Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots Februari 2013

Februari is alweer voorbij, we zitten op 1/6 van het jaar 2013. Wat vliegt de tijd!
Doordat het zo snel gaat is het extra leuk om mijn snap shots van de afgelopen maand uit te zoeken en voor jullie (en ook een beetje voor mezelf) op een rijtje te zetten.

Februari zat vol met lunches, etentjes met vriendinnen, Valentijns Foodswap en taart van collega’s. Niet bepaald een skinny maand, maar wel een hele leuke!

Snap shots februari 2013

Lunchen met een vriendinnetje bij brasserie de Tuynkamer in Hoorn. We waren eensgezind en namen allebei de bagel met Italiaanse ham, pesto, rucola en Grana Padano.

ots februari 2013

Na een ochtend shoppen hadden we niet genoeg aan alleen een bagel. Als toetje bestelden we brownie. En wauw, deze brownie was goddelijk!

ots februari 2013

Februari stond ook in het teken van de Valentijns Foodswap. Voordat ik mijn pakket verstuurde moest alles getest worden, met alle lekkernijen vond ik dat uiteraard geen enkel probleem.

ots februari 2013

Een van de vele gebakjes op het werk van deze maand. Bij dit gebakje verraste de bosvruchten me. Hij was echt super lekker. En door het fruit on top vond ik dit ook best een beetje gezond ;-)

ots februari 2013

Om de gebakjes en etentjes te compenseren nam ik een goed gevulde pastasalade mee als lunch naar het werk.

IMG_20130221_074203

In Noord-Holland wordt niet fanatiek gecarnavalt. Wij vieren daarentegen de kermissen. Dat is een beetje hetzelfde als carnaval. Vier dagen feest, maar dan meestal niet verkleed. Met vrienden reisde ik deze maand af naar Eindhoven, ik bedoel natuurlijk Lampegat. Deze vette hap kon tijdens de carnaval niet ontbreken.

ots februari 2013

Sushi night met de ladies, super lekker!

ots februari 2013

De ladiesnight sloten we in stijl af met lekkere romige New York Cheesecake. Vriendinnetje Inge maakte dit recept uit de Allerhande.

ots februari 2013

Mijn ontvangen #Foodswap pakket, een heerlijk ontbijtje.

ots februari 2013

Weer een lekker etentje met vriendinnen. Zoals je ziet was alles goed voor elkaar!

ots februari 2013

En het eten was goed voor elkaar, heerlijk! Dit etentje werd afgesloten met een verfrissend aardbeiensoepje met sinaasappel en een bolletje ijs.

ots februari 2013

Lazy-sunday: gevuld stokbrood. Ik deed zomaar wat, en het was heel erg goed gelukt. Het recept heb ik opgeschreven zodat ik het nog eens kan maken, ik zal het dan ook op mijn blog zetten.

ots februari 20136

De eerste lunchpauze in het zonnetje. Het was koud buiten, maar we zaten heerlijk in de zon.

Snap shots februari

Vorige week zondag bezocht ik Holland food & flowers. Bekijk hier de sfeerimpressie die ik maakte.

Snap Shots Februari

Sundaynight = pizzanight!

Snap Shots Februari

Afgelopen week maakte ik voor het eerst granola. Eigenlijk is het makkelijk om te maken. En zo lekker! Ik ben verslaafd aan deze muesli/cruesli/granola. Ik eet dit het liefst als ontbijt, tussendoortje èn lunch. Thuis, in de trein of op het werk. Het recept van de granola die ik maakte zal ik binnenkort ook op mijn blog plaatsen.

Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij Maart. Deze maand heb ik weer lekkere recepten in de planning. De winter is voorbij, we gaan weer lekker richting voorjaar, en ik bereid je voor op Pasen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *