Filmpje: Paneermeel maken

Paneermeel txt

Soms koop je pakjes of zakjes waarvan je denkt: dit moet ik gemakkelijk zelf kunnen maken! Bij paneermeel is dit het geval.
In dit filmpje laat ik je binnen 2,5 minuut zien hoe je zelf paneermeel maakt.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
2 comments
  1. Ik laat zelf restjes brood, vooral stokbrood aan de lucht drogen. Maar ook restjes zoutjes, chips, pinda’s of andere noten doe ik er door. Ook voeg ik vaak gedroogde kruiden toe, zoals munt, oregano, tijm, basilicum ed. Heerlijk in de gehakt of op een ovenschotel.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk