Doet ie het!?!

Als het goed is, is deze blog na het schrijven van dit stukje online! (En.. werkt het!?)  Ik moet het een en ander nog uitvogelen maar hoop snel het eerste recept te plaatsen!

Kleine introductie: Ik vind het erg leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ik haal hier steeds meer plezier uit en besteed er ook steeds meer tijd aan. Lijkt me leuk om hier recepten te plaatsen en met jullie te delen. De meeste recepten zullen komen uit kookboeken, tijdschriften, websites of via familie, vrienden of kennissen. Wie weet verzin ik zelf ook nog het een en ander..

Ik zou zeggen: hou je van lekker eten? Houd deze pagina dan in de gaten!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk