Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam

Bijna is het weer tijd voor hét culinaire festival van het jaar: Taste of Amsterdam! Net als voorgaande jaren vindt het event plaats in het Amstelpark, dit keer van 15 tot en met 18 mei. Taste staat voor lekker eten, oftewel Foodie Heaven! Op Taste is veel te proeven en te zien oftewel te ervaren en te beleven. Vorig jaar bezocht ik Taste voor het eerst (lees hier het artikel dat ik erover schreef) en dit jaar wil ik het ook zeker niet missen.

Het programma

Restaurants uit Amsterdam en omgeving presenteren zich op Taste of Amsterdam, hierdoor eet je op één avond bij meerdere top restaurants. De restaurants en chefs laten je een culinaire smaaksensatie beleven door hun signature dish te serveren. De gerechten die geserveerd worden zijn een kleine versie van de gerechten die dagelijks in het restaurant geserveerd worden. Hierdoor kun je zoveel mogelijk proeven. Een greep uit de restaurants die dit jaar aanwezig zijn: &Samhoud Places Streetfood, Bluespoon, Bridges, Fifteen, Lute en The Harbour Club. De gerechtjes zijn niet bij de entree inbegrepen, deze betaal je met de munteenheid op Taste, de zogenoemde florijnen.

Dat is niet alles, ook worden er kookdemonstraties gegeven door bekende chefs en worden er in het AEG Makro Taste Theater Ready-Steady-Cook sessies gegeven, ook wordt er gekookt met een echte mysteriebox (zoals in Masterchef)! Natuurlijk laten de chefs je ook proeven van wat ze gemaakt hebben.
Op de Fine Food Exhibition presenteren meer dan 100 exposanten op het gebied van lekker eten zich met de beste specialiteiten en wetenswaardigheden. Daarbij is er ook een Kleine Producenten Markt waarbij je lekkere drankjes en hapjes kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Óók met kids kun je Taste bezoeken, op zaterdag en zondag is er namelijk een Taste of Kids. Hier worden leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals het beschilderen van koksmutsen, fruitautotjes maken, cupcakes versieren en nog meer.

Taste of Amsterdam 04

Kaartjes

Om toegang te krijgen tot Taste of Amsterdam én te kunnen genieten van al het lekkers heb je een kaartje nodig. Een toegangskaart voor een volwassene kost € 9,50, kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang tot het event. De kaarten worden in de voorverkoop verkocht via de website, maar ook aan de deur zijn de kaarten voor het evenement beschikbaar. Deelname aan de theaters en de kookschool zit bij de prijs inbegrepen.

Win!

Wil je Taste dit jaar bezoeken èn heb je nog geen kaartjes? Doe dan mee met deze win-actie!

Ik mag namelijk 3x 2 kaarten voor Taste of Amsterdam weggeven!

De kaartjes zijn geldig voor 1 van de 4 dagen, je mag dus zelf bepalen op welke dag je Taste of Amsterdam gaat bezoeken. Om kans te maken op deze kaartjes moet je het volgende doen:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht
 • Like de Facebook-pagina van Brenda Kookt (als je dit niet al eerder gedaan hebt)

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
39 comments
 1. Ook al helemaal leuk! Het stond sowieso al in de agenda, maar op deze manier is het helemaal gezellig. Ik doe graag mee :-)

 2. Lijkt me een geweldig el om te genieten van heerlijk eten, dus kom maar op met de kasrtjes

 3. Leuke actie. Ik heb elke 6 weken een date met een vriendin en we zijn altijd op zoek naar leuke ideetjes. Dit komt op ons to go lijstje. Dus….ik zou de kaartjes graag winnen…leuk!!

 4. Geweldige actie!
  Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik zou best wel met m’n ouders ernaartoe willen. Ik kijk ook altijd naar Masterchef en houd zelf ook van koken.. dus ik zou de kaartjes graag willen winnen!

 5. Leuk zeg, hier zou ik graag een keer naar toe willen. Leuk moeder – dochter dagje. En dan ben ik dus de dochter.

 6. Wat gaaf lijkt me dat om daar eens te kijken en te proeven natuurlijk.

 7. Ik ken alleen Taste Amersfoort. Dat is al heel erg gezellig! Denk dat de Amsterdam versie een stuk groter en leuker is! Zou er graag heen gaan!

 8. Wat een leuke aktie! Ik wil er graag heen gaan, met eventuele gewonnen kaartjes is het helemaal leuk om te gaan!

 9. Zou heel leuk zijn om 2 tasty kaartjes te mogen winnen! Ben er nog nooit geweest maar staat wel op het nog te doen lijstje

 10. Ik zou de kaarten graag winnen! 2 jaar geleden er heerlijk van genoten! Zou dit jaar mn verjaardag (15mei) nog eens dunnetjes over willen doen!

 11. Lijkt me geweldige happening waar ik graag naar toe zou willen gaan!

 12. Wow! Ik ben er 1 x eerder geweest.. was prachtig en heerlijk! Naast de restaurants presenteren zich ook allerlei leuke ‘eetwinkels’ enz. Een geweldige combi om te proeven en inspiratie op te doen.. en met gewonnenkaartjes is het nog leuker!

 13. Lijkt me hartstikke lekker en leuk. Dus kaartjes winnen wil ik wel

 14. Het lijkt mij super leuk om naar Taste of Amsterdam te gaan. Ik doe graag mee met je actie :)
  Liefs Pascale

 15. Drie woorden: I love food! Daarom wil ik graag meedoen met deze actie. Een uitgelezen kans om hier eens een kijkje te nemen.

 16. Ik ben benieuwd welke culinaire verrassingen ik dit jaar ontdek op Taste of Amsterdam!

 17. Van z’n actie word je gewoon blij.
  Heerlijk genieten lijkt mij. Ik wil het graag ondervinden. :)

 18. Ik ben nog nooit naar Taste Amsterdam geweest, het klinkt erg leuk! En ik kan de kinderen dus ook gewoon meenemen, leuke activiteiten. Ik doe dus graag mee aan deze winactie!

 19. Wat een leuke actie! Als studente kan ik nog wel het een en het ander bijleren qua koken! Ik zou graag inspiratie krijgen op dit evenement!

 20. Lijkt mij een leuke manier om op een ongedwongen manier inspiratie op te doen. Daarnaast zijn mijn vriend en ik echte kook-fanaten, dus de kaartjes zullen goed terecht komen! ;)

 21. Taste is zo ontzettend leuk! Ik kijk elk jaar weer verlangend uit naar wat volgens mij het leukste culinaire evenement van Nederland is.

 22. Leuk! Ik doe zeker mee, want ik ben heel toevallig dat weekend net met mijn vriend in Amsterdam omdat we een lekker weekendje weg geboekt hadden. En aangezien wij altijd lekker met eten bezig zijn en bewust, lijkt ons dit ontzettend leuk!

 23. Ik zou heel graag met mijn lief Taste Amsterdam bezoeken, we zijn er nog nooit geweest dus dat wordt tijd !! :)

 24. Wauw!!!! Wat zou ik daar graag heen gaan met mijn moeders… Dit is een van de redenen waarvoor mijn moeder vast en zkz haar ‘020-fobie’ aan de kant wil zetten.

 25. Wow! Lijkt me super leuk! Nog niet eerder geweest dus ben erg benieuwd! Enthousiast enthousiast! Like like like!

 26. Wow! Lijkt me super leuk! Nog niet eerder geweest dus ben erg benieuwd! Enthousiast enthousiast! Like like like!
  Misschien komt dit er nu dubbel in maar ik kreeg een fout melding… Voor de zekerheid nog een keer

 27. Een mooi evenement om inspiratie op te doen voor mijn eigen blog in ontwikkeling! Tot die tijd proeven en genieten, tijdens evenementen zoals Taste. I can’t waiiit……

 28. Wow super leuk!
  Wij hebben dat weekend een weekendje Amsterdam gepland en dit lijkt ons super leuk!

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk