Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Sweet Dreams – Hoorn

Sweet Dreams 8

Tradities zijn er om in stand te houden. Zo gaan we de woensdag van kermis Hoorn (zogenoemde ladiesnight) met vriendinnen eten bij Sweet Dreams op de Rode Steen. Vorige week was het weer zo ver, Ladiesnight in Hoorn!

Sweet Dreams ie een heerlijk Texmex restaurantje. Van binnen is het niet groot, het is knus ingericht helemaal in TexMex stijl. Op het kleine terras kun je ook lekker zitten (als het koud is onder de terrasverwarmers).

Op de kaart staan uiteraard heerlijke Texmex gerechten. Als voorgerecht staat uiteraard nacho-chips op de kaart. Dit nemen wij eigenlijk altijd. Maar ook chorizo en gefrituurde jalapenho pepertjes. De “Entrada Special” is wat mij betreft een aanrader.  Dit is een mix van verschillende voorgerechtjes.

Qua hoofdgerechten geeft Sweet Dreams voldoende te kiezen. Verschillende vlees- en visgerechten, burrito’s, fajita’s en taco’s. Kun je niet kiezen tussen een burrito met gehakt of kip? Dan ga je gewoon voor de Burrito Combo, een beetje van allebei.

Na een burrito ben je eigenlijk vol. Maar waarschijnlijk kun je het niet laten om je etentje af te sluiten met een lekker toetje. Neem een appel-noten cake, brownie, Dame Blance (Dame Blanco geloof ik) of een van de andere lekkere toetjes.

Pluspunt: Op de kaart staan vegetarische, glutenvrije, lactosevrije en pittige gerechten aangegeven. Als je dus een allergie hebt kun je hier ook ‘veilig’eten.

Zelf heb ik de kaart eigenlijk niet nodig als we hier eten. Voor neem ik het liefst nacho’s met kaas en gehakt. De burrito combo neem ik als hoofdgerecht en ik sluit af met een brownie. Altijd lekker. Binnenkort eet ik hier weer. Ik zeg namelijk al jaren dat ik Joost ook eens moet meenemen. Dus dit moet er nu echt eens van komen. Ik kan nu al niet wachten tot ik mijn tanden weer mag zetten in een heerlijke burrito combo.

Heb je dat ook bij sommige restaurantjes, dat je al-tijd hetzelfde besteld?

Sweet Dreams vind je op de Rode Steen in Hoorn (Kerkstraat 1). Ze zijn dagelijks vanaf 17.00 uur geopend. Reserveren is aan te raden.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

  1. Merle 19 augustus 2013 om 12:32

    Leuk geschreven Bren, inderdaad een aanrader dit gezellige restaurantje!

  2. Lisa 20 augustus 2013 om 11:20

    Lijkt me een leuk restaurantje. Ik ga met vriendinnen ook ieder jaar naar hetzelfde tentje. Maar ik bestel niet iedere keer hetzelfde ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *