Snap Shots Juni

Snap Shots juni collage

Juni was een heerlijke maand! Het begon met een mega relaxte vakantie met heerlijke Griekse gerechten. Daarna volgden etentjes met collega’s en vriendinnen, een bloggersevent en Amusetour Enkhuizen. En tussendoor probeerde ik zo normaal mogelijk te eten. Dat heb je allemaal kunnen lezen in mijn eetdagboekjes van de afgelopen week. 
Kijk mee naar de Snap Shots, mijn maand in foodfoto’s. 

Snap Shots juni 19
Ik begon de maand zwaar relaxed op Zakynthos. IJsjes en drankjes aan het zwembad of bij het strand en heerlijke Griekse hapjes. En dat maar liefst 10 dagen lang.

Snap Shots juni 20

Als ik niet aan het relaxen of eten was maakte ik foto’s, voor een vakantie die maar 10 dagen duurde heb ik belachelijk veel (food)foto’s gemaakt. Veel foodfoto’s heb je kunnen zien in dit eetdagboekje. Ook de komende week komen er nog een aantal foto’s voorbij want het is Griekse week op Brenda Kookt!

Souvlaki was nog nooit zo lekker als hier. Na een lange ochtend varen (met op het einde veel geschommel en een bijna zieke Brenda) op het super mooie strand van het scheepswrak.

Snap Shots juni 13

Begin dit jaar heb ik mezelf voorgenomen dat ik dit jaar eindelijk eens kreeft wilde eten. Op Zakynthos durfde ik het eindelijk aan. Wat was hij groot! Het was een hele onderneming om de kreeft open te krijgen, maar lekker was het wel.

Snap Shots juni 24

Toen we weer thuis waren at ik met collega’s gezellig een hapje op het Waagplein in Alkmaar. Omdat ik na de vakantie weer even normaal wilde doen ging ik voor de carpaccio salade.

Ook bezocht ik een bloggersevent, van Het Vinkje. Het ging er kritisch aan toe, we (de bloggers) vroegen de mensen achter de stichting de hemd van het lijf, hier vertel ik je later meer over. De lunch was uiteraard Het-Vinkje-Proof.

Snap Shots juni 22

Natuurlijk stond deze maand ook in het teken van het WK!  Ik dronk een Wk-juice en de wedstrijden heb ik met vrienden gekeken onder het genot van een barbecue en een heerlijk broodje bal.

Snap Shots juni 21

Ook deed ik mee met de amusetour in Enkhuizen, in deze blogpost kun je alle foto’s die ik maakte bekijken. Mijn favoriet van de middag aten we bij de Drie haringhe, gemarineerd buikspek met gekarameliseerde appel en siroop van zoete sherry. Een schot in de roos.

Mijn ijsje achteraf met yoghurt/bosbessen en ‘chocolade koekie’ was ook niet verkeerd.

Snap Shots juni 01

Sinds ik thuis ben probeer ik weer een soort van normaal te eten, al valt dat niet mee met alle voetbalwedstrijden, verjaardagen en andere gezellige (eet)dingen. Naar het werk neem ik daarom ook regelmatig een salade mee voor bij de lunch. Deze met avocado, zalm en komkommer was geslaagd.

Snap Shots juni 23

Mijn favoriete ontbijtje van dit moment: yoghurt met granola en aardbeien.

Deze bakjes met chocolate chip cookies kan ik nooit laten staan in de supermarkt, er beland er altijd een in mijn karretje. Deze nam ik mee naar de kapper, en zoals je begrijpt waren ze op voor we het wisten.

Snap Shots juni 25

De maand sloot ik gister af met pancakes for breakfast, en ik pelde mijn eigen boontjes.
Uiteraard keek ik ook naar dé wedstrijd, maar hier heb ik geen foto’s van.

Hebben jullie ook zo’n fijne juni-maand gehad?

De komende maand wordt ook heerlijk wat mij betreft. Ik mag een paar dagen op persreis, ga naar een superleuk event én ik ben twee weken vrij! Ik hoop dat we in Nederland van heerlijk zomerweer kunnen genieten zodat ik volgende maand veel zonnige Snap Shots met zomergerechten met jullie kan delen.

Wil je meer Snap Shots en foodfoto’s zien? Volg me dan via Instagram (username BrendaKookt).
Via Bloglovin, Facebook & Twitter blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen op mijn blog.

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk