Liebster Blog Award

Van Pauline van Uit Paulines Keuken heb ik de Liebster Blog Award ontvangen. Super leuk! Dit is een initiatief om nieuwe blogs te ontdekken én de blogger achter de blog beter te leren kennen. Dit doe je door 11 vragen te beantwoorden, en zelf 11 vragen aan jouw favo bloggers te stellen.

De vragen van Pauline staan in het Engels, ik antwoord lekker in het Nederlands.

1. What’s your favorite dessert?
Brownie’s! Als er brownies op de kaart staan neem ik het eigenlijk altijd. Behalve als ik in een gekke bui ben en eens iets anders wil proberen.

Ga je nu op mijn blog zoeken naar een brownie recept? Stop maar. Die staat er nog niet op. In 2013 komt daar verandering in. Dat beloof ik.

2. Are you more a morning or and evening person?
Zeker een ochtendpersoon. Ik kan slecht uitslapen, en vind het vaak ook zonde van mijn dag als ik te lang in bed blijf liggen.

3. What’s your favorite restaurant?
Ik zou willen dat ik nu de Librije, Oud Sluis of Le Garage kon noemen. Maar helaas heb ik daar nog nooit gegeten. Er komt een dag…
Nu ga ik voor een gezellige restaurantjes/eetcafés zoals Tydloos en Broekhuizen in Enkhuizen en de Paerdenstal in Hoorn. Maar ik hou op zijn tijd ook van een goede pizzeria of tapas bar.

4. Sweet or Savory?
Hartig. Ik hou van hartige hapjes. Bij een high tea vind ik dat ook het lekkerste.

5. What’s your favorite recipe on your blog?
Ik kan eigenlijk niet kiezen. Maar de Limoncello Semifreddo was echt een verrassing. Nooit verwacht dat dit zo ontzettend lekker zou zijn. Dan ga ik dus toch voor zoet ;-)

6. Who or what is your biggest inpiration?
Ik kan niet een grote inspiratiebron noemen. Ik haal overal inspiratie vandaan. Kookboeken, tv-programma’s, foodmagazines, andere blogs,  websites, familie, collega’s, vrienden..

7. Your favorite cookbook?
Op dit moment ben ik into Fast, Fresh and Simple van Donna Hay.
Maar ik weet niet voor hoe lang. Ik heb namelijk nog 2 nieuwe kookboeken liggen, Homemade van Yvette van Boven en Jamie’s 15 minute meals van Jamie Oliver.

8. Having dinner with George Clooney of with Adriano Zumbo?
Adriano Zumbo, al is het alleen maar omdat ik dan zoveel mogelijk tips en trucs kan vragen.

9. What’s your favorite ingredient?
Dan ga ik voor kip en spinazie. Kun je allebei alle kanten mee op.

10. Soup or Salad?
Soep! Als begin ik salades steeds meer te waarderen.

11. Preparing dinner or going out for dinner?
Ideaal zou zijn: zelf koken in een restaurant onder leiding van een professionele kok (bijvoorbeeld een workshop) en dit daarna zelf opeten.

Mijn favoriete blogs blijken ook de favoriete blogs van Pauline te zijn. Daarom beantwoord ik de vragen van Pauline, maar stel ik geen nieuwe vragen aan mijn favo blogs. Wil je toch andere foodblogs ontdekken? Op de rechterbalk van mijn blog vind je een lijstje met blogs die ik leuk vind.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
2 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk