Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Snap Shots November

Snap Shots November 02 collage

De afgelopen weken vlogen weer voorbij. Door de sinterklaas- en kerstvoorbereidingen, ons verjaardagsfeestje en mijn eigen verjaardag was het even erg druk. Gelukkig is het allemaal leuk om te doen en is het ook goed gegaan. De baksels, taarten en hapjes waren een succes!

Kijk mee naar mijn snap shots van de afgelopen twee weken. Snaps shots van de eerste weken van november deelde ik al eerder, hier kun je ze terugkijken.

Snap Shots November 0202

Ik begin de snap shots met een groente die ik veel te weinig eet: rode kool!  Ik vind het snijden altijd een gedoe. Maar als ik voor ons tweeën een rode kool bereid kunnen we hier minimaal samen 3x van eten. Handig als we een keer makkelijk willen. Je raadt al wat er nu in mijn vriezer ligt… ;)

Op ons feestje probeerde ik een nieuw warm hapje uit. Ze waren een succes dus binnenkort deel ik het recept!

Snap Shots November 0203

Zondag is soepdag!

Vorige week maakte ik de lekkerste pompoensoep die ik ooit heb gegeten. Ook dit recept komt snel voorbij op het blog!

Snap Shots November 0209

Er komen veel foto’s van jullie sinterklaasbaksels voorbij, leuk!!

Snap Shots November 0204

Afgelopen week had ik weer een heerlijk avond met Pauline, Monique, Francesca en Philippine. We mochten de nieuwe winterkaart van Vinnies Deli in Amsterdam testen. Dat was smullen!

Snap Shots November 0205

Voor mijn verjaardag maakte ik op één avond drie taarten en een cake. Dat is best hard werken, maar ik vond dat ik niet met gekochte taarten kon aankomen op mijn eigen verjaardag ;)
Ik had meerdere zakjes klopfix nodig, maar die had ik niet in huis. De foto van het zakje appte ik naar Joost zodat hij het voor me mee kon nemen onderweg naar huis.

Tijdens het koken en bakken probeer ik de keuken netjes te houden, maar dat lukt niet altijd.

Snap Shots November 0201

Mijn verjaardag begon ik met banaan/ei/haverpannenkoekjes, verwennerij!

Op het werk trakteerde ik mijn collega’s op de sinterklaastaart én de sinterklaascake. Beide waren (natuurlijk ;)) een hit!

Vroeger wilde ik op mijn verjaardag altijd shoarma eten, dus dat aten we deze keer ook weer (lekker kledderen met saus).

De foto met gekookte eieren is bizar, dit had ik nog nooit gezien. Een van de eieren was tijdens het koken helemaal uit de schaal gekropen!

Snap Shots November 0206

Mam bracht stoofpeertjes voor me mee. Super lekker in de havermout, maar ook in de yoghurt met granola (van Vinnies).

Snap Shots November 0207

Afgelopen weekend stond ik volop in de media ;) De slager plaatste een advertentie in de regionale zondagskrant én in het Noord Hollands Dagblad stond een artikel over dat bloggen steeds lucratiever wordt. Ik werd genoemd als een van de bloggers uit de regio. Leuk!

Snap Shots November 0212

De maand sloot ik af met een perfecte zondagsdate met vriendinnen: eerst samen hardlopen en daarna uitgebreid lunchen.

Deze schotel met zuurkool en worst (4 personen ;)) staat klaar voor vanavond. Laagje aardappelpuree zit er inmiddels ook overheen.

 

Hoe was jouw november? Kijken jullie ook uit naar de decembermaand? Zijn jullie al bezig met het kerstdiner? ;) De komende maand kun je heel veel kerstinspiratie verwachten op Brenda Kookt. Ik wil nog niet teveel verklappen, dus kom zeker regelmatig even langs om een kijkje te nemen.

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 02

———————————————
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? LIKE Brenda Kookt op Facebook, of VOLG me op twitter of Bloglovin.
Op Instagram komen de lekkerste food snap shots voorbij!

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

 1. kelly 1 december 2014 om 08:24

  Leuke foto’s weer!! En altijd leuk die media aandacht!!! :) Nog niet al te druk bezig met kerst, omdat we eerste kerstdag lekker weggaan en de tweede bij mijn ouders vieren, die voor het eten zorgen. :) Al maak en neem ik natuurlijk zelf ook wel wat lekkers mee. Benieuwd naar jouw kerstrecepten!

  1. Brenda Kookt 1 december 2014 om 21:47

   Ook handig ;) En er komt hier vast iets lekkers voor je langs…!

 2. Melissa Charlotte 1 december 2014 om 10:54

  leuk! Ik ben benieuwd naar dat warme hapje. De sinterklaas baksels zijn veel te lekker op voorbij te zien komen. Ik wil ook!

 3. Linda Delichef 1 december 2014 om 20:53

  Smakelijke foto’s! Het hartige hapje brengt me gelijk op ideeën, maar ik ben benieuwd naar jouw hapje.

  Met de Kerst hou ik me nog niet echt bezig, eerst Sinterklaas nog. Maar het is een goed vooruitzicht dat je we volop inspiratie kunnen verwachten, want ik moet twee kerstdiners voorbereiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *