Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Brenda Kookt volgen via Social Media

Natuurlijk kun je iedere dag bij Brenda Kookt langskomen om te controleren of er een nieuwe blogpost is geplaatst. Maar wist je dat er meerdere kanalen zijn waardoor je op de hoogte gehouden kunt worden? In deze blogpost laat ik je zien hoe je Brenda Kookt kunt volgen.

Brenda Kookt op Facebook

Like Brenda Kookt op Facebook

Onder de naam Brenda Kookt ben ik actief op verschillende social media. Via de Brenda Kookt Facebookpagina plaats ik recepten, maar ook foodtips, weetjes en win-acties. Ook kun je via de facebookpagina meepraten en berichten ‘liken’ of delen. Volg Brenda Kookt op facebook, én blijf op de hoogte.

Brenda Kookt op twitter

Volg @BrendaKookt op Twitter

Als je @BrendaKookt via twitter volgt worden blogupdates van Brenda Kookt automatisch in je timeline getoond. Daarnaast plaats ik op twitter ook persoonlijke updates. Veel van mijn tweets zijn food gerelateerd, bijvoorbeeld over wat ik heb gegeten of als ik een evenement bezoek, maar er komen ook persoonlijke dingen langs die mij bezig houden.

Brenda Kook op Instagram

Bekijk de snap shots van Brenda Kookt via Instagram

Via instagram deel ik de snap shots die ik maak. Verwacht veel foodfoto’s! Foto’s van gerechten die op Brenda Kookt worden geplaatst, maar ook behind the scenes foto’s en gerechten die nooit op Brenda Kookt zullen verschijnen. Een selectie van de snap shots die ik maak verschijnt maandelijks in de snap shot serie.

Brenda Kookt op Bloglovin

Volg Brenda Kookt via Bloglovin

Bloglovin’ is een website waarmee je gemakkelijk meerdere blogs kunt volgen. De updates van de blogs die je volgt komen naar voren in je blogoverzicht. Hierdoor heb je alle berichten van de blogs die je volgt bij elkaar en hoef je niet de aparte websites te bezoeken om te controleren of er nieuwe artikelen zijn geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk Brenda Kookt te volgen via Bloglovin’.  Via bloglovin’ kun je de leukste en lekkerste berichten van de blogs die je volgt bewaren door op het like-hartje te klikken. Zo heb je je favoriete blogupdates bij elkaar.

Brenda Kookt op Pinterest

Doe inspiratie op via Pinterest

Pinterest kun je zien als een prikbord vol inspiratie, niet alleen op het gebied van eten en drinken, maar ook fotografie, huisdecoratie en meer . Brenda Kookt verzameld op verschillende borden recepten, maar ook andere dingen zoals quotes en tips. Heb je inspiratie nodig? Of ben je gewoon benieuwd hoe pinterest werkt? Neem dan eens een kijkje op het het prikbord van Brenda Kookt.

Subscriben per e-mail

Subscriben per e-mail

Mis geen enkel bericht door je te abonneren op de updates van Brenda Kookt. In de rechterbalk van de website kun je je aanmelden voor het ontvangen van updates per e-mail. Vul een geldig e-mail adres in de daarvoor bestemde balk. Hierna ontvang je een eerste bericht van Brenda Kookt in je mailbox. Door op bijgevoegde link te klikken bevestig je de aanmelding.
Vervolgens ontvang je iedere keer als er een nieuw recept op BrendaKookt.nl geplaatst wordt direct een mailtje in je mailbox.

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Lisa 1 april 2013 om 08:58

    Wat leuk dat je zo actief bent. Ik kom ongeveer een keer in de week langs om te kijken of er iets nieuws online is. Ga je volgen op facebook en instagram :)

    1. Brenda 5 april 2013 om 20:21

      Leuk Lisa, daar zie ik je vast! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.