Win een Bakpakket!

Ik kan niet langs een kookwinkel lopen zonder even naar binnen te gaan. Al is het alleen maar om even rond te kijken. Mijn keukenkastjes zijn vol, maar mijn inventaris is nooit compleet. Er is altijd wel iets dat ik nog graag wil hebben. Een foodprocessor staat hoog op mijn verlanglijstje, maar servies, ovenschalen en bakspullen kan ik ook altijd wel gebruiken.

Kun je ook extra bakspullen gebruiken? Lees dan verder! Via Kookpunt.nl mag ik namelijk een bakpakket weggeven.

Kookpunt is een kookwinkel in Rotterdam, een grote. Helaas ben ik er zelf nog nooit geweest. Maar handig voor iedereen die zoals ik niet in de buurt van Rotterdam woont: bij Kookpunt kun je ook virtueel shoppen in de webshop. Je kunt hier terecht voor van alles op het gebied van koken, van bestek en servies tot keukenmachines zoals bijvoorbeeld planeetmengers. Kookpunt verkoopt ook verschillende grote merken  waaronder KitchenAid en Magimix.

win een bakpakket

Win!

Inhoud van het pakket:

 • Siliconen bakvorm Briochette Cannellate (79×30 cm)
  Siliconenbakvorm met 6 briochette vormen met een inhoud van 110 ml. Deze bakvorm kun je gebruiken voor het bakken van cakejes, maar ook voor het maken van toetjes als parfaits en panna cotta.
 • Roestvrij stalen maatlepeltjes (set van 5)
  Met deze maatlepels meet je precies af wat je nodig hebt voor je baksel.
 • Kookboek: Lorraine Pascale – Baking made easy
  Lorraine Pascale is een bakexpert die op meesterlijke wijze elke mogelijke gebakken traktatie weet te creëren. In dit boek vind je recepten voor het bakken van brood, muffins, koekjes, cakes en taarten tot pasteien. De voorzichtige beginner als de ervaren bakker kunnen hun ei kwijt aan de hand van dit kookboek. Het bevat ideeën voor elke gelegenheid: doordeweekse maaltijden, feestelijke etentjes, elegante high teas of ongedwongen brunches.
 • Kookpunt spuitflesje voor beslag
  Dit spuitflesje komt niet alleen van pas bij het bakken van poffertjes. Je kunt het ook gebruiken om bakvormen te vullen of je gebakte lekkernijen mee te versieren.
 • Fat Daddio’s Taartvorm met afneembare boden van geanodiseerd aluminium (afmeting 16,5 x 2,5 cm)
  Een quichevorm komt altijd van pas. Deze kun je niet alleen voor zoete baksels gebruiken, je maakt er ook hartige taarten in.

Zo maak je kans op dit pakket

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Laat in een reactie onder dit bericht achter wat je het liefste bakt en waarom
 • Deel dit bericht via Facebook of Twitter onder vermelding van @BrendaKookt

Deze actie loopt tot en met woensdag 1 mei, 17.00 uur. Hierna wordt de winnaar getrokken. De winnaar krijgt per e-mail bericht, dus zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
48 comments
 1. Ik maak heel graag een quiche maar dan zonder bodem of de bodem van amandelmeel en dan met allerlei groente en lekker gekruid vlees of vis en doe daar dan in plaats van de bodem wat meer eieren doorheen en dat is echt zo smullen!

 2. Wat een mooi pakket! Wat maak ik het liefst, oei dat is moeilijk kiezen! Ouderwetse appeltaart blijft een favoriet. Maar ik vind het vooral leuk om recepten om te zetten in lactosevrije recepten aangezien ik een lactose intolerantie heb. Het is soms een hele puzzel om een recept op de juiste manier om te zetten en het net zo lekker te houden!

 3. Oeh, de appelplaattaart volgens recept van mijn schoonmoeder is toch wel favoriet bij ons thuis. Voor een groot gezelschap taart en extra lekker door de toevoeging van abrikozenjam.

 4. Beste Brenda,
  ge-wel-dig mooi pakket!
  Het liefst bak ik een tarte-tatin, zo’n heerlijke Franse omgedraaide appeltaart! Mijn vriend vind hem ook heerlijk maar ik moet hem helaas teleurstellen want ik heb de juiste bakvorm niet meer! De taartvorm in dit pakket lijkt me super handig dus ik hoop dat ik mn vriend binnenkort kan verassen met een heerlijke tarte-tatin! :)

 5. Wat een leuke prijsvraag! Daar doe ik als groot bakliefhebber natuurlijk graag aan mee :)

  Het liefst bak ik met chocolade, ik probeer nu wat meer te variëren maar betrap mijzelf erop dat ik toch elke keer weer iets met chocola uitkies. Ook aardbeien vind ik heerlijk en die verwerk ik graag in baksels. Wat ik dan ook graag zo willen maken is een heerlijke brownie met aardbeien, al meegebakken. En dan als topping een goede mascarponecrème met verse aardbeien. Dat lijkt me heerlijk.
  (en ik baal dat ik nu naar mijn werk moet, ik duik nu liever de keuken in om het gelijk uit te voeren!)

 6. Wat ik het liefst maak, hmmm lastig… Iedere keer iets anders, zolang het maar zoet is. Als ik nu iets zou bakken dan zou het denk ik een citroentaart met meringue worden of een chocoladetaart met frambozen. De blondies met pistachenootjes die je laatst online hebt gezet lijken me trouwens ook erg lekker, die ga ik zeker eens maken.

 7. Ik bak graag brood. Mijn kinderen zijn dol op dat brood en werken het achter elkaar weg. Tegenwoordig bak ik er maar meteen 2 tegelijk ;) Verder probeer ik graag zoet gebak uit. Van de week een banaan karamel cake en pas een appelcake. Die laatste was trouwens jammerlijk mislukt. Wel lekker maar niet mooi uit de vorm gekomen dus hij zag er niet uit. Maar een beetje hulp met mooie spullen is altijd welkom :)

 8. o ,wat leuk een bakpakket .
  laatst al een broodworkschop gegaan en nu meer taarten gaan bakken , spannend weer Brenda !!

 9. Het keukengeheim van mij geef ik nu prijs het liefste en lekkerste recept vindt ik mijn slagroomsoesjestaart.

 10. Leuk! Zo’n pakket brengt de bakfanaat in mij echt naar boven!
  Het liefst maak ik zoete taarten (met een fruitvulling, of juist met een soort room, of chocola), gevulde chocolaatjes of allerlei soorten koekjes. Allemaal gluten-, melk- en suikervrij :)

 11. Ik ben gek op bakken en nu de Zomer er aan komt muffins en taarten met veel fruit!! Dit is echt een geweldig pakket om te winnen dus ik doe heel graag mee!!

 12. Alles wat ik bak en kook. doe ik met plezier, maar het liefst toch wel mijn speciale giga slagroomtaart, die mijn man en ik samen in 1 weekend opeten. Die is zóóó lekker, dus als ik die bak, heb ik de voorpret al te pakken!

 13. Oei wast Bask ik het liefst. Hm…ik vind zo veel leuk en lekker! Cake find ik in allerlei smaken erg toegankelijk voor groot en klein want iedereen lust wel cake. Maar een heerlijke Lime-merengue Pie vind ik ook heel erg leuk en lekker! Of een pecannoot-toffee pie, ook verrukkelijk en leuk om te maken. En dan dat pakket…..dat zou geweldig van pas komen want die maat pievorm ben ik naar op zoek en maatlepeltjes heb ik niet! Ik gebruik theelepeltjes. En kookboeken zijn een tic van me. Ik verzamel kookboeken en deze hebik nog niet! Je ziet……redenen te over om het pakket te willen winnen. Vooral de pievorm! Ik heb er een van 28 cm. en we zijn maar samen! Zeeeeeer welkom dus! Ik hou mijn vingers gekruist! Succes met kiezen! :-) :-)

 14. Wat een super pakket! Ik ben dol op cakejes bakken.. mn man en zoontje zijn altijd heel blij als mama weer aan het bakken is geweest!

 15. Een overheerlijke spinazietaart! Zonder al te veel voorbereidingen tover je een heerlijke taart uit de oven op tafel!

 16. Wat een leuke actie, daar doe ik graag aan mee.
  O.a. het kook boek van Loraine Pascale staat al een tijdje op mijn lijstje.
  Zij maakt bakken Ëasy”.
  AJ

 17. O zo’n pakket zou een welkome aanvulling zijn. Wat maak ik het liefst?
  Ik kook zo wie zo graag, probeer graag nieuwe dingen uit en omdat er
  zoveel lekkere dingen zijn heb ik niet echt een favoriet, alhoewel brownies
  toch wel hoog op de favorietenlijst staan.

 18. Cupcakes, samen met de kleine mannen! (iedereen kan z’n eigen cupcake versieren én er daarna van smullen)

 19. Wat een leuk pakket Brenda!! Zou wel een verrijking zijn in mijn keuken :-D ik doe mee en ik deel deze pagina. Groetjess Marit

 20. Het is wel een leuk pakket ! Mijn dochter van 16 kookt graag taarten en allerlei lekkertjes met mij + ze moet ook nederlands leren dus is het boek ook welkom :) Ik doe dus heel graag mee en deel uw pagina ! merci

 21. Ik maak zelf graag kwarktaarten en appeltaart. Heb nog nooit een quiche gemaakt omdat ik juiste vorm nog niet heb, dus dit pakket zou natuurlijk geweldig zijn. Liefs sabine

 22. Leuke actie Brenda!
  Ik bak het liefst een pruimen crumble taart. Super lekker, eenvoudig te maken en iedereen lust het altijd. Zalig met een bolletje ijs!
  Groetjes Noortje

 23. wat een leuke website! Ik maak graag Amarula brownies, cake pops voor een kraamfeestje en Cheesecake met karamel en pecannoten (Blond Amsterdam). mmmm.. krijg nu alweer trek :-).

 24. koken en bakken vind ik geweldig
  het liefst kook ik gezonde, smakvolle gerechten
  maar taarten is toch wel mijn favoriet
  een echte uitdaging vind ik cheescake
  mmmmmmmm

 25. Het is een flinke uitdaging voor degene die van mij een keukenprinses kan maken … maar wellicht gaat het jou lukken Brenda … met dit geweldige bakpakket :-)

 26. owww lekker oer hollandse appeltaart met een klein bodempje vanillepudding en veel slagroom..

 27. Ik bak het liefst verjaardagstaarten want daar doemik altijd iederen een groot plezier mee

 28. Ik bak het liefst met mijn kinderen! Op dit moment zijn de vanile en chocolade muffins favoriet! Maar ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen samen met mijn meiden!

 29. Ik doe heel graag mee aan deze winactie! Ik ben niet actief op social media en kan die stap daarom niet zetten. Toch hoop ik als enorm bak-liefhebber kans te mogen maken op dit prachtige pakket. Ik zou het pakket namelijk graag in mijn keuken zien liggen! Ik laat in ieder geval een reactie achter. Wie niet waagt, die niet wint:)

  Wat ik het liefste bak, verschilt van tijd tot tijd. Op dit moment bak ik veel en vaak brood. Brood in alle soorten en maten. Ik vind het heel leuk om ouderwets brood te bakken (denk aan brood op basis van gerst) of nieuwerwets brood (denk aan speltbrood met zaden, noten, gedroogd fruit e.d.). Maar ook voor ‘gewone’bolletjes of krentenbollen draai ik mijn hand inmiddels niet meer om. In dit pakket zit onder andere een siliconen bakvorm en een taartvorm. In de siliconen bakvorm kan ik perfecte brioche bolletjes maken. De taartvorm zou ik – zolang mijn brood hype voortduurt – voor breekbrood gebruiken. Aan beide heb ik mij niet eerder gewaagd. Het pakket zou dan ook een waardevolle aanwinst voor mijn keuken zijn!

 30. Ik bak als allerliefste kwarktaart.

  Mijn moeder is chronisch ziek en vind kwarktaart enorm lekker.
  Ze vind het altijd zo lekker als ik een kwartaart voor haar bak en is dan altijd zo blij en dankbaar.

  Daar gaat koken om, om mensen blij te maken en om te koken met liefde!

 31. Heel leuk pakket! Om op een (regen)dag samen met de kleinkinderen , te bakken! ZE doen dit heel graag, deeg maken , kneden , roeren , (morsen),bakken en dan lekker opsmullen

 32. Ik bak graag van alles! Muffins, brownies en cakes en dan versieren met allerlei lekkers! Wat een heerlijk pakket zou dit zijn om te winnen!

 33. Appeltaart is favoriet. Omdat ik daar altijd blijde gezichten mee creëer; omdat het zo lekker ruikt; omdat het relatief “laagdrempelig” is en omdat het leuk is om in te variëren. En bovenal: heerlijk!!

 34. Rijsttaart. Je bent met de rijstpap maken toch al gauw een uurtje bezig en dat vind ik wel zo rustgevend :)

 35. ik ben nog maar een groentje hoor in het bakgedoe….
  dus het zou ontzettend leuk zijn!
  wat ik gewoon graag goed zou kunnen makken zijn brownies en cupcakes.

 36. Ik bak het liefste koekjes met dochterlief omdat ik dan het plezier in haar oogjes zie! Ze wijkt niet van de oven; en achteraf kan ze niet wachten om ervan te proeven en trots te zijn op haar creaties!

 37. Ik bak het liefste koekjes, omdat je daar hel veel kanten mee op kan, en het niet teveel tijd kost. Ik zou dit bakpakket heel graag willen winnen, omdat ik onwijs van bakken houd, en me zelf toevallig deze week heb voor genomen om daar eens vaker de tijd voor te nemen :-)

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk