Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Eindeloos Genieten @ Tydloos [Enkhuizen]

 (Foto’s van Tydloos)

Bij restaurant Tydloos heb ik eerder gegeten. Dit was echter voordat het restaurant overstapte op het ‘all you can eat principe’. We aten toen drie heerlijke gangen van de kaart. Afgelopen week had ik iets meer gangen op.

Tegenwoordig kun je bij Tydloos namelijk onbeperkt kleine gerechtjes eten, oftewel Eindeloos Genieten. Vorige week heb ik met familie eindeloos genoten.

Rene en Helen (eigenaren van het restaurant) hadden het gevoel dat in Enkhuizen veel restaurants in dezelfde vijver aan het vissen waren. Daarom wilden zij een andere weg inslaan met hun restaurant Tydloos Eten & Drinken. Voorwaarde was wel dat er hoogwaardig gekookt kon blijven. Met Eindeloos Genieten is dat het geval.

Het concept: Voor €22,95 per persoon kun je onbeperkt eten (exclusief drankjes). Van 17.00 tot 22.00 kun je  kleine gerechtjes bestellen aan de hand van de menukaartjes die op tafel liggen. Hierop staan 26 gerechtjes, waaronder voor-, hoofd- en nagerechten. Hoeveel gangen je neemt bepaal je zelf.  Bij de gangen kunnen als bijgerecht friet, gebakken nasi of brood met bruchettamix worden besteld.

In augustus is proefgedraaid met dit concept.  Het proefdraaien was een groot succes, daarom kun je per 1 september 7 dagen per week bij Restaurant Tydloos terecht om eindeloos te genieten.
De kaart is seizoensgebonden, iedere drie maanden wordt deze aangepast.

De gerechtjes zien er heerlijk uit. Schilderijtjes op een bord. Je kunt zien dat de keuken er veel aandacht aan heeft besteed. En de keuze is reuze. Persoonlijk vond ik het lastig om te kiezen omdat ik alles wel wilde proeven. En, ook niet onbelangrijk, alles was lekker! Vooral de bruchetta, het stoofpotje en het geitenkaaskroketje vielen bij mij in de smaak. En de brownie kon natuurlijk ook niet ontbreken. Die had van mij wel wat groter mogen zijn ;-) Al was ik behoorlijk verzadigd aan het einde van de avond.

Onderstaande foto’s komen van Instagram, had alleen mijn telefoon mee om foto’s te maken.

Geitenkaaskroketje met een groene mosterdmayonaise
De combinatie van het geitenkaaskroketje met de groene mosterdmayonaise is top.

Italiaanse bruchetta van chorizoworst, tomaat, ui en olijven met gesmolten kaas
Volgens mij was deze bruchetta door sommigen aan onze tafel een tweede keer besteld. Dat zegt genoeg lijkt me.

Stamppotje van rucola met een runderstoofpotje
Dit stoofpotje was zeker een van de favorieten bij ons aan tafel. Hij smaakte ontzettend goed!

Aubergine pastataart met knoflook en mozzarella

Witte chocolade brownie met vanilleijs
De brownie kon bij mij niet ontbreken. Hij was heerlijk! Hier kon ik wel meer van op ;-)

Dit concept is ook aantrekkelijk voor de minder gedurfde eter: je bent namelijk eerder geneigd om iets te bestellen wat je normaal niet zo snel als hoofdgerecht zou nemen. Eens iets anders dan een kipsaté. Al staan er ook een kipspiesje op de kaart!
Als je een bord vol vlees wilt ben je hier niet aan het juiste adres. Of je moet iedere gang voor de mini-hamburger gaan.

Toen wij er waren zat het restaurant vol, het was gezellig druk.  De bediening was top! Ze liepen de benen uit hun lijf. Als we onze bestelling klaar hadden werd het menukaartje vrijwel direct meegenomen naar de keuken. Tussen de gangen door zat niet teveel tijd, maar ook niet te weinig. En daarbij werden de drankjes ook vaak bijgeschonken, daar houden we van!

Lezers van Brenda Kookt hebben een streepje voor: als je de bediening laat weten dat je via Brenda Kookt bij Tydloos Eindeloos gaat Genieten  ontvang je een welkomstdrankje van het huis. Deze actie loopt tot 1 december.

Reserveren is gewenst, dit kan via de website.
Met kerst is het mogelijk om eindeloos te genieten aan de hand van een aangepaste kerstmenukaart.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

 1. Daisy 23 oktober 2012 om 17:43

  Het all you can eat concept spreekt me wel aan. Enkhuizen is een beetje te ver voor deze Belgisch Limburger maar mijn vriend woont in Roermond en daar hebben ze ook zo’n restaurant met dit concept. Ga ik wel eens uitproberen. Lijkt me leuk (en smakelijk).

  1. Brenda 24 oktober 2012 om 07:07

   Kan me voorstellen dat je niet ‘even’ naar Enkhuizen rijdt om te gaan eten ;-) Je ziet dit concept inderdaad steeds vaker.
   Het spreekt mij aan dat je verschillende gerechtjes kunt proeven, en dat het ook smaakvol is, en je bord er mooi uitziet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tijdelijk een gevarieerd weekmenu (5 recepten) uit de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 helemaal gratis!