PLOG #2 (detox)

Gister had ik een vrije dag, oftewel een Brenda-Kookt-dag. In deze #plog laat ik je zien hoe mijn vrijdag 21 febuari eruit zag.

plog_140221_001

Bij de detox (klik voor meer info) is het goed om ongeveer een half uurtje voor het ontbijt een glas lauw water met citroensap te drinken. Dit doe ik in bed terwijl ik social media bij lees en blogs lees.

Ik ontbijt met havermout (tweede keer pas tijdens de detox), banaan, lijnzaad, chiazaad en goji besjes. Ik maak meteen een to-do lijstje voor vandaag.

plog_140221_002

De afwasmachine ruimt zichzelf niet uit.

Omdat het regent mag ik met de auto naar het winkelcentrum (als je goed kijkt zie je in de verte mijn eindbestemming al kun je nagaan hoe ver het is).

plog_140221_20

Ik dacht even 5 minuten op lenzencontrole te gaan, het werd 1,5 uur ..

Als ik thuiskomt kan ik eindelijk mijn smoothie nemen, iets later dan gepland.

plog_140221_23

Ik maak een gerecht voor de foodblogswap (later deze week online), bij het raspen neem ik mijn duim meteen even mee.

Behind the scenes bij het maken van de foodfoto’s.

plog_140221_21

Er komt een gezellig weekend aan en daarbij wil ik iets lekkers kunnen eten, zo vergeet ik een beetje dat ik niet alles waar ik trek in heb kan eten. Ik maak lactose-, gluten- en suikervrije brownies.

Na het koken. Mijn keuken is natuurlijk nooit een puinhoop.

plog_140221_22

Er is niemand in huis om de schaal uit te likken dus moet ik ik het zelf maar doen.

Geen tijd meer om een uitgebreide lunch te maken. In de koelkast vind ik een restje quinoa en tonijnsalade van gister, beetje rucola erbij en lunch it is. Ondertussen beantwoord ik mails en wacht ik op een belletje van mijn belafspraak.

plog_140221_24

Vriendinnetje Patty komt langs met schatje Mila. Wij keuren de brownies goed en Mila geniet van het flesje dat ik haar geef.

plog_140221_25

Tot Joost thuis is type ik recepten, edit ik een filmpje, lees ik mail en beantwoord ik reacties op het blog.

Ik bak een lekker stukje zalm voor bij het eten (het foodblogswap-recept dat nog even geheim moet blijven).

plog_140221_26

Ik heb vandaag nog geen stuk fruit gehad, ik neem een appel mee naar mijn schoonzusje en zwager. Mijn detox heeft op mijn nichtje een goede uitwerking. Omdat ik appel eet wil zij ook een appel. #snoepverstandig

Thuis nog even relaxen op de bank. De hele dag gaat het me gemakkelijk af maar als ik lekkere chipjes ruik wordt het moeilijker. Maar. Ik. Houd. Vol.

Wil je meer foodfoto’s van me zien? Volg me dan ook via Instagram (username BrendaKookt)
Via Bloglovin, Facebook & Twitter blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen op mijn blog.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
7 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk