Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Win een Cuisinart Juicer

Cuisinart_Juice_win

Omdat het blog vernieuwd is wilde ik een mooie win-actie voor jullie organiseren. En ik kan je vertellen, dit is een heeele leuke!

Herinner je nog de Cuisinart juicer die ik onlangs heb getest? Namens Cuisinart mag ik er eentje weggeven! Dus, wie weet staat deze juicer straks ook op jouw aanrecht te shinen!

Zelf heb ik nog wekelijks plezier van de Cuisinart juicer. Ik drink bijna iedere dag een juice. Het liefst maak ik een paar juices tegelijk die ik in de koelkast bewaar. Zo hoef ik niet iedere dag aan de slag, maar kan ik wel dagelijks van een (soort van) vers sapje genieten.

Ik heb jullie beloofd mijn favoriete juice recepten met jullie te delen. Maar ik moet zegen dat ik qua variatie niet zo ver kom. Ik maak 9 van 10 keer (eerlijk gezegd eerder 39 van de 40 keer) een juice met wortel en appel. Soms gaat er een verdwaalde peer of kiwi bij, maar meestal maak ik deze. Mijn favoriete juice.

Laten we een deal sluiten: de persoon die de juicer wint, maakt als eerste dit sapje:

Worteljuice met appel

Ingrediënten: (voor 2 glazen)

 • 3 biologische wortels
 • 2 appels
 • eventueel een schijfje verse gember

Bereiding:

Was de wortels en de appels. Snijd de appel in parten en de wortel in stukken. Stop de stukken groenten en wortel een voor een in de juicer. Voeg eventueel de gember er bij.

Cuisinart_Juice_03

 Win

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kans maken op de Cuisinart Juicer? Doe dan het volgende:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht
 • Like de Facebook-pagina  van Brenda Kookt (als je dit niet al eerder hebt gedaan)
 • Niet verplicht maar wel leuk: like de pagina van Cuisinart

Deze win-actie is gesloten, de winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

210 Reacties

 1. Linda 1 september 2014 om 14:03

  Lijkt me een heerlijk sapje en erg makkelijk te maken met de cuisinart juicer!

 2. Brenda de Jongste 1 september 2014 om 20:15

  Oehhh ben wat laat maar wat een supermachine zeg! geweldig. De sapjes lijken me erg lekker! Ik doe graag mee. :-)

 3. E.C. van de Pol Dekker 1 september 2014 om 22:33

  Gaaf, hier mag hij shinen, ik zie dat ik op de valreep mee kan doen. Ik heb 3 kids die erg houden van smoothies, shakes en andere gezonde drankjes. En ja ze hebben vaak al wortel uit de tuin van opa in de koelkast liggen. Groetjes Noa Leco en Demi