Filmpje: bezoek aan Friesland | De boer op #4

Vlog De boer op Friesland collage

Zoals je in het artikel met de Snap Shots Leeuwarden en Friesland hebt kunnen zien zijn we tijdens onze culinaire ontdekkingstocht door Friesland ook de boer op gegaan. We gingen langs bij Frytsjam, een fruitkwekerij met pluktuin, en we bezochten Botanische tuin de Kruidhof. Het leek me leuk van onze dag in Friesland een filmpje te maken, daarom hebben we de dag vastgelegd op video. In deze video laat ik je in 5 minuten een impressie van onze dag zien.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Wil je mijn filmpjes als eerste zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk