Nieuwe website!!

Brenda Kookt nieuwe website

Woohooo welkom op het vernieuwde BrendaKookt.nl! De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om de nieuwe website te bouwen. Ik ben er zelf súper blij mee, en ben natuurlijk mega nieuwsgierig naar wat jullie er van vinden :)

De vorige lay-out heeft twee jaar online gestaan, maar nu vond ik het tijd voor een nieuw design. De kleur groen/blauw is echt een Brenda kleur. Stiekem wist ik dat al maar na het proberen van heel veel kleurencombinaties zijn we toch weer bij deze hoofdkleur uitgekomen. Iets lichter, iets meer van deze tijd en met het gele erbij is het helemaal fris.

Het design en logo zijn ontworpen door Angelina van Eunoia Studio en Suzanne van Bamboo Media heeft het programmeerwerk gedaan. Dankzij deze dames is het zo mooi geworden zoals het is, bedankt voor de hulp en jullie geduld ladies!

Nog even een kleine reminder van hoe het oude Brenda Kookt er uit zag: (wat een verschil hé?)

Brenda Kookt website

Naast de nieuwe lay-out én het nieuwe logo zijn dit de belangrijkste veranderingen:

Nieuwe indeling
De categorieën zijn opnieuw ingedeeld en het menu boven aan de pagina is uitgebreid zodat je gemakkelijker kunt vinden wat je wilt lezen.

Receptenindex
Iets waar ik mega blij mee ben: de nieuwe receptenindex! Check it out!

Uitgebreidere zoekfunctie
In de rechterbalk van het blog is een uitgebreidere zoekfunctie geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld ‘courgette’ intypen waarna alle recepten met courgette worden getoond. Ook kun je zoeken in een van de categorieën, bijvoorbeeld alle ‘courgette’ in de ‘hoofdgerechten’.

Tablet en smartphone
Het nieuwe design is ook geschikt voor de tablet en smartphone, dus ook op de mobiele apparaten kun je het nieuwe Brenda Kookt bekijken.

Omdat de website pas net over is op het nieuwe design kan het zijn dat er dingen niet goed staan. Laat het me weten als je iets vreemds ziet zodat we hiermee aan de slag kunnen.

Ik zou zeggen klik lekker rond ontdek het nieuwe Brenda Kookt!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
52 comments
   1. Ik zie net wat Kelly bedoelt. Wanneer je je desktop browser scherm smaller maakt zie je dat het logo niet helemaal goed mee schaalt. Zal mogelijk op tablets zo zijn.

 1. Mooi Brenda! Fris en eigentijds :)
  Kleine tip: ik zou de functionaliteit van het plaatsen van een nieuwe reactie boven de al gegeven reacties zetten. Dan hoef je als gebruiker niet helemaal naar beneden te scrollen als je iets wilt sturen.
  Verder ziet het er top uit!

 2. Wauw zeg dat ziet er mooi uit. Heel fris en ik ben verliefd op je social media icoontjes!
  Heel leuk geworden. Veel plezier zaterdag in mijn dorp hahaa
  Liefs Suus van Food Bandits

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk