Friday Five: #HappyLunchtime! #1

 

Vandaag geen PQR-lunch. Maar een Friday Five van de eerste 5 lunches uit de #HappyLunchtime-reeks! De letters ABC tot en met de MNO dus!

Dit weekend kun je dus kiezen wat je gaat eten.

Ga je voor de ABC? Aardbeien met chocolade en brie? Een hemelse combinatie! Ik zag nog Hollandse aardbeien op de markt deze week, dus grijp je kans nu het nog kan!

Of ga je voor de vitello tonato zonder tonijn maar met bagel (donut)? Broodje DEF is namelijk een bagel met fricandeau en ei. Een heerlijke combinatie!

Dat geitenkaas en honing samen een topper zijn is bekend. En dat ik hier van hou ook. Daarom kon ik het niet laten deze twee terug te laten komen bij de GHI. Namelijk op een Italiaanse bol met komkommer, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes én het verrassingsingrediënt: Serranoham! In een woord: genieten!

Heb je zin iets fris? Dan moet je voor de JKL gaan. Een boterham met Limoen-roomKaas met Jonagold (appel). Dat is weer eens iets anders. En erg lekker!

Of heb je zin in een warme lunch? Dan neem je de omelet! MNO dus! Omelet met mozzarella en nomaat. Altijd goed! En nomaten zijn nóg lekkerder dan tomaat, dus pak die kans! Voordat er volgende week weer een keuze bij komt.. de PQR. Dat maakt het er niet makkelijker op.

Ik kan je alvast vertellen dat de PQR ook echt een aanrader is. Maar het is geen broodje…

Fijn weekend!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk