Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots februari 2014

Februari is alweer voorbij en dus is het tijd voor de Snap Shots! De afgelopen maand hebben jullie al veel foodfoto’s van me kunnen zien. Ik heb twee keer geplogd en ook in de detox updates heb ik foto’s van mijn eten laten zien. Toch vond ik het zonde om de Snap Shots deze maand over te slaan, er zijn nog genoeg foto’s die ik in de Snap Shots wil delen.

Februari was lekker rustig. Ik ging een paar keer gezellig uiteten, heb hardgelopen en begon met de detox. Verwacht dus veel gezond voedsel in deze editie van de Snap Shots!

Snap Shots februari 2014 01

Voordat ik 11 februari met de detox begon ging ik nog lekker een paar keer lekker uiteten met collega’s en vrienden. De garnalen waren niet bepaald gemakkelijk om te eten, hier had ik me een beetje in vergist. Gelukkig waren ze wel erg lekker!

En wie zegt er nee tegen een lekkere hamburger tijdens een etentje met vrienden? Ik niet!

Snap Shots februari 2014 02

Mijn belangrijkste benodigdheden voor de Groet uit Schoorl run.

Deze pannenkoeken had ik dik verdiend na de 10 kilometer in Schoorl. Dit was mijn laatste thuis gekookte maal voor de detox begon.

Snap Shots februari 2014 03

En dit was mijn laatste broodje pindakaas..

Ik maakte bonbons die detoxproof zijn, het recept deel ik volgende week met jullie.

Snap Shots februari 2014 04

Blije gezichten bij het eerste Foodbloggersdiner! Samen met Francesca, Sabine, Pauline, Monique en Nina at ik bij Bicken in Amsterdam. Het was erg gezellig om eens bij te kletsen en daarbij hebben we natuurlijk heerlijk gegeten, hierlees je er meer over.

Snap Shots februari 2014 05

Bij Dille en Kamille shopte ik props voor de foodfoto’s

Ik ging naar de bios en nam mee…
(klik hier voor het recept van de geroosterde kikkererwten)

Snap Shots februari 2014 09

Ik maakte falafel omdat ik dit tijdens de detox mocht eten. Uiteindelijk was het een #fail omdat het uit elkaar viel. Geen foto’s voor het blog dus. Wel een falafeltip: bak falafel lekker krokant in een koekenpan (verbrokkelde stukjes zijn in dit geval juist wel lekker) en eet dit bij je salade, het is zelfs lekker over boerenkool met aardappelen ;)

De foodpost van deze maand: de nieuw gelanceerde EARTH Tea dit is biologische thee uit Sri Lanka met verschillende smaken (ivm de detox heb ik nog niet geproefd)  |  Belvita Breakfast liga’s (ik heb niet geproefd maar vriendlief die proeft er op los dus dat zegt genoeg denk ik)  |  dé Foodiebag van de Huishoudbeurs  |  het kookboek Honestly Healthy

Snap Shots februari 2014 07

Een vriendinnetje kwam lunchen. Ik trakteerde op boekweitpannenkoekjes met verschillende toppings #genieten

Mam maakte een lekker maaltje voor me toen ik kwam eten.

Snap Shots februari 2014 06

Een nieuw ritueel: in het weekend voldoende smoothies maken voor de hele week (deze vries ik in)

Een van de healthy lunches van deze maand. Een lekker soepje (recept deel ik nog) met rijstwafels met tonijn.

Snap Shots februari 2014 08

Deze maand heb ik meerdere keren genoten van de banaan/ei pannenkoekjes met kaneel (klik hier voor het iets uitgebreidere recept).

Ook zijn er een paar feestjes gevierd. Dit schaaltje met detoxproof hapjes was speciaal voor mij #lief

Snap Shots februari 2014 10

Afgelopen week ontmoette ik Rachel Khoo, komende week plaats ik het filmpje dat ik van de workshop maakte online.

Ik sloot februari heerlijk ontspannen af met een avondje sauna. Ik verwende mezelf met deze overheerlijke frambozen/mango smoothie.
Maart beloofd ook weer een hele leuke maand te worden: Ik ga weer eten met de foodbloggers én ga met mijn lief eten tijdens de restaurantweek, ga met vriendinnen een weekend weg én doe mee aan de Zandvoort Circuit Run. Over een maandje kun je het allemaal bekijken in de Snap Shots van maart. Nog even geduld, ik ga het eerst nog even meemaken allemaal :)

Wil je meer Snap Shots van me zien? Volg me dan ook via Instagram (username BrendaKookt)
Via Bloglovin, Facebook & Twitter blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen op mijn blog.

 

 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

 1. Anne 2 maart 2014 om 08:47

  Ziet er weer uit als een heerlijke maand, maar door de detox wel gezonde dan andere maanden. Benieuwd naar maart, veel plezier met het meemaken :)

 2. Wanda 2 maart 2014 om 10:33

  Inderdaad een hoop gezonde gerechten! Merk je nu ook duidelijk verschil dan?

  1. Brenda Kookt 3 maart 2014 om 12:02

   Inmiddels merk ik wel verschil, morgen verschijnt er weer een detox update :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *