Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Bourgondisch Buiten (WIN)

Bourgondisch Buiten

We zitten midden in het seizoen van de foodevenementen, ieder weekend wordt er wel iets leuks georganiseerd. Zo ook 29 en 30 juni! In de Beemster kun je dat weekend naar culinair festival Bourgondisch Buiten.

Op Bourgondisch Buiten worden lokale streekproducten uit de Beemster en omstreken verkocht. Er worden diverse demonstraties gegeven, ook er is live muziek en een dj. Neem je kinderen mee, want aan de kleintjes is gedacht. Er is een kinderplein waar een gevarieerd programma plaatsvindt. Kinderen kunnen bijvoorbeeld eigen broodjes bakken, cupcakes decoren of een kookschort inkleuren. Ook staat er een springkussen en kunnen de kids geschminkt worden.

Het festival vindt plaats bij Ijsbaanvereniging Bamestra op de Nicolas Cromhoutlaan in Middenbeemster. Op beide dagen is het festival vanaf 11.00 uur geopend. Zaterdag sluit festival om 22.00 uur, zondag zijn het tot 18.00 uur geopend. In de voorverkoop is de entree €3,50, aan de kassa €5,00. Kinderen (tot 12 jaar) mogen gratis naar binnen. Bij slecht weer wordt op het terrein een binnenlocatie opgetuigd. Klik hier voor meer informatie over dit festival.

WIN!

Vorig jaar kon ik dit evenement niet bezoeken en ik weet ook nog niet of het me gaat lukken om dit jaar langs te gaan. Maar misschien wil jij dit festival ook bezoeken? Dat kan! Ik geef namelijk 5 x4 kaarten weg!

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

Wat je moet doen om te winnen? Dat is heel simpel, laat een reactie achter onder dit bericht, én like mijn pagina op Facebook.

Meedoen kan tot en met maandag 17 juni 19.00 uur. Hierna worden de winnaars getrokken. De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Extra tip: Ben je 29 en 30 juni niet in de gelegenheid dit festival te bezoeken? Ga dan 13 t/m 16 juni eens langs bij Bourgondisch Bergen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Comments

 1. Noortje Bakker 11 juni 2013 at 09:03

  Leuk Brenda! Kom maar op met die kaarten ;)
  X

 2. Marja 11 juni 2013 at 13:06

  Lijkt me super leuk! Kommaar op met die kaarten Brenda! Ik had je fb site al eerder ge-liked, moet ik dat dan nog een keer doen? Fijne dinsdag! Groetjes. :-)

 3. Nicky de Vaal 11 juni 2013 at 19:54

  Ik wil die streekproducten uit de Beemster natuurlijk graag proeven!

 4. Lisa 11 juni 2013 at 21:31

  Leuk, ik doe graag mee :)

Misschien vindt je dit ook leuk: