Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

BoxBites

Boxbites 01

Het vinden van goede tussendoortjes is niet altijd makkelijk. Zelf ben ik geneigd om snel naar een lekker koekje of chocolade te grijpen als ik trek heb in iets lekkers. De ‘tussendoortjesmarkt’ als ik het zo mag noemen wordt in Nederland gedomineerd door de Marsen en de Twixen. Zonde, want er is zoveel meer mogelijk!

Om er voor te zorgen dat je een verantwoord tussendoortje voor handen hebt is er nu BoxBites!

Bij BoxBites gaan lekker en gezond samen. BoxBites verzameld de beste snacks uit binnen en buitenland. Want juist in het buitenland (bijvoorbeeld Amerika) is de keuze voor lekkere gezonde tussendoortjes groot.

Voor gezonde tussendoortjes hoef je dus niet meer de supermarkt of biowinkel af te struinen, je besteld ze via BoxBites!

BoxBites is verkrijgbaar in drie boxen: de Mini (8 snack voor € 19,-) Original (18 snacks voor € 29,-) en Big Box (54 snacks voor € 79,-).

Zo werkt het: op de website kies je voor een box, je vult je gegevens in en betaald via IDEAL. Vandaag vóór 16:00 uur besteld? Je bestelling gaat de volgende werkdag op de post!
De box wordt eenmalig verzonden en je betaald geen verzendkosten. Bij BoxBites zit je dus nergens aan vast. Je kunt eenmalig of vaker bestellen.

Bonus: de tussendoortjes van BoxBiteszijn gezond en vrij van kunstmatige onzin, gluten en geraffineerde suikers.

Boxbites 03

In de Mini box die ik van BoxBites heb ontvangen zaten bovenstaande snacks. Zoals je ziet is het een gevarieerde mix aan lekkere gezonde snacks. Persoonlijk vind ik het ontzettend leuk dat het een verrassing is welke tussendoortjes je krijgt. En het is extra leuk dat er in de BoxBites ook tussendoortjes zitten waar ik nog niet mee bekend was.

Ga voor meer informatie en het bestellen van een box naar BoxBites.nl

De win-actie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Win!

Wil je ook een BoxBites proberen? Dat kan, want ik mag een doosje weggeven! Laat je reactie onder dit bericht achter om kans te maken op de BoxBites.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

119 Reacties

 1. Annemarie 4 november 2014 om 11:57

  Heerlijk….ik doe graag mee! Lekker Flikken Maastricht kijken met m’n dochter onder het genot van een gezonde snack!! Leuke actie!

 2. Eline 4 november 2014 om 12:53

  Ik doe graag mee met deze wedstrijd! Eigenlijk omdat ik het te moeilijk vind al die heerlijke chocola te laten liggen…dus hard op zoek naar gezonde (en net zo lekkere) alternatieven!

 3. Kristel 4 november 2014 om 19:44

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik hou van verrassingen en ben al enige tijd aan het speuren naar gezonde en gevarieerde tussendoortjes dus deze box lijkt perfect. En natuurlijk heel fijn als je er gratis eentje kunt uitproberen.

 4. Sil 4 november 2014 om 21:19

  Wow, dit is nog weer es ff wat anders dan mijn zelfgemaakte mueslirepen, dadel-notenkoeken of bananenbrood………
  En het ziet er ook zo heerlijk gezellig uit.
  Ik zou het graag es uitproberen en wacht met spanning af… :)

 5. Inge Posthumus 4 november 2014 om 21:35

  Dat lijkt me nou heerlijk, verantwoord snacken zonder me na die tijd schuldig te voelen :-D

 6. Anouk 5 november 2014 om 11:23

  Wauw, dit lijkt mij echt geweldig om een keer te proberen. Zomaar op deze site terecht gekomen, maar zeker niet de laatste keer. Een gezond tussendoortje, it’s not a diet, ít’s called eating healty.

 7. karine 5 november 2014 om 13:15

  Ik probeer altijd zo gezond mogelijk te eten maar met mijn reisschema is dat soms lastig en als er dan wordt gegeten is het vaak met anderen waardoor het niet perse gezond is.

  Ik heb mijn eerste box zojuist besteld maar met mijn reizen in het vooruitzicht (in November welgeteld 5 dagen thuis) is een extra box altijd welkom ; )

 8. Letitia 5 november 2014 om 15:50

  Wat grappig een verrassingspakket daar ben ik altijd dol op en dan heeft het ook nog eens met eten temaken. Yum yum

 9. Liesbeth 5 november 2014 om 17:51

  Wat een goed concept! Ben heel benieuwd! Goede snacks zijn soms zo lastig te vinden… Meestal bak ik iets op zondag voor de week maar daar heb ik niet altijd tijd voor. Dit zou echt de oplossing zijn!

 10. Annet Hoving 5 november 2014 om 17:57

  Al zo lang op zoek naar een box met GEMIXTE gezonde tussendoortjes! En nu eindelijk gevonden. Anders moet je namelijk al gauw bijvoorbeeld 12 keer hetzelfde tussendoortje, totaal niet gevarieerd maar ook saai! Dit is 1 hele grote verrassing en dat maakt het extra tof!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *