Brenda Tipt: FoodWeLove

Food we love 2

Vandaag wil ik jullie tippen over een hele leuke foodbox, namelijk FoodWeLove!

FoodWeLove gelooft er in dat producten met een verhaal lekkerder smaken, daarom wordt iedere maand een FoodWeLove-box samengesteld. Een box met 5 bijzondere producten met inspirerende verhalen over de producten en leveranciers. De boxen worden samengesteld door foodies en experts, regelmatig wordt de box samengesteld in samenwerking met een chef-kok of bekende foodie (een greep uit de samenwerkingen: Samuel Levie, Yvette van Boven, Nadia Zerouali, Yotam Ottolenghi en Selma Hagen) en hierbij staat iedere maand een ander thema centraal zoals La Bella Vita, Happy Healthy Foodie, Home Made Food en East Meets West.

De producten in de box zijn altijd eerlijk geproduceerd, bevatten zo min mogelijk toevoegingen, en hebben de beste smaak binnen hun soort. Ook zit er altijd een product in dat je direct kunt eten (denk aan chocolade of koekjes), een product dat je kunt gebruiken voor een volgende maaltijd (bijvoorbeeld bijzondere couscous), en een product dat je na een langere tijd kunt gebruiken (bijvoorbeeld olie of azijn).

Deze maand is de box samengesteld in samenwerking met Monique van Loon van Culy, en ik mocht hem alvast voor je uitpakken.

Food we love culy txt
Het thema van de FoodWeLove-box van januari is Culy’s Guilty Pleasures. En damn, wat zijn de guilty plasures van Monique lekker! Ik vertel je kort wat er in de box zit:

 • Thee – Pukka
  De thee die ik heb ontvangen is Balansthee, lekker kruidig van smaak.
 • Gezouten Caramel Nougat met Tahitiaanse Vanille – Dreams of Magnolia
  Deze nougat heeft Hidde de Brabander speciaal voor Monique gemaakt. Twee lagen rijke nougat, gescheiden door gezouten caramel. De eerste laag bestaat uit gebrande amandelen en pistache nootjes, het tweede uit amandelen met gevriesdroogde framboosjes en Tahitiaanse vanille.
 • Lightly Seasalted Hand Cooked English Crisps – Tyrells
  Handgebakken chips van de beste handgeteelde aardappelen uit Engeland.
 • Fruit & Kruid Water – Leeuw
  Water met fruit en kruid dat je lichaam goed doet én niet tjokvol zit met calorieen
 • Boeren CaramelZ met Fleur de Sel – CaramelZ
  Dé guilty pleasure van Monique, én de perfecte combinatie tussen zoet en zout.
 • Truffel Mayonaise – Jean Baton
 • Roomboter Amsterdamse Koggetjes – Banketbakkerij van Strien
  Echte handgemaakte koekjes.

Deze box is een schot in de roos, er zit niets in dat ik niet lekker vind. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik geen nougat-meisje ben, maar voor deze nougat maak ik een uitzondering. Magisch. De thee is lekker kruidig, precies waar ik van houd. Salted Caramel is altijd goed én kan echt overal bij of op (koekjes, vla, muesli), het Fruit & Kruid water en de Truffel Mayonaise moet ik nog proeven.

Met FoodWeLove ontvang je iedere maand een culinaire verrassing en heb je de kans om de beste producten te kunnen uitproberen. De boxen worden thuisgestuurd. Via de website abonneer je je voor € 24,95 per maand op de FoodWeLove box, ook kun je een losse box kopen voor € 27,50. Tip: ook leuk om kado te geven! Er zijn nog een aantal boxen van deze maand beschikbaar.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk