The end of…

#Happylunchtime!

De afgelopen negen weken hebben we heerlijk geluncht met de #Happylunchtime-reeks! Sommige combinaties waren nieuw, anderen zijn klassiekers die nou eenmaal super goed samengaan, en altijd een succes zijn.

De uitdaging was om bij alle letters uit het alfabet een lekkere lunch te maken, beginnend bij ACB, eindigend bij XYZ. Inmiddels zijn ze allemaal voorbij gekomen. Ik vond het erg leuk om deze reeks te maken en telkens weer een nieuwe lekkere lunch te verzinnen bij de verschillende letters. Het lastigste was JKL. Maar gelukkig heb ik hierbij ook een heerlijke lunch bedacht.

Hierbij het laatste overzicht van de 9 lunches volgens het alfabet in de #HappyLunchtime! reeks:

Nr 1. ABC Broodje Aardbei, Brie en Chocolade (uit de oven)

Nr 2. DEF Donut (bagel) met Ei en Fricandeau

Nr 3. GHI Italiaanse bol met Geitenkaas en Honing

Nr 4. JKL Limoen-Kruiden-Roomkaas met Jonagold

Nr 5. MNO Omelet met Mozzarella en Nomaatjes

Nr 6. PQR Quesadilla met Pesto en Rucola (en kip)

Nr 7. STU Uiensoep Sandwich

Nr 8. VWX Visburger met Wasabimayo

Nr 9. XYZ Wrap met Ysbergsla en Zalm

Ik kan moeilijk kiezen. Ik kan er niet 1 noemen die ik het lekkerst vond. Ik vond ze ALLEMAAL lekker! ABC was een onverwachte verrassende combinatie, super lekker!  JKL was ontzettend fris en ga ik zeker nog eens eten op een zomerse dag. Door MNO heb ik geleerd een heerlijke perfecte omelet te maken. Nu ik dat eenmaal kan moet dat natuurlijk vaker gegeten worden. PQR is een nieuwe ontdekking. Door de gesmolten kaas extra lekker.
Geitenkaas en Honing blijft een van mijn favorieten, daarom komt GHI zeker nog vaker langs op mijn bord. Ik hield niet van visburgers uit de diepvries. Maar wel van de zelfgemaakte visburger van VWX, wat is die lekker zeg! Wasabimayo is voor mij een nieuwe heerlijke ontdekking, dus die houden we er ook in. XYZ is altijd lekker..als hapje, maar zeker ook als lunch! De ‘neppe’ vitello tonato van DEF was een topper. We hebben hem inmiddels al vaker gegeten. En uiensoep is lekker, maar STU is nog veeel lekkerder! Daarom hebben we deze inmiddels al een paar keer gegeten. Ik kan niet kiezen. Ik vind ze allemaal lekker, en ik ga ze allemaal vast vaker eten!

Welke lunch vond jij (of lijkt jouw) het lekkerste?


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
8 comments
 1. Oei.. ik kan ook niet kiezen hoor! Ook ik heb geleerd een perfecte omelet te maken.. alleen doet Jamie het beslist handiger dan ik.. (maar dat komt misschien omdat ik zonder boter bak..
  De honing geitenkaas was al een favoriet hier, met basilicum en tomaat is die ook heel lekker en als tosti is deze ook top..

  De aardbei-brie-chocolade is de meest verrassende combi, daar was ik nooit zelf opgekomen..

  Kortom Lunchtime was ook happy for me.. het is leuk om iets lekkers van je lunch te maken!
  Ga door Brenda.. (ik was even bang dat je the end of je website zou aankondigen door je titel van deze post..)

  1. Nee, ik ben nog niet van plan om te stoppen hoor!
   Honing en geitenkaas als tosti met tomaat lijkt me ook heerlijk. Bedankt voor de tip! Ga ik binnenkort eens doen! ;-)

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk