Snap Shots Augustus 2013

Augustus was een gevarieerde maand. Begin Augustus vertoefde ik nog in heerlijk Italië, daarna had ik nog een extra weekje vrij. Helaas was de vakantie hierna over en moest ik weer aan het werk. De lekkerste snap shots van deze maand heb ik voor je geselecteerd. Kijk mee wat ik in het vliegtuig at, welke oudejaarssnack ik in de zomer at én hoe het er met mijn moestuintje voor staat.

Snap Shots augustus 4

Voordat we naar Italië vertrokken moest de koelkast leeg. Ziehier mijn restjes-lunch. Een omelet met paprika en champignons met kaas en rucola.

Snap Shots augustus 6

Toen ik nog in Italië was wist ik al dat ik in het vliegtuig een saucijzenbroodje zou eten. Ik had er zo’n zin in. Het kleffe saucijzenbroodje stelde niet teleur. Mijn guilty pleasure na een vakantie.

Snap Shots augustus 7

Mijn eerste Nederlandse lunch na de vakantie. Ik ben dol op brood, pindakaas en Nederlandse kaas. Dat had ik echt gemist. Een banaantje voor de vitamientjes kwam ook van pas.

Snap Shots Augustus 30

Foodpost bij thuiskomst. Twee zakken Tyrrells. Echt heerlijke groentechips. Het smaakt zoeter dan de gewone chips. Ik heb een schaaltje op tafel gezet toen we visite hadden, zij waren meteen verkocht.
Ook ontving ik pannenkoeken van Jan en het nieuwe boek van Annabel Langbein. Hier lees je deze week meer over op BrendaKookt

Snap Shots augustus 8

Oliebollen eet je met oud & nieuw. Maar wij eten het ook met kermis. Ik kon het niet laten een paar oliebollen te halen toen het kermis in het dorp was. Midden in de zomer smaken ze ook niet verkeerd.

Snap Shots augustus 26

Tijdens mijn weekje vakantie ging ik gezellig een dagje naar Haarlem/Zandvoort met een vriendin. Nacho’s zijn altijd lekker. Zeker met een drankje en dit mooie uitzicht erbij.

Snap Shots augustus 11

Ik maakte mijn eerste groene smoothie, aka groene monster. Door de avocado is hij een beetje bleek uitgevallen, maar het was best lekker.

 

Snap Shots augustus 23

Sinds deze zomer schrijf ik ook voor BeautyNailsFun. Op dit blog vind je veel nagelinspiratie. Maar ook beauty en fashion artikelen. En nu ook recepten! Ramona heeft me gevraagd wekelijks een simpel receptje te publiceren. Iedere dinsdag verschijnt er een lekker recept van BrendaKookt op BeautyNailsFun.

Snap Shots Augustus 31

Van Kooopmans ontving ik een pak bakmix voor prinsessencupcakes. Deze maakte ik samen met mijn nichtje toen de mannen voetbal keken.

Snap Shots augustus 17

Ik kocht cruesli zomerzin van Quaker. Dit is een crueslivariant met de smaak cheesecake citroen. Op de een of andere manier MOEST ik dit proberen. Het is lekker. Maar als ik hiermee ontbeten heb blijf ik de citroensmaak proeven en heb ik de rest van de dag dag trek in zoetigheid. Geen aanrader wat mij betreft.

Snap Shots augustus 16

In het weekend lunchen met avocado-kip bij Bagels & Beans.. Yummy!

Snap Shots augustus 15

Tijd voor een pannenkoekenparty met de pannenkoeken van JAN. Echt lekkere pannenkoeken. Ik maak ze het liefst zelf. Maar deze zijn mijn tweede keuze. En mijn nieuwe favo pannenkoekenbelegcombi is nutella-banaan.

Snap Shots augustus 13

Na de vakantie organiseerden collega’s een American Lunch. Het menu was lekker divers. Ik nam de bacon & eitaart mee. Maar er waren ook salades, broodrolletjes, bladerdeeghapjes en een van mijn collega’s nam zelfs een gebakken cheesecake mee. Erg lekker, al is het niet echt verantwoord om dagelijks met cheesecake te lunchen.

Snap Shots augustus 5

In de snapshot van april liet ik jullie trots mijn moestuintje zien. In potten had ik verschillende groenten gezaaid waaronder courgettes, tomaatjes, spinazie, rucola en slamix maar ook kruiden als basilicum en rozemarijn. Tot mijn spijt (en ook een beetje schaamte) zijn de groenten en kruiden niet zo goed uit de verf gekomen. Dit komt voornamelijk omdat ik te lui was om het over te potten in grotere potten. En ook omdat ik ze niet goed verzorgd heb. Ik heb ze amper water gegeven. Ik heb genoten van de rucola en sla. De andere groentes hebben het niet gehaald. Basilicum, munt en bieslook doen het nog steeds goed.

Snap Shots augustus 12

Een saai biscuitje leuk ik op met een lik nutella Een feestje.

Snap Shots augustus 24

Genieten van de zomer nu het nog kan. We genoten van een simpele barbecue voor 2.

 

Blijf op de hoogte, volg BrendaKookt via Bloglovin, Facebook & Twitter.
Wil je meer Snap Shots van me zien? Volg me dan ook via Instagram (username BrendaKookt)


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
8 comments
  1. Wat erg leuk (en een hele eer!) dat Ramona je gevraagd heeft een wekelijks receptje te publiceren op BeautyNailsFun! Gefeliciteerd. :)
    Ik heb me meteen op BNF geabonneerd. Het lijkt me een erg interessant en gevarieerd blog, en nu heb ik dus ook nog een extra receptje van BrendaKookt om naar uit te kijken!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk