Friday 5: Hou de zomer vast!

Zomer

September staat voor de deur. De afgelopen maanden hebben we mogen genieten van heerlijk weer in Nederland. Van mij mag dit nog wel even zo blijven. Ik hoop daarom dat we in september een mooie nazomer krijgen. Het zou heerlijk zijn om nog een paar dagen van mooi weer te kunnen genieten (liefst in het weekend wat mij betreft). En dat we op die mooie dagen nog een paar typische zomerse dingen kunnen doen. Grijp die kans als het de komende maand mooi weer is. Anders moet je er waarschijnlijk nog een half jaar op wachten.

Vijf dingen die je in september moet aanpakken als je er de kans voor krijgt:

  • Buiten in de tuin of het balkon ontbijten
  • Geniet van zomerse verfrissende drankjes (liefst buiten)
  • Picknicken in het park
  • IJsjes eten (of nog beter maak ze zelf)

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments
  1. Ik ben zo opgelucht! Ik heb een paar dagen jouw blog niet kunnen ontvangen. Maar gelukkig ben je er vandaag opeens weer! :)
    Geniet maar van de laatste zomerdagen, en ik zal duimen voor een goede September in Holland! Ik verheug me hier in Canada op onze ‘Indian Summer’.

  2. Ik ben blij dat het alleen ‘s nachts was (voor jullie dan!) dat je ‘uit de lucht’ was. :)
    Ik krijg nou dezelfde ‘Error 404’ en ‘Pagina niet gevonden’ bij Teskuh.nl. Rustig afwachten maar en hopen dat zij ook weer gauw online komt.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk