Wat eten we vanavond?

WIN: je zelfgemaakte kookboek!

Heb je een verzameling recepten die je ooit nog eens wilt maken. Of een lijst favoriete recepten die altijd een succes zijn.. Of allebei? Waar bewaar je ze? Schrijf je ze op, bewaar je ze op computer, of print je ze uit?

Wat dacht je er van om ze te bundelen in je eigen kookboek?

Via Blurb kun je namelijk online je eigen kookboek samenstellen! Met behulp van speciaal ontworpen software is dit heel eenvoudig. Je kunt zelf de lay-out, achtergrond en lettertype aanpassen zodat het kookboek helemaal in je eigen stijl is. Én daarbij kun je (zelfgemaakte) foto’s toevoegen!
In de online boekwinkel van Blurb kun je inspiratie opdoen voor je eigen kookboek. Naast kookboeken kun je via Blurb ook je eigen fotoboeken, notitieblokken,  magazines, brochures en trouwboeken samenstellen. Je bepaald zelf hoeveel je er besteld, het is zelfs mogelijk je boek via Blurb  te verkopen!

Ik ben inmiddels begonnen aan mijn eigen  kookboek. Ik kan jullie nog niet laten zien hoe het eruit komt te zien, ik ben namelijk nog bezig met de lay-out. Er is zoveel keuze.. ik kan niet kiezen!

Voorbeeld van een kookboek gemaakt met Blurb:

WINNEN!!!

Ben je opzoek naar een origineel (kerst)kado voor je zusje, beste vriendin, moeder, oom, buurman of oma? Of wil je een mooi kookboek maken voor jezelf?

Pak dan deze kans!

Ik mag van Blurb een boek ter waarde van € 35,00 weggeven! Hiervan kun je bijvoorbeeld een standaardboek bestellen van 120 pagina’s.

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

Wat moet je doen om te winnen?
Om je eigen kookboek te winnen moet je twee dingen doen:

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel me wat voor (kook)boek je zou maken en voor wie.
 • Volg/Like Brenda Kookt ook op Facebook.

Reageren kan tot en met zondag 25 november. Maandag 26 november wordt de eerlijke winnaar getrokken. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per e-mail. Dus zorg dat je bij je reactie het juiste e-mailadres invult.

Deze win-actie is gesloten, het is niet meer mogelijk te reageren.
Jorien heeft haar zelfgemaakte kookboek gewonnen!

Gefeliciteerd! En veel plezier met het maken van je eigen kookboek!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

14 Comments

 1. Joyce 25 november 2012 at 12:50

  Een eigen kookboek ga ik zeker een keer schrijven! Met eigen recepten en mooie foto’s. Om mensen inspireren en te laten zien dat koken helemaal niet zo lastig is en dat je er zelfs heel veel plezier aan kunt beleven!

 2. missFromage 25 november 2012 at 20:14

  Hallo Brenda,

  Voor wie ik dit kookboek zou maken, is snel beantwoord: mijn tweejarige zoon. Ben zo trots op hem dat hij zo smakelijk met de pot kan mee-eten, dat ik deze recepten voor hem wil bundelen. Kan hij later aan zijn eigen kleintjes voorschotelen.
  Natuurlijk krijgt hij wel eens vissticks met puree en worteltjes, maar het mannetje eet even goed mee van kip tikka masala, knoflookquiche, gnocchi met gorgonzola enzovoorts. Een echte foodie in de dop :)
  Hij vindt het ook erg leuk om de foto’s van de recepten die ik maak later op mijn blog terug te zien. Daarom kan ik me voorstellen hoe zo’n echt kookboek in de smaak zou vallen.

  Groetjes, Ursula
  (aka missFromage)

Misschien vindt je dit ook leuk: