Brenda Tipt #1

Brenda tipt

Na SLA en de leukste kookboeken om kado te geven tip ik jullie vandaag over een aantal nieuwe producten. Ik ontvang veel persberichten over van alles wat met food te maken heeft. Veel dingen vind ik niet interessant genoeg om over te schrijven maar er zitten ook leuke dingen bij die ik met jullie wil delen. Een aparte blogpost voor deze producten vind ik een beetje overdreven, daarom laat ik dit voortaan langskomen in de rubriek Brenda Tipt, vandaag aflevering #1.

Ik ben benieuwd, naar welk van deze producten ben je nieuwsgierig? Heb je een van deze producten al geprobeerd?

 

Hero Fruitijs

Hero Fruitijs met echte room_packshots_drie smaken

Hero heeft iets nieuws, namelijk Hero Fruitijs. Dit is Fruitijs met Echte Room en boordevol fruit. Hero Fruitijs is verkrijgbaar is de smaken Kers, Mango/Passievrucht en Rood Fruit en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Hero Fruitijs Met Echte Room zit in een handig klein bekertje helemaal voor jezelf en is verkrijgbaar voor € 1,29 per stuk.

Persoonlijk vonden we deze ijsjes super lekker. De porties zijn niet te groot, precies goed en je proeft echt het pure fruit.

 

Philadelphia met Milka

Milka Philedelphia

Er is een nieuw koningskoppel voor op brood: de verse kaas van Philadelphia met de zachte chocolade van Milka. Philedelphia met Milka is verkrijgbaar voor € 2,29 per kuipje.

Sinds ik vorig jaar op wintersport ben geweest krijg ik geen genoeg van chocoladepasta op brood. Toen ik een persbericht ontving van Philedelphia met Milka roomkaas voor op brood was mijn interesse daarom direct gewekt. Het is er nog niet van gekomen om dit te proberen maar als ik een pakje in de supermarkt tegenkom neem ik dit zeker mee. Het persbericht geeft aan dat dit misschien een vreemde combinatie is, maar na het te proeven zou je meteen begrijpen waarom dit duo bij elkaar hoort. Ik ben benieuwd.

 

Pickwick Apple Pie

Pickwick apple pieAppeltaart is altijd lekker, dat is wat Pickwick gedacht moet hebben. Vanaf eind november is er namelijk een nieuwe thee verkrijgbaar: Pickwick Apple Pie.
Pickwick Apple Pie is een verwenthee met stukjes appel, rozijn en de rijke smaak van kaneelstokjes. Een ideale thee om tijdens de wintermaanden van te genieten, de adviesprijs € 1,59 per pakje.

Zo kun je iedere dag genieten van een appeltaartje, ik ben ontzettend benieuwd. Deze ga ik binnenkort zeker proeven.

 

Opinel – ‘Le Petit Chef’

Opinel LE PETIT CHEF 3_4Leuk kado voor jonge foodies, Le Petit Chef! De kookkit voor junior chef-koks. Met Le Petit Chef’s – collectie van Opinel leren je kinderen op een veilige manier koken. Met een klein beetje hulp en uitleg, kunnen ze zo aan de slag met de kookhulpjes. Een koffertje met het keukenmesje, de dunschiller en het beschermingsschildje kost € 39,95. Elk onderdeel van het koffertje is ook apart beschikbaar. Foto Copyright  Thierry Vallier

 

Dr. Oetker – Ristorante Mare

RistoranteDr. Oetker heeft iets nieuws op de kaart gezet: Ristorante Mare. Dit zijn pizza’s waarbij het om vis draait. Zalm, tonijn en scampi spelen de hoofdrol op de nieuwe Salmone Tonno e Scampi en  Salmone en Spinaci. De nieuwe Ristorante Mare pizza’s hebben een lichtblauwe doos en zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt, adviesprijs is € 3,29 per pizza.

Ik hou van vis, maar eigenlijk niet zo van vis op pizza. Daarom was ik juist benieuwd naar deze nieuwe Ristorante Pizza’s. De pizza met zalm en spinazie vond ik erg lekker, mijn favoriet. Op deze manier wil ik vaker vis op pizza eten. Vriendlief vond de andere met tonijn, zalm en scampi juist erg lekker.

 

Koopmans – Kleine Taartjes

Kleine taartjes 2Koopmans heeft nieuwe producten in het assortiment, namelijk Kleine Fruittaartjes, Kleine Kruimeltaartjes en Kleine Appeltaartjes. Met deze mixen maak je zelf lekkere kleine taartjes. De taartjes zijn klein van stuk maar groots van smaak. Eén pak is goed voor acht kleine taartjes. De adviesprijs is € 1,99 per pak.

Ik heb de taartjes afgelopen weekend getest, ze zijn verrassend lekker. Het handige is dat je naast het pak niet veel ingrediënten nodig hebt.

 

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
6 comments
  1. Ontzettend leuk initiatief, je ‘Brenda Tipt’ rubriek! :)
    Ik zal naar de Philadelphia/Milka roomkaas uitkijken hier, vast heerlijk! Weer eens iets anders dan Nutella! Reuze bedankt voor vooral die tip.

  2. Leuke nieuwtjes! Ik hoor echt gemengde verhalen over de Philadelphia Milka dus ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.

    De appeltaart thee van Pickwick heb ik al geproefd, smaakt nagenoeg hetzelfde als de Turkse appelthee van Pickwick. Jammer, ik had echt gehoopt op zo’n ‘taartkorst’ smaakje zoals je proeft bij Lemon Pie. Maar helaas..

  3. ehmmm, ik weet het niet. Is dit nou verkapte reclame? Je maakt mij niet wijs dat als je van koken houdt je een Dr Oetker in de oven stopt. Begrijp mij niet verkeerd ik vind je blog heel leuk met goeie recepten maar dit vind ik persoonlijk iets minder. De Opinel kinderset vind ik wel weer heel leuk en interssant.

  4. Wat een leuke ( en lekkere ) nieuwtjes! De fruitijsjes had ik nog niet gezien en de kleintjes van Koopmans ook niet. Wel reuze handig trouwens. Zowel de 1persoonsijsjes als de taartbodempjes van Koopmans! Tijd om uit te proberen zou ik zo zeggen! Mjumm. Bedankt voor de lekkere tips, Brenda! Groetjes en een fijne avond nog! :-)

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk