Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Even iets anders..

Vandaag even geen recept, maar huishoudelijke mededelingen..

Wacht, STOP, Ho! Laat je door bovenstaande zin niet afschrikken!
Het gaat hier om een toevoeging op mijn blog. Ik hoop dat je dit, net als ik, als prettig ervaart en je hierdoor nog gemakkeljiker lekkere recepten vindt!

Het aantal recepten groeit gestaag op Brenda Kookt!  Vanaf nu kun je een overzicht van alle geplaatste recepten vinden door rechts boven op mijn blog op RECEPTEN te klikken. Ik heb ervoor gekozen de recepten te groeperen onder 8 categoriën. Wil je weten welke categoriën dit zijn? Neem dan een kijkje op deze nieuwe pagina!

Ik kwam er net achter dat ik nog geen nagerecht geplaatst heb! Schandalig! Nog even geduld… het recept is in de maak.

De “printbutton” heb ik onder de berichten verwijderd. Het bleek niet efficiënt te zijn om een recept te printen. Doordat alle foto’s geprint werden had je soms 8 pagina’s nodig voordat het hele recept was uitgeprint.
Als je een van de recepten wilt printen kun je deze het beste kopiëren en plakken. Ik zorg ervoor dat het recept altijd bij elkaar staat zodat je ht niet in delen hoeft te kopiëren.
Ik ben van plan de recepten in de toekomst printbaar te maken.

Tot slot geef ik jullie een voorproefje van het lekkers dat zeer binnenkort aan de recepten op mijn blog zal worden toegevoegd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Laura's Bakery 26 april 2012 om 16:59

    Hoi Brenda, op mijn blog heb ik een print button en die werkt heel makkelijk. Mensen kunnen het aanklikken en krijgen dan een pop-up, hierin kunnen ze nog wijzigingen aanbrengen voordat het geprint wordt. Alle foto’s weghalen bijvoorbeeld ;) Ik weet niet welke jij had maar ik vind het erg makkelijk :) Oh ja, jouw link staat nu ook op mijn site :)

  2. brendakookt 26 april 2012 om 20:23

    Hi Laura, bedankt voor je tip :-)
    Lijkt me handig als je nog wijzigingen kunt aanbrengen voor je gaat printen!
    Ik had de standaard wordpress.com printbutton. Volgens mij kan ik op de versie die ik nu heb geen andere buttons toevoegen. Maar denk erover om te switchen, dus ik hou het in gedachten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *