Cycling diner!

Op de planning vanavond:

Cycling diner!

Een gezellige “culinaire” avond met de ladies en boys!

Datum:                      23 juni 2012
Aanwezigen:           13 personen

“Spelregels” Cycling diner

 • Kook voor minimaal 13 personen, zodat er genoeg is voor iedereen
 • Houdt er rekening mee dat we 6 adressen hebben, en je gerecht niet té groot is. Het is de bedoeling dat we het toetje ook nog op krijgen..
 • De opgegeven aanvangstijden zijn een indicatie. In de praktijk kan het voorkomen dat het een en ander uitloopt. Geen probleem, we hebben alle tijd… Voor het hoofdgerecht is iets meer tijd ingepland omdat dit meestal langer duurt.
 • Omdat de tijd per gang/locatie beperkt is, is het verstandig zoveel mogelijk voor te bereiden, zoveel mogelijk mise en place dus!
 • Wees creatief, en bedenk een lekker gerechtje (dit hoeft niet per se ingewikkeld te zijn).
 • Het is niet toegestaan te bestellen bij een restaurant zoals snackbar, Mc Donalds, chinees, thai, etc. 
 • Het meebrengen van je fiets naar de eerste locatie is een must! Bij vergeten of weigeren van het meebrengen van de fiets is uitsluitsel van deelname niet uitgesloten.
 • Zorg ervoor dat je goede humeur niet ontbreekt op het cycling diner.

Vanavond gaan we 6 adressen langs. Op de adressen kunnen we het volgende verwachten:

Koffie met iets lekkers (klein voorafje), Soepje, Amuse/voorgerechtje, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met iets kleins + naborrelen.

Ik ben locatie 4, het hoofdgerecht(je)! De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. Over enkele dagen lezen jullie hier hoe het heeft uitgepakt en wat voor heerlijks we allemaal hebben gemaakt en gegeten!

(lees hier alles over de Cycling diner) 

 ———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
7 comments
  1. Dank je Wilma. Het was een zeer geslaagde avond!
   We koken een keer in de maand voor elkaar (de meiden) maar dat doen we op een doordeweekse dag. Dus dan is het alleen hoofdgerecht, en een beetje makkelijk. Gister had iedereen erg zijn best gedaan om er iets speciaals van te maken. (leuk!!)

 1. Hoi Brenda, van Merle hoorde ik dat het een hele geslaagde dag was! En dan vandaag weer naar de amusetour!! Dit was voor jullie wel een topweekend qua culinaire hoogtepunten.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk