Win een blogworkshop van Foodbandits!

Iets meer dan een halfjaar geleden stuitte ik op het blog Foodbandits van Suus. En wat bleek? Suus woont (redelijk) bij mij in de buurt! Nadat we een gastblog (klik) voor elkaars blog hebben geschreven hielden we contact, én binnenkort ga ik Suus voor het eerst ontmoeten, namelijk bij haar eigen blogworkshop. En ook jij kunt daar bij zijn want ik mag een ticket voor de workshop weggeven!

Foodbandits blogworkshop 02

Workshop
Op zaterdag 29 maart geeft Suus om 13.00 uur in Loft der Zotheid in Hoorn (Noord-Holland) een blogworkshop. In 2.5 uur vertelt ze je alles over het maken, ontwerpen en bedenken van een blog. Ze gaan het onder andere hebben over het verschil van blogsystemen, hoe zorg je voor een duidelijk ontwerp, hoe kun je je boodschap overbrengen en hoe komen er mensen op je feestje oftewel bezoekers op je blog?

Meer over Suus: Ze blogt al een paar jaar en heeft verschillende blogs gemaakt van lifestyle tot diy. Vanuit hier heeft ze ook verschillende styling-opdrachten mogen doen. Van 101 Woonideeën, Groter Groeien, Jetjes & Jobjes tot aan het bouwen van verschillende blogs. Hierbij heeft Suus alle behorende valkuilen genomen, deze valkuilen kun jij ontwijken! Onder het genot van lekkere koffie en een goddelijk stuk taart deelt Suus alle in’s en out’s van het bloggen met ons.
Foodbandits blogworkshop 01
Win!

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

Wil je alles leren over het maken van een blog? Doe dan mee!
Om de workshop te winnen moet je het volgende doen:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht
 • Like de facebookpagina van Foodbandits zodat je op de hoogte blijft van eventuele nieuwe workshops (niet verplicht, maar wel handig)

Meedoen kan tot en met woensdag 5 maart, hierna wordt de winnaar getrokken via een onafhankelijke plugin. De winnaar krijgt per mail bericht. Zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Heb je je al opgegeven en betaald voor de workshop, ook dan kun je meedoen! Als je wint ontvang je de kosten van de workshop retour.

Win je niet, maar wil je toch meedoen? Ook dat kan! De kosten voor de workshop zijn € 35.- p.p en is inclusief 1 x koffie of thee en wat lekkers. Wil je je graag aanmelden of meer informatie klik dan hier.

Voorwaarden Worskhop: Suus behoud het recht bij minder dan 5 deelnemers de workshop te cancelen. Het geld dient  uiterlijk 2 weken voor de start van de workshop te zijn voldaan op  bankrekeningnummer die wordt opgegeven bij het aanmelden voor de workshop. Afzeggen van de workshop kan tot 48 uur voor het begin van de workshop  geheel kosteloos. Na de 48 uur behoud Suus de helft van het bedrag ( € 17.50 ).

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
16 comments
 1. Waauuw!! Ik zou superblij zijn als ik mocht meedoen aan de blogworkshop!!
  Ik volg al meer dan een jaar verschillende blogs en ontdek elke week nieuwe pareltjes van blogs met geweldige artikels en prachtige fotografie en daarbij springt ‘food bandits’ er toch wel met stip bovenuit. ik loop al een paar maanden met het idee om een blog op te starten maar weet niet hoe te beginnen… Het zou zeker een bakblog worden met een mix van muziek en interieurontwerpen.
  Dus… please,please, pick me

  groetjes
  Bieke

 2. Wat een leuke actie! Ben al een tijdje aan het twijfelen over een eigen foodblog maar er zijn al zoveel leuke blogs en geen idee wat ik dan nog toe te voegen heb. De workshop van Suus zou misschien net dat zetje zijn om te gaan denken ” hoezo al voldoende foodblogs, die van mij moet gewoon online” ! Dus nu ga ik heel hard duimen (voor mezelf….) !

 3. Oeh, ik doe mee! Lijkt me heeeeel leuk om jullie allebei te meeten en natuurlijk alle ins en outs te horen van Suus (en een stuk taart haha)

 4. Ik wil beginnen met mijnfoodblog.nl maar nog niet helemaal helder hoe ik het wil aanpakken. Dit zou dus een uitkomst zijn!!

 5. Wat een geweldig leuke actie Brenda! Ik vind Suus en haar blog geweldig! Al meer dan genoeg reden om die workshop te volgen, en de workshop zelf zal ongetwijfeld ook heel erg leuk en leerzaam zijn :) Ik doe dus mee!

 6. gezelligheid, koffie, taart en bloggen! Hulde! Dat kan ik natuurlijk niet, niet proberen! Ik wil zeker leren hoe beter je blog op te stellen en hoe je dit het beste aan kan pakken! Helemaal een super workshop!

 7. Leuk!! Als blog-groentje (mijn foodblog is nét 3 weken online) struggle ik nog met allerlei opstartprobleempjes en dilemma’s. Wat lijkt het mij leuk en leerzaam om de workshop te volgen. En om eindelijk de mensen achter al die geweldige foodblogs te ontmoeten! Alle tips zijn reuze welkom :-)

 8. Ontzettend leuk! Ik doe graag mee! Ik heb de FB pagina geliked (beautygoddessnl) nu maar duimen!

 9. Wat leuk! Het lijkt me super leuk om jullie te ontmoeten en ‘les’ te krijgen in bloggen! En Hoorn is ongeveer om de hoek bij mij;)!

 10. Ik zou ontzettend graag een blogworkshop willen bijwonen. Ik wil heel graag mijn eigen foodblog beginnen, ik heb inmiddels al een notitieboekje vol met ideëen voor posts maar nog geen idee hoe ik het goed kan opzetten. Deze workshop lijkt me heel erg leuk en leerzaam en misschien het laatste duwtje in de rug! :)

 11. Jaaaah, lijkt me super ! Ten eerste omdat het een meet & greet met jou is ;-) en ten tweede omdat ik druk bezig ben met de start van een blog en hierbij zeker tips and tricks bij kan gebruiken ! Ben heel erg benieuwd !

 12. Wauw Brenda, wat een toffe actie. Ik zou dit heel gaaf vinden om zo meer kennis te krijgen en andere bloggers te ontmoeten. Juist van elkaar kunnen we nog zoveel leren.

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk