Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots januari 2014

De tijd vliegt! Hoe vaak heb ik dat al gezegd in de inleiding van de Snap Shots? Heel vaak, maar het is echt waar, het gaat snel want 1/12 deel van 2014 zit er alweer op. Mijn 2014 begon goed, namelijk in New York!! (klik voor de Snap Shots New York Edition!) De rest van de maand was aardig rustig en dat was precies wat ik wilde. Na de drukke decembermaand was ik toe aan rust, niets moeten en koken wanneer ik er zin in had. Dat heb ik gedaan, kijk snel mee naar de snap shots die ik deze maand maakte.

Snap Shots Januari 17

Met een schaal vers gebakken oliebollen in mijn hand wenste ik jullie via Instragram een heel mooi 2014 toe. Uiteraard geldt dit ook voor de bezoekers die mij daar niet volgen. Dat het een mooi jaar mag worden dat ons allemaal veel goeds brengt.

Een van de dingen die ik meenam uit New York was Maple Syrup. Dit was meteen een goed excuus om thuis te ontbijten met pannenkoeken, de syrup moest geproefd worden.Voor de pannenkoekjes gebruikte ik dit recept, ik had geen rozijnen en extra appeltjes voor ernaast in huis.

Snap Shots Januari 23

Een nieuw jaar, nieuwe opschrijfboekjes. Ik ben gek op het maken en afstrepen van lijstjes.

Deze maand kookte ik iets dat ik té lang niet gegeten had: de lekkerste aardappeltjes uit de oven (klik). Nog steeds een van de populairste recepten van mijn blog.

Snap Shots Januari 27

Mijn moeder heeft een broodbakmachine en bakte een heerlijk speltbrood met noten en rozijnen voor me, verser kan niet.

Zoals waarschijnlijk ook bij veel van jullie was het een van mijn voornemens om in januari gezond te eten zodat we na alles van december weer terug op de rails zijn. Hierbij probeer ik veel te variëren, ik nam soms een (couscous)salade mee als lunch, maar ook zelfgemaakte soep of een groene smoothie. Ook at ik gewoon brood.

Snap Shots Januari 25

Omdat we in december allemaal druk waren met van alles hebben we het sinterkerst-uitje met vriendinnen en onze boys doorgeschoven naar januari. Een gezellige avond met lekkere tapas en wijn bij Jottum in Amsterdam.

Snap Shots Januari 20

Een van de keukenkastjes die ik niet netjes kan houden: de kruidenlade. Op social media vroeg ik of ik de enige was met dit ‘probleem’. Gelukkig niet, het blijkt dat veel van jullie ook moeite hebben om alle kruiden netjes op te bergen.

Vrijdagmiddag en zin in iets lekkers. De goede voornemens gingen over boord, ik trakteerde mezelf op een kaassoufflé. Genieten.

Snap Shots Januari 19

Culy stelde een lijstje samen met de leukste Nederlandse foodies om te volgen op Instagram. Een eer om hier tussen te mogen staan. Neem een kijkje (klik) om te zien welke foodies je nog meer moet volgen.

Een gezellig etentje afsluiten met een toetje met lemon curd. Dat kan niet verkeerd zijn.

Snap Shots Januari 18

Ik deed mijn achterstallige receptenadministratie op een zaterdagmiddag. Veel inspiratie voor het komende jaar!

Na de receptenadministratie genoot ik optimaal van de zaterdagmiddag met Culy’s Guilty Pleasures uit de FoodweLove box

Snap Shots januari 30

De maand sloot ik af met een date met foodie-friends Pauline en Sabine. Onverwachts belanden we gister bij FG Food Labs in Rotterdam (nieuwe hotspot!). We hebben heerlijk gegeten, pure gerechten vol van smaak. Na het weekend vertel ik je meer over FG Food Labs én wat we hebben gegeten.

Wil je meer Snap Shots van me zien? Volg me dan ook via Instagram (username BrendaKookt)
Via Bloglovin, Facebook & Twitter blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen op mijn blog.

——————–

Volg je Brenda Kookt al via Facebook? Controleer dan even het volgende:

Een tijdje geleden heeft Facebook instellingen aangepast waardoor je in je nieuwsoverzicht bijna geen updates meer ziet van pagina’s die je geliked hebt. Jammer, want je liked de pagina’s die je wilt volgen niet voor niets. Meerdere bezoekers hebben mij gevraagd waarom ik nooit meer iets op Facebook plaats, dat doe ik wel maar waarschijnlijk staan jouw instellingen niet goed waardoor je de berichten niet te zien krijgt.

Doe het volgende om de updates weer te ontvangen:  Ga met je muis op de ‘Vind ik leuk’ knop staan op http://www.facebook.com/brendakookt. In het menu dat verschijnt klik je op ‘meldingen ontvangen’.

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

 1. Denise 31 januari 2014 om 07:46

  Leuk weer om te zien! En die opschrijfboekjes en receptadministratie zien er beide zeer herkenbaar uit;)

 2. Manon 31 januari 2014 om 12:58

  Jouw site is niet goed voor mij hahaha, ik zie alleeeeeen maar zulke lekkere dingen voorbij komen!

  1. Brenda Kookt 3 februari 2014 om 13:30

   De komende maand verwacht ik meer gezonde dingen, maar die kunnen natuurlijk ook lekker zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *