Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Snap Shots oktober #1

Snapshots oktober 03

Ik hoor je denken: ‘Snap Shots oktober? Het is toch nog niet het einde van de maand?’ Nee, dat klopt. We zitten pas (of al) op de helft van de maand oktober. De afgelopen twee weken heb ik al zoveel lekkere Snap Shots gemaakt die ik met jullie wil delen dat ik heb besloten een extra editie van de Snap Shots in te lassen halverwege de maand.

De indeling van de Snap Shots is in deze editie anders dan de keren hiervoor. Ik wilde eens experimenteren met een andere manier.

Van links naar rechts, van boven naar beneden:

  • Verse warme MEGA stroopwafels zijn het aller lekkerste, zeker na een frisse wandeling
  • Ik had al maanden geen nasi gegeten, deze homemade versie smaakte daarom extra goed. Extra lekker met een gebakken eitje en cassave kroepoek
  • Op een vrijdagavond begin oktober alvast stiekem een hele zak chocolade pepernoten opeten <3
  • Een soort van zelfgemaakt gebakje van instant banketbakkersroom, aardbeienschelpje en vlaaivulling. Geen tijd om écht iets zelf te maken, maar opa en oma smulden er van. En ik ook
  • Mijn eerste kom snert van dit seizoen
  • De lekkerste zalm is super simpel: op de huid gebakken en op smaak gebracht met peper, zout en citroensap
  • Voorbereidingen voor een tapasavondje met vriendinnen: de Patatas Bravas waren er klaar voor
  • Ik mocht de boer weer op! Binnenkort laat ik jullie mijn jam avontuur zien
  • De eerste tapasgang. En pssst, komende week is het tapas week op Brenda Kookt!
  • Weekendrestjes = maandag middag snack = happy collega’s #brownies
  • En ik mocht voorproeven bij De Foodhallen in Amsterdam! Binnenkort laat ik jullie meer zien.

De komende twee weken worden ook leuk. Ik vertoef een paar dagen op Vlieland om de cranberry week te ervaren, maak taarten voor een verjaardag, krijg vriendinnen te eten, en en en…. aan het einde van de maand laat ik jullie de nieuwe Snap Shots weer zien.

Wil je meer Snap Shots en foodfoto’s zien? Volg me dan via Instagram (username @BrendaKookt), hier komen de meeste Snap Shots als eerste voorbij.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

5 Comments

  1. Maaike 16 oktober 2014 at 11:01

    Oktober is goed begonnen voor jou zo te zien!

    Reply
  2. Riet 16 oktober 2014 at 12:59

    Hallo Brenda,
    Binnenkort moet ik happen en hapjes maken voor een reünie. Waar vind ik het recept van de patatas bravas? lijkt me lekker en handig.
    Gr. Riet

    Reply
    1. Brenda Kookt 16 oktober 2014 at 15:24

      Het recept van de patatas bravas plaats ik aanstaande zondag op het blog. Nog even geduld dus.. :)

      Reply
      1. Riet 16 oktober 2014 at 16:14

        Oké, mijn reünie is volgende week zaterdag. Komt dus goed uit.
        Ik vroeg jou laatst ook of de krokante baconkruim bij het bloemkoolsoepje van tevoren gemaakt kon worden: ja, volgens jou, alleen goed bewaren in een afgesloten doos.
        Oké, nog een vraagje daarover: wordt deze kruim warm of koud er op gedaan? Als het warm moet, kun je deze dan in de magnetron opwarmen? Wordt het dan niet “slap”? Misschien beter snel even opbakken?
        Hoezo, nog een vraagje, 4 dus eigenlijk!!
        Gr. Riet.

        Reply
  3. steigerhout meubelen 17 oktober 2014 at 10:00

    stoopwafels! krijg er geen genoeg van. Best wel erg maar ben er echt verslaafd aan hahahah

    Reply

Geef een reactie

Misschien vindt je dit ook leuk: