Snap Shots maart 2014

Maart was een beetje een vreemde maand, een maand van uitersten kan ik wel zeggen. Zo was ik de eerste weken nog aan het detoxen maar de weken daarna had ik allemaal gezellige activiteiten waarbij ik veel uiteten ging en niet bepaald controle had over wat ik at. Toch was het een heerlijke maand én heb ik heerlijk gegeten, gezond en iets ongezonder.
Kijk snel mee naar de snap shots die ik deze maand maakte!

Snap Shots maart 2014 01

De maand begon met de laatste 11 dagen van de detox. Zoals je ziet genoot ik van heerlijke maaltijden.

Snap Shots maart 2014 02

Na de detox trakteerde ik mezelf op crackers met pindakaas en XXL hagelslag. Een ware traktatie :)

Ook maakte ik nog een keer de suikervrije granola. Tijdens de detox is dit goed bevallen, daarom maakte ik een voorraadje voor na de detox. Ik was bang dat ik op een gegeven moment de suiker zou missen maar niets is minder waar.

Snap Shots maart 2014 05

Met Pauline, Phileppine, Francesca en Monique genoot ik bij I-Dock, hier hebben jullie al over kunnen lezen op mijn blog.

Lente op mijn bord en op mijn nagels. Het matchte perfect met de quinoa salade met zalm (klik voor recept).

Snap Shots maart 2014 04

#smoothieselfie

Tijdens de restaurantweek genoot ik met mijn lief bij Meijers in Andijk. We hebben heer-lijk gegeten. Het dessert met ananas, ganache van chocolademousse, bitterkoekjes en cheesecake ijs ziet er op foto net zo lekker uit als dat het smaakte.

Snap Shots maart 2014 03

Ook bij mij gaat er wel eens iets fout. Deze komkommerrolletjes waren lekker, maar het was niet zo slim om ze onder in mijn tas mee te nemen naar een American party. Ze kwamen geplet aan en waren hierdoor niet echt lekker meer.

Ben & Jerry’s stuurde me een Greekin’ lekker pakketje toe: de nieuwe Frozen Yoghurt Greek Style

Snap Shots maart 2014 06

Het jaarlijkse vrouwenweekend vond vorige week plaats. Samen met 7 vriendinnetjes vertoefde ik in Volendam. Het thema was (heel verrassend) Holland. Het was dik geslaagd, leuke activiteiten wisselden we af met lekker (en veel) eten. En natuurlijk hoort daar een portie Volendamse kibbeling bij.

Snap Shots maart 2014 07

Met mijn ouders at ik bij restaurant Rondom Vol, het restaurant van Praktijkschool West-Friesland. De leerlingen serveren iedere maandag een heerlijk 3-gangendiner. Deze lekkere zwaan was het toetje.

De hele maand drink ik mijn smoothies uit mijn nieuwe Mason Jars, ik vind ze te gek! Nadat ik hier in New York uit gedronken had moest ik ze ook hebben. Ineens kwam ik ze tegen bij de Nederlandse webshop MasonMadness.

Snap Shots maart 2014 09

Alweer een lunch in het zonnetje, heerlijk!

Met deze schnitzels had ik wilde plannen. Na een hele dag in de keuken had ik echter geen zin meer om me uit te sloven. Ik besloot ze gewoon te paneren en te bakken in de koekenpan. Altijd goed.

Snap Shots maart 2014 10

Mijn benodigdheden voor de Zandvoort Circuit Run. Voor de wedstrijd neem ik altijd een paar broodjes met pindakaas en kaas, een banaan en een dextrotje.

Na een heftige run én een hele tijd in de file staan vanuit Zandvoort hadden we een pitstop bij de grote gele M dik verdiend.

Snap Shots maart 2014 11

Afgelopen zaterdag was ik bij de leuke Blogworkshop van Suus van Foodbandits. De workshop begon met een brownie, je begrijpt: mijn middag kon niet meer stuk ;)

De maand sloot ik gister af met de Culiperslunch. Ik heb heel veel mooie en lekkere nieuwe producten gezien, én natuurlijk geproefd! Binnenkort vertel ik je meer over de leukste nieuwe dingen die ik ben tegengekomen.
Rutger was aanwezig om zijn kookboek (die deze week uitkomt) te promoten, én wat bleek: Rutger van Heel Holland Bakt kent mijn blog! Hoe tof is dat!?

Als ik de foto’s zo terugkijk was het een heerlijke maand, ik heb ook veel in het zonnetje gezeten geloof ik heer-lijk! Heb je ook de zomer al in je bol?
April beloofd ook weer een hele leuke maand te worden: ik ga naar een aantal foodevenementen, en heb ook gezellige (eet)afspraken met vriendinnen en familie staan. En natuurlijk komen Pasen en Koningsdag ook in April alweer voorbij. 

Wil je meer Snap Shots van me zien? Volg me dan ook via Instagram (username BrendaKookt) Via Bloglovin, Facebook & Twitter blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen op mijn blog.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
6 comments
 1. Een detox klinkt altijd zo heavy, maar als ik jouw foto’s en recepten zie dan zou ik me er ook bijna aan gaan wagen. Het lijkt me alleen zo lastig als je buiten de deur eet. Hoe heb jij dat gedaan? En nu met het mooie weer, zo verleidelijk om naar het park te gaan en ijs te eten.

  Leuk van de culiperslunch! Had graag gegaan, maar moest helaas werken. Kan ik wel mooie alle nieuwtjes straks zien op je blog ;)

  owja: love de matchy nagellak!

  1. Ik geloof niet dat ik een standaard detoxer ben, ik verzorgde mezelf best goed ;) Buiten de deur eten deed ik bijna niet, alleen bij vrienden of familie en zij hadden instructies gekregen en als ik me bezwaard voelde nam ik zelf iets mee.
   Tnx voor de nagellak ;) Jammer dat je er gister niet bij kon zijn, maar de leukste nieuwtjes ga ik zeker nog delen!

 2. Je hebt idd een gezellige en smakelijke maand achter de rug Brenda! Leuk om dat zo te lezen in jouw verslag. Je hebt een prettige manier van schrijven!
  Enne…ik kijk idd ook uit naar de zomer en het mooie “buiten zijn” weer! En natuurlijk de komende feestdagen…Hmmm, en nu maar hopen dat het dan ook mooi weer is!
  En bedankt voor je gezellige verslag! Geniet in elk geval vast van het mooie weer dat we nu hebben!
  Groetjes.:-)

 3. Jaaaa de brownie was het tripje naar Hoorn al waard he, ik ben zelf enorm fan van de dadeltaart. Nogmaals ben blij dat je het leuk vond en hoop je gauw nog eens te zien.

  Liefs Suus van Food Bandits

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk