Win een Le Creuset braad-/stoofpan

Le Creuset txt

Ik ben gek op stoofschotels, daarom droom ik van een Le Creuset stoofpan. Dat zijn namelijk hele mooie (en goede) stoofpannen van geëmailleerd gietijzer. De pan staat hoog op mijn wensenlijstje.  Een van de recepten die nog voorbij gaat komen in de #FeestdagenSpecial zou nog lekkerder smaken als ik het in deze pan zou stoven.

Le Creuset braad-/stoofpan

Het geëmailleerd gietijzer van de Le Creuset braad- en stoofpannen zorgt ervoor dat de warmte van de bodem tot aan de deksel gelijkmatig verdeeld wordt. Daarbij sluit het deksel hermetisch af. De braad-/stoofpan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan ook in de oven. Le Creuset geeft een levenslange garantie op de gietijzeren pannen.

COCOTTE NEIGE 01 copy

Win!

Ik blijf nog even dromen over mijn eigen Le Creuset braad-/stoofpan, maar een van jullie kan de pan binnenkort van zijn lijstje afstrepen. Want ik geef een Le Creuset pan ter waarde van € 199,- weg!

Wil je kans maken op een Le Creuset braad-/stoofpan met een diameter van 24 cm (inhoud4,5 liter)  doe dan het volgende:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel
 • Like de Facebookpagina van BrendaKookt én Le Creuset Nederland
 • Deel dit artikel via Facebook of Twitter met daarbij de tekst: Het is #FeestdagenSpecial bij @BrendaKookt! Ik doe mee en maak kans op een braad-/stoofpan van Le Creuset!

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
141 comments
 1. Hoi Brenda,

  Deze pan staat ook op mijn lijstje, heb al eens goedkope pannen gekocht, maar dat is het toch niet.

  groetjes Astrid

  1. Ook ik ben gek op stoofpotjes en deze pan is werkelijk prachtig het is een aanwinst in de keuken! en ik vind je pagina leuk kom graag even kijken, groetjes, Hanneke

 2. Ik lees met plezier je leuke blogs en ben net als jij gek op stoofgerechten. En een le Creuset pan is de allerbeste voor stoofschotels. Een geweldige prijs!! Ik doe dan ook heel graag mee!!

  Groetjes Marianne

 3. Heel graag wil ik die pan winnen . Ik vind brenda kookt geweldig ,heb al veel recepten gemaakt.

 4. Wat zou ik deze graag op mijn vuur zetten.
  Ik heb de hele kleine party-potjes ervan en het is zalig om daarin te koken.

  Deze staat zeker en vast op mijn wanted-lijstje.
  Groetjes,
  Peggy

 5. Ooooh wat zou die mooi passen bij de andere kleinere Le Crueset pannen. Moeten ‘m maar snel met rest vd familie herenigen!

 6. Wow Brenda, wat een supergave prijs mag jij weggeven! Zou zo graag eens stoofpotjes willen maken in een goede pan, gebruik nu een hapjespan of grote kookpan, is niet echt ideaal natuurlijk.

 7. Wow! Geweldige combi: superleuk kookblog én de beste pan ter wereld. Een mooiere kerst kan ik me niet wensen! Wie m wint zit gebeiteld deze feestdagen!

 8. Deze staat al even op mijn verlanglijstje (maar is toch best wel duur). Ik zou hem dus heel graag willen winnen :-)

 9. Gisteren nog heerlijk Galinja Stoba gemaakt, Antilliaans stoofpotje van kip. Hoe lekker zou die worden in een Le Creuset! Past nog prima in de koffer van de oma’s die ons in maart op Curacao komen bezoeken voor mijn verjaardag.

 10. wauw deze pan wil ik al een tijdje maak namelijk veel stoofpotten etc.
  heb nu een normale braadpan maar deze zou veel beter zijn.
  graag zou ik deze winnen zodat ik deze kan gebruiken deze wintersport.
  maak dan namelijk een stoofpot ieder jaar en met deze pan zal het vast nog beter smaken!.

  Groeten,
  Marloes

 11. Wauw, wat zou deze pan mooi staan in onze nieuwe keuken, in ons nieuwe huis!!
  En dan als dank alle klussers trakteren op een etentje.
  Ik volg je overal en heb getweet over de winactie.

 12. Die zou ik erg graag winnen. Hij staat al lange tijd op mijn verlanglijstje,, maar ik vind hem nog duur. Ik heb al de tarte tatin pan van Le Creuset, dus ik weet hoe fijn ze zijn.
  Gr, Anto

 13. Wauw, deze zou ik wel erg graag willen.
  Heb nu geen braad/stoofpan. Probeer het met een hapjespan te doen maar dat lukt niet echt best.
  Daarom lijkt mij zoiets wel echt heel gaaf.

  Groetjes Marleen.

 14. Ook ik wil graag deze mooie pan winnen, mijn andere pannen halen het allemaal net niet als braadpan.

  Anja

 15. Zo’n pan is een droom voor elke keuken, ook voor de mijne. Ik wil die wel winnen hoor.

 16. Wat een mooi sinterklaascadeau zou dat zijn. Ik heb net een goedkope versie weggedaan en een nieuwe is heel welkom.

 17. Hallo Brenda, geweldige blog! Ik zou de pan graag winnen want ben bezig met broodbakken via de no knead methode en daarvoor is een gietijzeren pan onmisbaar. En een echt goede is te kostbaar voor mij om aan te schaffen.

 18. Ooit kreeg ik een echte Creuset braadpan voor mijn trouwen. Dat is dan wel 42 jaar geleden en sinds enige tijd is de pan uit mijn pannenbestand verdwenen. Er waren veel stukjes uit het emaille en de pan was eigenlijk aan vervanging toe. Maar ja zo’n dure pan koop ik niet zo makkelijk. Dus ja, ik zou zoooo graag een nieuwe ontvangen. Zeker als het een kado is. Dus wie weet, ben ik de gelukkige

 19. Gave pan! Ideaal voor m’n lekkere stoofpotjes.
  M’n man zal er ook erg blij mee zijn! :-D

 20. Ooh deze pan staat al zo lang op mijn ‘wishlist’! Heerlijk om in het weekend een lekkere stoofpot te maken en dan opsmikkelen de volgende dag :-)! I like!

 21. Al heel vaak in mijn handen gehad, maar nog steeds niet gekocht.
  Ik ben gek op stoofpotjes, helemaal in de winter. Dan zet ik de pan op de houtkachel, heerlijk!
  En als ik de pan niet gebruik, dan kan ie mijn rode Creuset fluitketel gezelschap houden op het fornuis. Zou een mooi plaatje zijn samen.

 22. Een rode creusetpan: daar droom ik van
  Boven sints budget dus hopen op geluk
  Dan kan mijn dag niet meer stuk.

 23. Natuurlijk doe ik heeeeeel graag mee!! Wauw wat een supergaaf cadeau! Ik ben nu al allerlei dingen aan het bedenken om erin klaar te maken, stoofvlees klaargemaakt in Belgisch bier bijvoorbeeld mmm…

 24. Geweldige pannen zijn dat. Ik heb de oude van mijn moeder, die ondertussen al 1000 keer aangebrand is, maar het nog steeds prima doet. Toch blijft het een droom om er eentje te hebben die echt van mij is. Ik heb je actie getweet.

 25. Fantastische aktie met een prachtige pan!
  Bij welke kookgek staat zo’n pan nou niet op de verlanglijst? Sinterklaas is hem vergeten te brengen, dus ik doe graag mee met deze aktie.
  Natuurlijk heb ik de aktie op fb graag gedeeld.

 26. Prachtige pan, die wil ik graag winnen ! Sinterklaas is hier niet geweest dus misschien ligt ie straks onder de kerstboom ??

 27. Oeh, leuke winactie!! Heb een nieuwe wokpan op mijn sinterklaaslijstje staan, maar deze is helemaal top!

 28. Wow! In die gave pan zal het eten inderdaad lekker smaken! Niet alleen handig maar ook nog mooi op tafel!! Die wil ik wel in mijn nieuwe keuken!!

 29. Whaaaa! Zie ik echt een win actie voor en le Creuset gietijzeren braadpan??? Die staat al heel lang op mijn verlanglijstje!
  Ik zie mijzelf al in de keuken met een schortje om achter die super mooie pan staan, om heerlijke stoofpotten klaar te maken voor de koude winter dagen die gaan komen,
  Ruik de heerlijke geuren nu al in gedachten!

 30. Wauw, wat zijn ze toch mooi he…
  Ik doe heel graag mee, want eerlijk is eerlijk de very low budget stoofpan die ik nu heb is het toch niet helemaal hoor… de bodem is echt niet dik genoeg. Dus ik ben zeer benieuwd hoe een stoofpotje wordt met dit paradepaardje.

 31. Wauw,wat zal die rode pan mooi in mijn Oud Hollandse grijs met creme keuken staan.
  Dan kan die flut IKEA pan de kliko in.

 32. zo’n pan wil ik graag aan mijn vriendin schenken zodat we samen lekker kunnen koken

 33. Misschien wordt mijn droom werkelijkheid, die mooie pan zou ik graag willen.

 34. Wat gaaf!!! Ik heb altijd al een echt goede braadpan gewilt. Ik hebber momenteel eentje van de action maar de bodem is erg dun dus je kunt er niet echt lekker in braden. Ik wil hem ontzettend graag winnen!!!!

 35. Dit zou geweldig staan in mijn nieuwe huis! En niet alleen maar geweldig staan, maar de kwaliteit is fantastisch! En het is echt tijd voor stoofpotten, hoewel je ook prima kunt stoven in de lente en zomer! :-) Wat een te gekke actie, ik hoop dat het je veel oplevert en je iemand heel blij kunt maken!
  Groetjes Kim!

 36. Kan me voorstellen dat t jammer us dat je hem weggeven mag maar zelf hem nog niet hebt! Dit is wel echt wel topprijs!

 37. Le Creuset is al jaren de beste pan die er bestaat. Een must-have voor iedereen die graag in de keuken staat! Ik doe graag mee!

 38. Ik ben dol op stoofschotels en dan is een le creuset eigenlijk een must! Helaas heb ik er nog geen een dus ik doe graag mee met deze winactie!

 39. O, wat een superactie…!! Probeer al jaren die van m’n moeder weg te kapen, wat een fijne pannen!! Iets beters voor een heerlijk kerstgerecht kan ik me niet bedenken!!

 40. Whoaaa, dat plaatje bovenaan alleen al!
  Zo gaaf, die pan gewoon buiten neer zetten en lekker koken, heerlijk!
  Ik doe graag mee:)

 41. Dit zijn echt droomkookpotten. Mijn papa kookt supergraag, dus ik zou hem hier zeker plezier mee kunnen doen. :)

 42. Wow, een echte Le Creuset! Dan kan ik nooit meer het materiaal de schuld geven als iets mislukt. ;-)

 43. Hoi Brenda, wat een leuke actie! Zo een pan is natuurlijk een sieraad in je keuken. Maar vooral dat je hem eerst op het fornuis en dan in de oven kan zetten maakt het een pan die je misschien wel dagelijks zal gebruiken. Spannend! Gr. Elma

 44. Nou, zo’n mooie pan staat op mijn verlanglijstje. Die wil ik dus zeker wel winnen! Gedeeld op twitter (@eminke)

 45. “The only real stumbling block is fear of failure. In cooking you’ve got to have a what-the-hell attitude.”
  ― Julia Child

  Het fornuis is alvast leeggemaakt, prachtige prijs!

 46. Een le Creuset braadpan staat al heel lang op mijn verlanglijstje, hoop zo ik hem win!!!

 47. Wat zo’n mooie pan ….. allemaal kan!
  Ik moet natuurlijk nog een handje helpen, maar goed gereedschap is het halve werk!

 48. Ik maak ook heel graag stoofpotjes en hachee en dergelijke, maar doe dat in een simpele braadpan, omdat ik geen andere pan heb die hiervoor geschikt is. Mocht ik deze pan winnen, dan weet ik zeker dat ik nog vaker stoofpotjes ga maken. Heerlijk als het buiten nat en koud is, en binnen de pan op het vuur staat. Het ultieme thuisgevoel als je bij binnenkomst ruikt wat je gaat eten, en die pan op het vuur ziet staan.

 49. De lekkerste gerechten komen uit een Creuset, hopelijk win ik hem. En kan ik eindelijk mijn lekkerste gerechten nog lekkerder maken!

 50. Deze staat inderdaad op mijn lijstje! Zou de pan heel graag winnen om heerlijke stoofschotels in te maken!

 51. We hádden twee prachtige Le Creuset pannen, maar toen kregen we een hond die elders verwaarloosd en mishandeld was. Als wij van huis waren dan struinde ze het hele huis af op zoek naar eten, ondanks dat ze bij ons natuurlijk wel genoeg kreeg…
  Ze haalde de keukenkastjes leeg, veegde het aanrecht schoon en kon op een gegeven moment zelfs de oven open krijgen.
  Tja, en als een Le Creuset pan op de tegels valt, dan is ie helaas wel kapot. Nu is ze tot rust gekomen en kunnen we nieuwe pannen kopen. Of nog liever: krijgen!

 52. Wat een supermooie pan, zal fijn braden en staat ook een stuk mooier op de foto’s voor mijn blog! Ik doe graag mee!

 53. Volgens mij staat er al een reactie, maar nu weet ik het niet meer. ;)
  Doe het gewoon nog een keer, want dat verdient deze mooie pan.

 54. Heerlijke pan … als ik de pan win kan ik mijn “zoveelste handje” naar de kringloop brengen :-) Kan iemand anders daar gelukkig mee worden tot die ook een Creuset wint of zo :-)

 55. Zal geweldig zijn als ik een eigen pan had. Tot nu toe leen ik hem altijd, maar dat wordt moeilijker zodra het kouder wordt. Dus…JA…doe graag mee en ga heel hard duimen voor mijzelf!

 56. Ooooh mijn vriend maakt in de winter altijd de lekkerste stoofpotjes en ik denk dat deze nog lekkerder worden in zo’n mooie pan. Zou een leuk cadeau zijn voor hem voor onder de kerstboom.

  Ik heb hem gedeeld op Twitter en nu fingers crossed.

  Groetjes, Marieke

 57. Fantastische droomprijs, staat al jaren hoog op mijn verlanglijstje! Maar ja, zo’n mooi & duur cadeau krijg ik helaas nooit van iemand… Hopelijk ligt deze mooierd dit jaar met Kerst wel bij mij onder de Kerstboom! <3

 58. Mijn moeder heeft zo’n geweldige le Creuset. Al jaren!! We hadden het er gisteren nog over dat hij eigenlijk onmisbaar is als je graag kookt. Hachee, goulash, rosbief, rollade zo maar even wat gerechten van de laatste weken die daar toch net iets beter in klaargemaakt hadden kunnen worden dan in mijn ‘net niet pannetje’

 59. Geweldige pan zou een heel mooi verjaardagscadeau zijn. Helemaal in deze tijd waarin stoofpotjes hier met grote regelmaat op het menu staan!

 60. Owww ik maak de laatse tijd steeds meer stoof gerechten en ook met kerst staat er een stoof op de planning. Hiervoor kan ik heel goed deze pan gebruiken. Momenteel worden de stoofs in een soeppan gemaakt, maar met deze kan de pan ook in de oven. Die wil ik!!! :D

 61. Zo’n mooie en fijne pan! Ik ben ook dol op stoofschotels en mag deze mooie pan soms van mijn moeder lenen, maar… ze wil ‘m steeds weer terug omdat ze net zo’n kookgek is als ik! Wat zou het fijn zijn als ik er zelf eentje had… *droomt weg*

 62. Mijn moeder en oma zijn de gelukkige bezitsters van een echte Creusetpan. Niets smaakt lekkerder dat het stoofpotje van oma of de sudderlapjes van mams. Het is de Rolls Royce onder de pannen en ik doe dolgraag aan uw actie mee!

 63. Super super mooi. Hiermee kan ik vast de lekkerste gerechten voor ons gezinnetje maken.

 64. Ben gek op stoofpotjes, heb vorige week nog een heerlijke goulash gemaakt :-) das zo op-en-top genieten!! De geur in huis alleen al ;-) jummie! Ik maak stoofgerechten in een braadpan, maar dit zou natuurlijk ECHT helemaal TE GEK zijn!!! Dan wordt koken helemaal een feestje – ik ga duimen!!!!

 65. Wow, dit is DE pan die nog mist in mijn keuken! Super pan maar vanwege de prijs heb ik ‘m helaas niet. Gave prijs!

 66. Erg leuke actie!

  Kunnen we met zijn allen de heerlijkste stoofpotjes op tafel zetten.
  En hij kan in de oven.. dat zou hier een enorme vooruitgang zijn.

  I’m in love

 67. Dit is de PAN der PANNEN. Hij staat al heel lang bovenaan mijn wensenlijstje. Ik zou er heerlijke stoofschotels mee willen bereiden of een malse rollade in kunnen aan braden. Ook een hemelse stamppot met worst zie ik al helemaal in deze pan klaar gemaakt worden…..DROOMWENS!!

 68. waanzinnig mooi braadpan, deze TOPPER maakt de kok in mij los, doe gezellig even mee

 69. Dat is wat je noemt een Pan met een hoofdletter P, de koning onder de pannen en o, o, wat zou ik hem graag op mijn fornuis zien pruttelen!

 70. Wat een geweldige actie..zo’n pan staat al heel lang op min verlanglijstje…… nu leen ik hem vaker van mijn schoonmoeder, maar met een eigen pan zou ik haar ipv haar pan terug te brengen ook eens kunnen verrassen met een heerlijk stoofpotje uit mij eigen pan!!>

 71. Wauw! Wat een enorm gaaf cadeau om weg te geven! Ik zou hier superblij mee zijn, ik ben een enorme Creuset fan, maar deze is net even boven budget :)

  Groetjes,

  Evaline

 72. Ik zou het geweldig vinden om deze pan te winnen! Een prachtig kado voor mijn vrouw!

 73. Wauw gaaf cadeau!
  Getweet? Check!
  BrendaKookt geliked? Check!
  Le Creuset geliked? Check!
  Reactie? Check!

  Tadaaa, en nu duimen :)

 74. Als de prijs verloot word zingen we;
  Met z`n allen
  Met z`n allen
  Met z`n allen
  zingen wij van harte gefeliciteerd
  We laten ons niet kennen
  We gaan gewoon maar door
  Want wie niet tegen z`n verlies kan
  Die is maar zielig hoor
  Want zoals bij elke wedstrijd
  Kan er maar één de winnaar zijn
  Me z`n allen
  Met z`n allen
  Laat de limonade nu maar knallen
  Met z`n allen
  Met z`n allen

 75. Heerlijke stoofpotjes maken doe je met topmatreaal
  Le Creuset is daar de uitgekozen kampioen in!
  Heel graag wil ik in de toekomst mijn gerechtjes
  in jou potje laten sudderen, waarna we met z’n allen
  heerlijk kunnen smullen!! You are the best!!

 76. Dit zou echt een top cadeau zijn voor mijn vriend met Kerst. Hij houdt ontzettend van stoofpotten en daar zou deze pan goed bij van pas komen.

 77. Er is toch echt geen beter braadpan dan Le Creuset. Helaas bij de scheiding verdeelt maar oh wat wil ik graag een mooie braadpan!

 78. Mijn vriend is de kok in huis. Ook al heet ik Kok :-) Hij klaagt altijd over de pannen die ik heb dus deze pan zou een verademing zijn om in te koken voor hem. Daarom doe ik heel graag mee voor hem.

 79. Deze is nog eens iets anders dan de Piet Huysentruyt-pannetjes uit de Blokker! Hebbes!

 80. Wat een droomprijs! Ik droom al zoooo lang van een Le Creuset braadpan <3 dat zou het allerbeste kerstcadeau zijn wat ik ooit heb gekregen! :D Ik ga heel hard duimen!

  Liefs Diana en ik wens jullie hele fijne feestdagen!

 81. Dit is nou een ECHTE pan. Zo een die mijn Oma al had en gewoon haar hele leven mee kookte. Onverwoestbaar en een verrijking voor de keuken.

 82. Met deze geweldige stoofpan kan ik de allerlekkerste stoof en suddergerechten gaan maken. Daar ben ik zo gek op!

 83. Kan ik eindelijk die oude pan van mijn oma doorgeven aan een van mijn nichtjes die op kamers gaat :)

 84. Ik (dag)droom nog even verder over deze prachtige droompan… WAUW, wat zou ik er als eerste in maken, de heerlijkste dingen flitsen door m’n hoofd; ik krijg d’r nu al trek van! Ik duik nu snel de keuken in, maar ga straks verder met heeeel hard duimen!! #droomprijs!!

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk