Merry Christmas!

Merry Christmas

De afgelopen maand heb ik jullie dagelijks van kook-inspiratie voor de feestdagen voorzien. Hiervoor ben ik in augustus al begonnen met de voorbereidingen voor de kerstrecepten op mijn blog. Stiekem ben ik wel blij dat het eindelijk zover is: kerst 2013!

Ik wens je gezellige en smakelijke kerstdagen met familie en vrienden toe. Geniet van goed gezelschap, het (samen) in de keuken staan en het lekkere eten.

Daarbij wens ik jullie ook een goed uiteinde, gezellige oudejaarsavond met lekkere hapjes en een heel mooi 2014. Dat het een mooi culinair jaar mag worden dat ons veel goeds brengt.

 

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
6 comments
  1. Laat mij de eerste zijn die jou ook veel goede wensen zendt voor een gezellige Kerst met goede vrienden, heerlijk eten en een fijn glaasje wijn!

  2. Hoi Brenda. voor jou en Joost wens ik je hetzelde. Ga zo door met je website. Het is iedere keer weer een feest om je recepten en bijbehorende verhalen te lezen.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk