Wat eten we vanavond?

Valentijns Foodswap – Wat ik kreeg

Valentijns foodswap

Na het bedenken, testen, samenstellen, koken, verpakken en versturen van mijn #foodswap pakket was het tijd om zelf verrast te worden! Zaterdag zou mijn pakket aankomen. Vorige keer dat ik aan de foodswap meedeed ontving ik mijn pakket aan het einde van de middag.Daarom ging ik er vanuit dat het deze keer ook wel even kon duren.
Tot om 09.50 uur ineens een busje voor het huis stopte en de bezorger naar mijn voordeur liep. Het feest kon beginnen!

Yvonne van de blog keukenprinsessen heeft mij vanaf Texel het volgende heerlijk pakket gezonden.

Valentijns foodswap

Opdracht #1: Doe iets met chocolade.
Ik kreeg heerlijke zelfgemaakte bonbons, met vulling. En aardbeien gedoopt in roze chocolade. (op de blog van Yvonne lees je hoe je deze bonbons zelf kunt maken)

Valentijns foodswap

Opdracht #2: Maak een mix voor een ontbijtproduct.
Een schot in de roos, ik kreeg een mix om scones te maken.

Opdracht #3: Maak iets dat op het ontbijtproduct gedaan kan worden.
Zelf eet ik scones eigenlijk altijd met clotted cream en lemon curd. Yvonne heeft een een mascarpone vanille crème bij gedaan en een frambozensaus. Dit was heel erg lekker!

Valentijns foodswap

Opdracht #4: Doe iets voor een drankje in het pakket.
Valentijnssmoothie
en groene thee in de smaken Lemon Sencha en Straatje van Vermeer.

Valentijns foodswap

Opdracht #5: Maak/ bak/ koop iets dat bij het ontbijt gebruikt of gegeten kan worden in de vorm van een hart.
Opdracht #6: Maak iets dat je zelf ook bij je liefdes ontbijt zou willen eten.
Blauwe bessen muffins en aardbeien mascarponemuffins, in de vorm van een hart.

Opdracht #7: Koop of maak een leuk cadeautje. Gewoon omdat liefde voor iedereen is.
Als cadeautje heb ik accessoires voor een compleet gedekte en sfeervolle valentijnsontbijttafel gekregen. Hierbij zaten placemats, champagneglazen, rozenblaadjes, tafelconfetti, servetten en een kaasje.

Ik ben erg blij met het pakket dat ik van Yvonne kreeg. Het zag er zo lekker uit dat we zaterdagmiddag alvast getest hebben. Vanochtend heb ik de scones gebakken en hebben we alles opgegeten. Een heerlijk ontbijt.


Ook meedoen?

Lijkt het je leuk ook eens aan de #FoodswapNL mee te doen? Abonneer je op de blog van Esmee op de #FoodswapNL-nieuwsbrief! Als er een nieuwe foodswap wordt georganiseerd ontvang je een mailtje. Vervolgens kun je zelf bepalen of het thema je trekt en of je tijd en zin hebt om mee te doen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Comments

 1. Yvonne 17 februari 2013 at 13:48

  Hoi Brenda,
  Wat ontzettend leuk dit om te lezen! Ik ben blij dat ik je een heerlijk valentijns ontbijt heb kunnen bezorgen. Had er geen idee van dat de foodswap zo leuk zo zijn!
  Jammer dat de aardbeien er niet meer zo mooi uitzien als bij vertrek maar kleinigheidjes hou je :) net als die “vergeten” deegstekers die je gelukkig ook nog heb gehad. Kortom, ik ben blij dat het een succes is geworden.
  Een hele fijne dag, groetjes Yvonne

  Reply
  1. Brenda 19 februari 2013 at 08:33

   Hoi Yvonne, leuk hé!? Het was even stressen, maar wel super leuk om te doen. En om te krijgen ;-) Het was zeker een succes, bedankt voor het mooie pakket.
   Groetjes, Brenda

   Reply
 2. Lara M 25 februari 2013 at 19:07

  Aardbeien mascarpone muffins klinkt hemels, hmmmmmm

  Reply

Geef een reactie

Misschien vindt je dit ook leuk: