Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Friday Five: #HappyLunchtime! #1

 

Vandaag geen PQR-lunch. Maar een Friday Five van de eerste 5 lunches uit de #HappyLunchtime-reeks! De letters ABC tot en met de MNO dus!

Dit weekend kun je dus kiezen wat je gaat eten.

Ga je voor de ABC? Aardbeien met chocolade en brie? Een hemelse combinatie! Ik zag nog Hollandse aardbeien op de markt deze week, dus grijp je kans nu het nog kan!

Of ga je voor de vitello tonato zonder tonijn maar met bagel (donut)? Broodje DEF is namelijk een bagel met fricandeau en ei. Een heerlijke combinatie!

Dat geitenkaas en honing samen een topper zijn is bekend. En dat ik hier van hou ook. Daarom kon ik het niet laten deze twee terug te laten komen bij de GHI. Namelijk op een Italiaanse bol met komkommer, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes én het verrassingsingrediënt: Serranoham! In een woord: genieten!

Heb je zin iets fris? Dan moet je voor de JKL gaan. Een boterham met Limoen-roomKaas met Jonagold (appel). Dat is weer eens iets anders. En erg lekker!

Of heb je zin in een warme lunch? Dan neem je de omelet! MNO dus! Omelet met mozzarella en nomaat. Altijd goed! En nomaten zijn nóg lekkerder dan tomaat, dus pak die kans! Voordat er volgende week weer een keuze bij komt.. de PQR. Dat maakt het er niet makkelijker op.

Ik kan je alvast vertellen dat de PQR ook echt een aanrader is. Maar het is geen broodje…

Fijn weekend!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *