Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Doet ie het!?!

Als het goed is, is deze blog na het schrijven van dit stukje online! (En.. werkt het!?)  Ik moet het een en ander nog uitvogelen maar hoop snel het eerste recept te plaatsen!

Kleine introductie: Ik vind het erg leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ik haal hier steeds meer plezier uit en besteed er ook steeds meer tijd aan. Lijkt me leuk om hier recepten te plaatsen en met jullie te delen. De meeste recepten zullen komen uit kookboeken, tijdschriften, websites of via familie, vrienden of kennissen. Wie weet verzin ik zelf ook nog het een en ander..

Ik zou zeggen: hou je van lekker eten? Houd deze pagina dan in de gaten!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *