Ga naar de inhoud

DIY kado idee

Feestdagen Special DIY kado idee 2013

De afgelopen maand heb ik lekkere recepten met je gedeeld die van pas komen met de kerstdagen. Maar misschien hoef je je deze kerst niet uit te sloven in de keuken, maar laat je lekker iemand anders voor je koken. Als je dan op bezoek gaat bij iemand is het leuk om iets cadeau te geven. Geef dan eens iets dat je zelf hebt gemaakt.

Ik heb een paar leuk DIY’s (do It Yourself) ideeën voor je op een rijtje gezet:

DIY kerst

Geef zelfgemaakte koekjes kado. Deze kun je op verschillende manieren verpakken. Bijvoorbeeld in cellofaan of in een leuke pot of koektrommel. Tip: dit kan dus ook met de kerstkransjes of kerstcakejes.

Heb je zelf geen tijd meer om koekjes te bakken? Laat de ontvanger van het kadotje dan zelf bakken. Stel een pot vol koekjes samen door de droge ingrediënten in een glazenpot te plaatsen. Je maakt het extra leuk door een etiket te maken met daarop een korte beschrijving van het recept. Vergeet hierbij niet om de extra benodigde (natte) ingrediënten te vermelden.

Sinds afgelopen weekend is het winter en wat is er dan lekkerder dan een kop warme chocolademelk? Maak bijvoorbeeld de leuke lepels van Pauline welke je verpakt in cellofaan.

Het is ook leuk om kerstcakepops cadeau te geven, bijvoorbeeld mijn kerstboompjes of de schattige rendieren van Laura.

Ook kun je bijvoorbeeld homemade granola kado geven of een pot met een lekker smeerseltje of bijvoorbeeld lemon curd.

Foto 1, 3, 4, 5, 6

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op