorbereidingstijd
20 minuten Bereidingstijd
Delen op

Panga uit de oven met mozzarella

Vis, ik word er steeds gekker op. Als ik “uit eet” ga ik 9 van de 10 keer voor een visgerecht.
Thuis eten we minimaal 1 keer in de week vis.

Een vissie bakken met kruiden is lekker, maar natuurlijk is het leuk (en meestal ook erg lekker) om zo nu en dan iets anders met vis te doen.

Deze keer ben ik voor vis met mozzarella gegaan! Op het blog van van Nina kwam ik dit lekkere receptje tegen. Panga uit de oven met mozzarella. En tomaatjes.

 

Voor dit gerecht heb ik pangasiusfilet gebruikt, ook kun je dit eten met kabeljauw, tilapia of een andere witvis.

Voor de kleur vond ik het leuk om (net als Nina deed) verschillende kleuren tomaatjes te gebruiken. Natuurlijk is het ook lekker (en makkelijk) om één soort tomaatjes te gebruiken.

Lekker om te eten met aardappels of pasta. Wij hebben er ook een salade bij gegeten.

Ingrediënten

Personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze panga uit de oven met mozzarella

Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: 20 minuten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Vet een ovenschaal in.
2
Stap 2

Leg de pangafilets in de ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie en een snufje peper en zout.

3
Stap 3

Verdeel daarop de gehalveerde tomaatjes, basilicum en vervolgens de plakken mozzarella.

4
Stap 4

Besprenkel dit ook met een beetje olijfolie en verdeel de Parmezaanse kaas erover.

5
Stap 5

Bak dit in de oven in ± 15 tot 20 minuten gaar (afhankelijk van de dikte van de vis).

Bekijk ook andere recepten
Caesar salad recept
Naan met hoemoes, falafel en groente groenten
Eiersaladecups
Lente-plaattaart met courgette en pesto

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op