Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots mei 2013

Zo, dat was alweer oktober, nee ik ben in de war. Het was mei! De maand begon best goed met een paar heerlijke warme dagen maar daarna belandden we in de herfst. en niet zo’n beetje ook. Ik kan niet op 1 hand tellen hoe vaak het net keihard regende als ik ergens naartoe moest.
Naast een koude en regenachtige maand was het ook een hele leuke maand waarin ik veel andere bloggers heb ontmoet. Kijk snel mee naar de snap shots die ik (en anderen) maakte.

Snap Shots mei 4

Zoals ik zei begon de maand best goed. Op mijn telefoon ontdekte ik zelfs een paar zonnige foto’s. In het zonnetje heb ik lekker geluncht en homemade smoothies gedronken.

Snap Shots mei 8

Tijdens het Hemelvaart-weekend hadden we een leuk feestje. Ik genoot met vrienden in het zonnetje van een biertje en een lekkere hamburger. Op deze dag leek het wel zomer! Jammer dat het daarna weer voorbij was.

Snap Shots mei 6

Met een stel vrienden gingen we onverwachts eten bij Tydloos. Dat is áltijd een goed idee! We hebben weer lekker genoten van de kleine gerechtjes. Vooral de zalm en crème brûlée vielen bij me in de smaak.

Snap Shots mei 5

Afgelopen maand volgde ik een cursus van mijn werk. Inbegrepen was een uitgebreide lunch. Heerlijk, wat een keuze! Zelfs het aanbod cressen was divers. Zo wil ik iedere dag wel lunchen..

Snap Shots mei 2

Bij Neff volgde ik een workshop koken op het flexinductiesysteem. Leuk om andere bloggers te ontmoeten én om eens op inductie te koken. Het is me ontzettend goed bevallen, alle vooroordelen die ik had zijn ontkracht. Er was ook een fotograaf aanwezig. Daarop is te zien dat ik niet de hele tijd aan het koken was. Op bijna alle foto’s waar ik op sta zie je mij met mijn camera of telefoon in de hand foto’s maken. Lees hier het artikel dat ik schreef terug.

Snap Shots mei 3

Voor mij was dit ook de maand van de asperges. Ik heb heerlijke asperges gegeten, ik begin ze steeds lekkerder te vinden. Misschien komt het ook doordat ze niet het hele jaar te verkrijgen zijn, hierdoor kijk je er extra naar uit als ze er weer zijn. Een van de recepten die ik maakte verscheen gister op mijn blog.

Snap Shots mei 10

Op de zintuigensafari bij de bazaar waren veel foodbloggers uitgenodigd. Super leuk om de Oosterse Markt van de Bazaar samen met Pierre Wind te ontdekken. Hier kun je het artikel dat ik over dit evenement schreef teruglezen. Ik dacht veel mensen gezien te hebben, maar achteraf heb ik veel mensen niet herkend en gesproken. Pien, Mireille herkende ik meteen! Leuk om de meiden eens te zien. Samen met deze gezellige meiden en Sabine op de foto.

Snap Shots mei 11

Mijn favoriete lunch op dit moment: een broodje avocado met zalm, en het liefst ook nog met een beetje wasabimayo. Verwennerij!

Snap Shots mei 9

Ook ben ik een nachtje weg geweest met foodbloggers tijdens het foodbloggersweekend! We zijn helaas vergeten een groepsfoto te maken. Vorig weekend is er heerlijk gegeten en gezellig gekletst. Leuk om de dames te ontmoeten! Ik zal nog een verslagje schrijven van dit heerlijke weekend, hierin lees je uiteraard wat we hebben gegeten :)

Snap Shots mei 12

Ik sluit af met een paar losse snap shots. Picknicken op de grond in het zonnetje, dit was afgelopen week! Jammer dat het na 1 dagje zon alweer begint te regenen. Het laatste stukje ouderwetse chocoladetaart uit de vriezer. Mijn nieuwe verslaving: rijstwafels met pindakaas. Heerlijke  gebakken champignons als voorgerecht bij een vriendin. Simpel maar áltijd goed: aardappeltjes met kipfilet en sla. En tot slot een verdiend broodje carpaccio in Utrecht aan het water in het zonnetje.

 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

6 Reacties

 1. Kim 31 mei 2013 om 08:23

  Ziet er allemaal weer leuk en lekker uit Bren ! Goeie maand :-) !!

  1. Brenda Kookt 31 mei 2013 om 09:33

   Wel hé!? Ik geloof dat juni ook een goeie maand gaat worden ;-)

 2. Lisa 31 mei 2013 om 17:01

  Ziet er weer lekker uit. Leuk dat je zoveel andere bloggers hebt ontmoet :)

 3. PaulO 31 mei 2013 om 18:14

  Even technisch vraagje: gebruik je een apart progje om die foto-collages te maken? (welke?)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *