WIN Bespaar met Jamie

Kadotip kookboeken 8

Gister gaf ik je een paar hele leuke kadotips voor de feestdagen, in dit geval allemaal kookboeken. Want hé wie houdt er nou niet van kookboeken? En van kookboeken kun je  (of in ieder geval ik) er nooit genoeg hebben.

Van webshop Fonq mag ik een van de boeken waar ik je gister over vertelde weggeven, namelijk: Bespaar met Jamie!

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

Wil je kans maken op een exemplaar van Bespaar met Jamie, doe dan het volgende:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht
 • Like de Facebookpagina van Brenda Kookt
 • Deel dit bericht via Facebook of Twitter met de tekst: Ik doe mee aan de win-actie van @BrendaKookt en maak kans op Bespaar met Jamie!
  (dit kan door op een van de social-icoontjes onder dit bericht te klikken)

De win-actie loopt tot en met maandag 18 november 2013. De winnaar krijgt per e-mail bericht, dus zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
77 comments
 1. Die wil ik ook wel graag hebben. Jamie Oliver is toch één van de meest inspirerende schrijvers. FB-vriend ben ik al veel langer en natuurlijk heb ik deze actie gedeeld. Nu duimen maar.
  Fijne dag,

  Groeten Cilia

 2. Ik krijg nooit genoeg van kookboeken. En deze van Jamie is er één die ik graag aan mijn verzameling toevoeg.

 3. Besparen op lekkere recepten doe ik niet aan maar alle andere besparingen zijn van harte welkom! Zeker de ideeen van Jamie!

 4. Tjee, dit is nog eens een nuttige actie. Als ik af en toe zie wat wij hier allemaal weggooien en wat er in de container belandt… niet normaal meer!!! Ik zou graag willen weten hoe ik dit anders aan kan pakken!

 5. Dit boek is “Een schot in de roos” om duurzamer om te gaan met voedsel, fantastisch om tips te krijgen voor vermijden van verspilling van zowel boodschappen en inherent daaraan ook geld, 2 vliegen in 1 klap of om in kokstermen te spreken “het mes snijdt aan 2 kanten” ! :-)

 6. ik ben een grote fan van jamie
  dit is weer een fantastische idee
  met beperkt budget toch lekker kopen
  wie wil dat nou niet
  lijkt me geweldig om dit boek te winnen

 7. Jaaaaaaaaaaa! Geweldige actie, ben dol op Jamie, heb reeds een aantal boeken en dit is er eentje die ik dolgraag zou toevoegen aan de verzameling! Onlangs een aflevering op 24Kitchen gezien van “Save with Jamie” en mjammie wat zag dat er goed uit, leuke tips ook!

 8. Heb diverse boeken van Jamie en deze ontbreekt nog. We zijn nu bijna 10 maanden aan het klussen en in januari komt onze nieuwe keuken, het zou helemaal te gek zijn dat we na zo’n grote verbouwing kunnen genieten in onze keuken met nieuwe recepten van Jamie. Keuken is mijn passie en kijk uit naar dit boek. En met zo’n grote investeringen in het huis zijn deze tips van Jamie van harte welkom! Daarbij ben ik ook een grote fan van jou blogs, ga vooral zo door :-)

 9. HOERA! JAMIE HEEFT WEER EEN NIEUW BOEK… wat geweldig: besparen en toch nog lekker eten. Met twee dochters en een beginnende organisatie is dat niet geheel onnodig.

  Dus IK DOE MEE!

 10. Ik ben dol op de boeken van Jamie, vooral 15 minuten is favoriet. Gisteren nog de geblakerde kip san fran-quinoasalade gemaakt. Dit zou een leuke aanvulling om mijn Jamie verzameling zijn.

 11. Oehhhh wat leuk! Gisteren in slaap gevallen voordat z’n programma begon. Ik wil graag ook kans maken op dit geweldig boek!

 12. Mogen wij op Curacao ook besparen en genieten van Jamie Olivers lekkere recepten? Dan kunnen de oma’s deze in de koffer meenemen als ze ons in maart komen bezoeken voor mijn verjaardag en die van mijn zoon! Hopi dushi!!

 13. Wat een superleuke actie! Dit boek heb ik nog niet van Jamie, dus deze zou de verzameling weer verder compleet maken!

 14. Leuke actie! Ik ben fan van Jamie en zo’n kookboek zou ik heel graag willen winnen.

 15. Handig boek voor de student !
  ‘&
  Groot fan van Jamie, dat kookboek zou helemaal geweldig zijn

 16. Jamie! Als absolute Jamie Fan, mag deze natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie! Ik beloof een recept met review voor je te maken!

  Duimen :-)

 17. Ja graag wil ik meedoen en hoop ik uit de hoge hoed te komen! Bespaart mij weer een trip naar de boekhandel.

 18. Jamie maakt het koken nu niet alleen leuk maar ook goedkoper. Wat willen we in deze crisistijd nou nog meer. Geweldig dat jullie er een mogen weggeven van Fonq. Ik hoop dat ik de gelukkige mag zijn.

 19. Geweldig Brenda, love Jamie. Ben heel erg benieuwd maar weet zeker dat dit weer een boek met toprecepten en goede tips is. Wil dus heel graag meeloten.
  Tonny

 20. Zou dit boek graag winnen! Ben de laatste tijd erg druk bezig met gezond eten en vooral geld besparen! Ben all bijna een jaar werkloos en we willen onze flat verkopen, dit moet helaas met groot verlies! Dus besparen op lekker eten kunnen wij wel gebruiken in huis!

 21. Ik ben dol op kookboeken en ook nog eens op Jamie Oliver, wat fijn dat ik nu 2 in 1 kan hebben ;). En nu maar hopen dat ik win!

 22. Ik deel en doe graag mee.
  Kook graag à la Jamie!
  Ben heel benieuwd naar dit nieuwe boek, besparen en toch heerlijk eten….. dat willen we toch allemaal!

 23. In het kader van we schrappen je bonus, we schrappen de bedrijfsauto :-( zou ik graag dit boek winnen!! Om de crisis het hoofd te bieden!

 24. Yes!! Die wil ik graag hebben!! De kookboeken van Jamie zijn altijd leuk en besparen in deze tijd is ook zeker mee genomen!
  Nu maar hopen dat ik hem win…

 25. Yes! Ik wil wel kans maken op een kookboek van Jamie. Leuk dat er weer een nieuw boek is verschenen en deze keer een om te besparen!!
  Zeker weten dat het weer een echt Jamie boek is!

 26. Het is jammer dat ik er geen foto bij kan plaatsen om onze Jamie kookboeken te laten zien. Wij zijn helemaal fan van deze kookpot. Graag maken wij dan ook kans op zijn nieuwste boek!
  Vriendelijke groetjes van Audrey

 27. Oeps, foutje in mijn vorige bericht, komt door automatisch uitvullen op mijn mobiel. Ik bedoel natuurlijk kookgod!

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk