Brenda Kookt Enquête

Enquete

Het afgelopen jaar is er veel veranderd op Brenda Kookt. Naast uiteenlopende recepten plaats ik inmiddels ook informatieve artikelen, reviews en meer. Ik probeer mijn blog steeds te verbeteren door dingen aan te passen en toe te voegen. En ik ben benieuwd naar jouw mening! Wie ben je? Wat wil je lezen? Wat kan er volgens jou beter op Brenda Kookt?

Daarom wil ik vragen of je onderstaande enquête wilt invullen. Het kost een paar minuutjes van je tijd, je zou me er heel erg blij mee maken. Met de resultaten van de enquête ga ik aan de slag, zodat Brenda Kookt straks nog beter bij jouw wensen aansluit. Klik na het beantwoorden van iedere vraag op “Vote”.

[poll id=”2″] [poll id=”4″][poll id=”5″][poll id=”8″][poll id=”9″][poll id=”11″][poll id=”12″][poll id=”14″][poll id=”15″][poll id=”16″][poll id=”17″]

Ik wil je bedanken voor het invullen van de enquête. Heb je aanvullingen, opmerkingen of suggesties? Laat me dit weten in een reactie onder dit bericht.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
10 comments
  1. Hoi Brenda,

    Niet te veel veranderen hoor, het is duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard met heerlijke recepten, we hebben er al behoorlijk wat gemaakt.
    Favoriet bij ons is het vispakketje, spitskool met appel en de granola.
    Ik vind bijna alles lekker, nu nog de nieuwe salade proberen.
    Keep up the good work..

  2. Ik heb hem ook ingevuld, maar eigenlijk vind ik hem prima zoals hij is, ik kom hier gezellig iedere dag even lezen.. en spieken naar lekkere recepten of leuke verslagen!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk