Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots November

November heb ik qua activiteiten voor het blog bewust rustig gehouden in verband met de drukke decembermaand die voor de deur staat. Naast de kerstvoorbereidingen vierden we in november twee keer onze verjaardag dus daar gaat ook de nodige tijd in zitten. Vooral omdat ik het zo leuk vind om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg lekkers te eten heeft. Tijdens het feestje voor onze vrienden heb ik niet eens foto’s gemaakt. Ik heb er niet aan gedacht, dus zo gezellig was het :)
Verder zijn het vooral veel dagelijkse snap shots die ik heb gemaakt, maar er zaten weer heerlijke dingen tussen. Kijk snel mee naar mijn maand in foodfoto’s!

Snap Shots november 2013 07
Het enige event dat ik deze maand niet kon afslaan was het FairDelicious bloggersevent van Delicous Magazine en Max Havelaar. Hier lees je meer over de (h)eerlijke dag. Deze middag maakte ik onder andere mijn eigen Tony’s Special Edition met mango, meringue en walnoot. Je begrijpt dat deze reep niet lang in de kast heeft gelegen..

Snap Shots november 2013 02
Zondag is het tijd voor (not so healthy) comforfood: frietjes van zoete aardappel uit de oven en een broodje zelfgemaakte bal met saté.

Snap Shots november 2013 03
Sabine plaatste een recept met bloemkoolpuree en rijst. Ik was zo nieuwsgierig naar deze combinatie dat ik het ‘s avonds direct maakte. Het is een vreemde combinatie maar het was wel echt lekker. Zelfs voor iemand die niet zo van rijst houdt.

Snap Shots november 2013 04
Op het werk lunchen met een beker uiensoep, een heerlijk kaaskoekje en een pistoletje.

Snap Shots november 2013 14Deze maand ontving ik weer heerlijke foodpost, o.a.de kleine taartjes van Koopmans, Hero Fruitijs, Ristorante Pizza en een perspakket van Maggi.

Snap Shots november 2013 05
De vrijdagmiddagborrel hebben we omgedoopt tot vrijdagmiddag snack.

Snap Shots november 2013 01

Met vriendinnen gingen we een hapje eten voor we een comedynight (die echt grappig was!) bezochten. Het hapje eten viel me erg tegen. Op de kaart klonken de gegrilde paprikarolletjes met mozzarella, pasta en salade lekkerder dan het was. De paprikarolletjes bleken gefrituurde loempia’s te zijn. Erg vet terwijl ik nou net geen trek in vettigheid had, en mijn mozzarella was nog koud. Na terugsturen naar de keuken (wat ik eigenlijk nooit doe) was de tweede poging niet veel lekkerder. Erg jammer.

Snap Shots november 2013 06

Voor de oven wachten tot de lekkerste muffins die ik ooit gebakken heb klaar zijn. Recept volgt in 2014 ;)

Snap Shots november 2013 08
His and Hers…

Snap Shots november 2013 09

Lunch: een super lekkere couscoussalade. Dit maakte ik van restjes die ik overhad na het bakken van een hartige taart. Het recept van de taart verschijnt nog op mijn blog.

Snap Shots november 2013 13

Voor een babyshower van een vriendinnetje maakte ik onder andere de super lekkere pepernootrotsjes

Snap Shots november 2013 15

Een ouderwets avondje bowlen en steengrillen met vriendinnen. Dat is altijd goed.

Snap Shots november 2013 16Voor mijn verjaardag testte ik o.a. de kleine taartjes van Koopmans, ze vielen erg in de smaak. De variant die het eerste uitverkocht was waren de Kleine Fruittaartjes. Op de bodem deed ik de banketbakkersroom (niet meegebakken in de oven) en daarover een schep vlaaivulling (aardbeien variant).

December wordt een drukke maand. Niet alleen voor het blog maar ook daarbuiten. Er staan leuke foodevents op de planning, een door mij georganiseerde high tea en gezellige feestdagen. Ik heb er zin in en laat jullie aan het einde van de maand uiteraard mijn food Snap Shots weer zien.

 

Blijf op de hoogte, volg BrendaKookt via Bloglovin, Facebook & Twitter.
Wil je meer Snap Shots van me zien? Volg me dan ook via Instagram (username BrendaKookt)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

 1. Sabine 28 november 2013 om 08:52

  Ah, bedankt voor de mention <3

  Leuke snapshots heb je weer gemaakt, jouw Tony's LE ziet (of klinkt eigenlijk) er zo lekker uit! En een broodje bal met saté, oef… Ik heb er ineens zin in.

 2. Farah 28 november 2013 om 10:36

  Leuk overzicht! Heerlijk al dat eten weer voorbij zien komen ;).

 3. Wanda 28 november 2013 om 17:22

  Die kleine taartjes van Koopmans lijken me ook wel wat, altijd handig als je met een klein clubje bent…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *