Hotspot: Yoghurt Barn

Yoghurt Barn 4

Yoghurt Barn 2

Yoghurt Barn 1

Yoghurt Barn 3

In Amsterdam zit een nieuwe lekkere hotspot: Yoghurt Barn! Afgelopen week was ik samen met andere bloggers uitgenodigd om de yoghurtjes van Yoghurt Barn te komen proeven. Daar zeg ik geen nee tegen.

Bij Yoghurt Barn kun je de lekkerste yoghurtjes kopen. Geen gewone yoghurtjes, nee bij Yoghurt Barn is de yoghurt puur en biologisch en kun je op een bijzondere manier genieten van al het lekkers wat yoghurt bied. Je kunt kiezen uit magere- en boerenyoghurt, maar je kunt ook voor hangop, soya of lekkere frozen yoghurt gaan. En die yoghurt combineer je dan met verschillende soorten fruit en de lekkerste toppings (o.a. brownie, witte chocolade, nootjes, vijgen, dadels etc).

Yoghurt Barn heeft yoghurt voor ieder moment voor de dag. Een yoghurt voor je ontbijt, lunch, tussendoor of als toetje na een dagje winkelen. Je kunt de yoghurt opeten in de sfeervolle zaak, maar ook meenemen.
Ook is het mogelijk een High Tea, Barn Picknick of Barn Brunch te bestellen.
Als je het lastig vind je keuze te maken kun je gaan voor een van de specials. Deze herfst worden de superfood specials gelanceerd met superfood toppings (denk aan lijnzaad, chiazaad, mulberries en pompoenpitten). Een super combi tussen gezond en lekker.

Ik heb verschillende (super lekkere) yoghurtjes mogen proeven. De Brownie Bango (mango met hangop, walnoot, brownie en honing) kon ik niet weerstaan. Ook heb ik een High Tea versie van de  Crazy Cookie (kiwi met daarop frozen yoghurt en een topping van bastonge met nootjes en honing) mogen proeven.

Ben je in de buurt van de Pijp? Loop dan even langs Yoghurt Barn. Je vindt ze op de Eerste van der Helststraat 80 in Amsterdam. Kom je vaker in Utrecht? Daar vind je Yoghurt aan het Neude, op de Vinkenburgstraat 15. Ga voor meer informatie naar de website.

Heb je geen zin in yoghurt maar wil je wel een kijkje nemen bij Yoghurt Barn? Ook dat kan! Je kunt ook gerecht voor een kop Bocca koffie of thee van de Tea Bar met daarbij bijvoorbeeld een lekkere muffin of brownie.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk