BrendaKookt.nl is vernieuwd!

Brenda Kookt vernieuwd

Welkom op het vernieuwde BrendaKookt.nl!

Zoals eerder aangegeven wilde ik het een en ander aan mijn blog veranderen. De vorige lay-out was een standaard thema waar ik niets aan veranderd had. Vorig jaar was ik hier erg trots op, persoonlijk vond ik het namelijk al een hele prestatie dat ik mijn blog zonder hulp van anderen had gekregen zoals het was ;-) Het thema vind ik nog steeds mooi en functioneel, maar ik wilde een aantal dingen (zoals bijvoorbeeld de header) veranderen. Zelf heb ik niet genoeg verstand van de codes om hier zelf mee aan de slag te gaan, daarom heeft Bodine me hierbij geholpen. 
Ik ben er super blij mee, samen hebben we mijn blog lekker opgefrist. Bodine bedankt voor je hulp en geduld :)

Ik hoop dat jullie de vernieuwde lay-out ook als mooier en gebruiksvriendelijker ervaren. Het kan zijn dat er door de aanpassingen dingen versprongen zijn of dat sommige dingen nog niet helemaal lekker lopen. Zie je iets geks, of iets dat er volgens jou niet hoort? Laat het me weten in een reactie zodat we dit op kunnen lossen.

Naast de lay-out heb ik de laatste tijd nog wat aanpassingen doorgevoerd. Bij de recepten zal ik voortaan naast de ingrediënten en het aantal personen ook vermelden wat de bereidingstijd van het gerecht is. Zo kun je van te voren beter inschatten hoelang je er ongeveer mee bezig bent.
Ook heb ik een nieuwe receptenindex gemaakt. Alle recepten van mijn blog staan hier bij elkaar. Neem eens een kijkje, er zit vast iets lekkers voor je tussen.
Onder aan iedere post vind je vernieuwde share-icoontjes. Via deze icoontjes kun je de recepten en artikelen delen via Facebook en Twitter, pinnen via Pinterest en ook naar jezelf mailen of uitprinten.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
8 comments
 1. Ik vind het heel geslaagd!
  Kost het veel om zo’n aangepaste layout te maken?
  Hoe kan je zo een receptenindex maken?
  Ik twijfel om eens een gratis layout van wordpress te installeren, maar daarvoor moet ik eerst een domeinnaam hebben en deze heb ik nog niet laten registeren. Ik blog ook nog niet zo lang dus daarmee, maar ik mis toch bepaalde zaken in de gratis blog van wordpress.
  Gr. Julie

  1. HI Julie. Met wordpress.com heb je inderdaad minder opties. Als je het bloggen leuk blijft vinden kun je het het beste stap voor stap doen. Probeer eerst zelf een gratis thema van wordpress te downloaden, er zitten genoeg leuke thema’s tussen. Succes

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk