Filmpje: Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam 2014 txt

Afgelopen donderdag was ik bij de opening van Taste of Amsterdam. Hét culinaire festival dat dit weekend in het Amstelpark plaatsvindt.
Ik heb ontzettend genoten van heerlijke hapjes, drankjes en alles wat er te zien (en te proeven) is op Taste. Het leek me leuk om jullie deze keer ‘mee te nemen’ en een impressie van het event te geven, daarom heb ik gefilmd.

Bekijk hier het filmpje dat ik maakte:

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

P.s. Vandaag kun je ook nog een bezoekje brengen aan Taste, klik hier voor meer informatie.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
6 comments
  1. Leuk dat je een filmpje hebt gemaakt! Heb stiekem toch wel spijt dat ik dit jaar niet ben geweest, maar nu kan ik toch een beetje meegenieten ;-)

  2. Leuk om zo een impressie te krijgen! Het ziet er allemaal echt lekker uit, hoewel ik die insecten toch maar over zou slaan haha. Wel stoer dat je ze hebt geproefd!
    Volgend jaar ga ik misschien toch ook maar; ik denk dat zelfs mijn vriend het leuk zou vinden :-).

  3. Wat een leuk filmpje Brenda. Leuk om zo een beeld van het evenement te krijgen. Die wormen had ik niet durven eten hoor ;)

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk