Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Mojo’s Alkmaar

Mojo's Alkmaar

Bij Mojo’s aan het Waagplein in Alkmaar heb ik laatst heerlijk geluncht. Omdat het zo lekker was, en ik foto’s heb gemaakt leek het me leuk hier een korte review over te schrijven.

Een keer eerder ben ik bij Mojo’s geweest, namelijk met de Amusetour Alkmaar. Eerlijk gezegd viel Mojo’s me toen een beetje tegen. Dit kwam doordat we met een klein groepje boven in het restaurant moesten plaatsnemen terwijl beneden iedereen gezellig aan het borrelen was.  Omdat het in de middag was waren er (nog) geen andere gasten die boven in het restaurant aten. Hierdoor heb ik Mojo’s als niet zo gezellig ervaren (de gezelligheid van beneden ging immers aan me voorbij) maar niets is minder waar.

Mojo's Alkmaar

Mojo’s ziet er bij binnenkomst hip, groot, maar gezellig uit. Het pand beschikt over 3 verdiepingen met daarbij een heerlijk terras op het Waagplein.  Beneden zijn gezellige hoekjes gecreëerd waar je kunt plaatsnemen, ook kun je aan de bar of een van de hoge tafels zitten. In de open keuken worden de lunches bereid. Op de eerste verdieping vindt je het restaurant, en de derde verdieping beslaat de grote open keuken. En laat ik niet vergeten dat je  ‘s avonds ook nog Club Mojo’s kunt bezoeken. Een veel zijdige zaak dus, die Mojo’s!

Mojo's Alkmaar

Qua eten is Mojo’s ook divers. Je kunt er lunchen, dineren en borrelen, maar ook een high tea, high wine en zelfs een high beer zijn mogelijk. Maar daar kwamen wij niet voor, we gingen lunchen. Op de lunchkaart staan verschillende soorten broodjes en sandwiches, maar het is ook mogelijk een frittata, uitsmijter, salade, soepje, noedels of warme lunch te bestellen.

Mojo's Alkmaar

Bijna ging ik voor de noedels, maar omdat we onze shopmiddag nog moest beginnen besloot ik voor een sandwich te gaan. Ik nam de club Mojo’s met gerookte kip, bacon, tomaat, rode ui en guacamole (€ 7,90)
Ik verwachtte dat het een flinke hap zou zijn, en dat was het. Maar deze sandwich is echt super. De kip en bacon gaan goed samen en de guacamole vond ik een aangename aanvulling.
Met deze sandwich kon ik zeker een paar uur flink shoppen zonder honger te lijden. Het enige lastige aan een sandwich vind ik dat je het niet netjes kunt eten. Daarom snijd ik het allemaal een beetje door elkaar, ik kan niet voorkomen dat het een rommeltje op mijn bord wordt. Maar daardoor proef je wel alle smaken samen, het zoute van de bacon met de frisse kip en de zachte guacamole.

DSCN0640

Ik twijfelde of ik niet de ‘Vis club’ wilde nemen, maar gelukkig bestelde mijn tafelgenoten deze, we konden dus delen. Een sandwich met gerookte zalm, tonijnsalade en limoenmayonaise. Ook een ontzettend lekker broodje Maar toch vond ik mijn Club Mojo’s lekkerder.

Pluspunten

  • De bediening is lekker vlot
  • De sandwiches zijn groot, prijs/kwaliteit verhouding vind ik prima
  • Het restaurant is lekker ruim, gezellig en hip aangekleed
  • Je kunt niet alleen lunchen bij Mojo’s, maar ook borrelen, terrassen, dineren en feesten

Minpunten

  • Toen we er net zaten (we waren vroeg, hierna gingen we winkelen op koopzondag) stond de muziek best hard. Zelf houd ik daar niet zo van, dit maakt me onrustig. Toen we er een kwartiertje zaten ging de muziek zachter.

Mojo’s Entertainment vind je op Houttil 18 in Alkmaar, oftewel aan het Waagplein.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *