Win een Rosti Mepal pakket

Rosti Mepal 02

Het is leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om weg te geven. Daarom heb ik een super leuke win-actie voor jullie geregeld!

In samenwerking met Rosti Mepal mag ik twee hele mooie pakketten weggeven. Namelijk de 3-delige snijplanken set Reverso én de Bakset Margrethe 5-delig. Deze kooktools staan ook allemaal in mijn keuken en ik heb er ontzettend veel (kook)plezier van. Super leuk dat ik jullie hier nu ook blij mee mag maken. Ik heb even getwijfeld of ik er één groot pakket van zou maken. Maar liever maak ik meerdere mensen blij. Ik geef dus twee prijzen weg.

Rosti Mepal 03

 3-delige snijplanken set Reverso

Toen ik drie jaar geleden mijn eerste messenset kocht moest er ook een goede snijplank kopen. Ik hou niet zo van heel veel felle kleurtjes in de keuken en een houten snijplank leek me onhandig met oliën enzo (ik ken mezelf, ik weet dat ik dat niet goed ga onderhouden). Toen in de kookwinkel de snijplankenset van Rosti Mepal zag staan was ik verkocht, deze moest ik hebben.
Inmiddels heb ik een nieuwe messenset, maar de snijplanken gebruik ik nog steeds dagelijks.

De 3-delige snijplanken set Reverso bevat drie planken met verschillende afmetingen (small 29 x 20 cm, medium 34 x 24 cm en large 39 x 29 cm). De planken zijn anti-slip door de sileconenblokjes, je snijplank glijdt dus niet door de keuken. Het systeem met kleuren buttons geeft de mogelijkheid om op elke kant van de snijplank aan te geven waarvoor dat snijvlak gebruikt wordt (bijv. vis, rauw vlees, kip, groente etc.). Ook zijn ze vaatwasser-bestendig en nemen ze weinig ruimte in als je ze op de bijgeleverde houder plaatst.
Rosti Mepal 04

Beslagkom Margerethe set

Onmisbaar bij het bakken: een beslagkom. Mijn favoriet zijn de Margrethe kommen van Rosti Mepal. Ideaal door de schenktuit, anti-slip aan de onderkant én deksel! De kom is van Melamine, en daardoor goed stevig.  De beslagkom wordt geleverd met een deegschraper, garde én bakkwast.

Kun je niet wachten tot je hebt gewonnen, of wil je deze sets aan iemand cadeau doen? Via de Rosti Mepal Shop kun je deze pakketten en meer bestellen.

Win!

Doe het volgende om kans te maken op deze mooie kitchentools van Rosti Mepal

 • Laat een reactie achter onder dit bericht, als je een voorkeur van eens van de pakketten hebt kun je dit aangeven
 • Like de Facebook-pagina van Brenda Kookt (als je dit niet al eerder hebt gedaan)

Deze win-actie is gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

———————————————

Meer kerstinspiratie vind je op deze pagina.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? LIKE Brenda Kookt op Facebook, of VOLG me op twitter of Bloglovin.
Op Instagram komen de lekkerste food snap shots voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
172 comments
 1. WAUW!!! Nou ik doe mee!! Mijn voorkeur gaat uit naar de snijplanken. Deze heb ik namelijk niet. Snij alles op borden!! En deze zijn super door antislip, schoonmaak vriendelijk en ook handig inderdaad.. welke kant was het snij gedeelte :)

 2. Met dit goede 3-delige snijplankenset snijplankenset
  weet ik dat ik het snijwerk makkelijk verzet
  en daarmee beleef ik veel kook- en eetpret!

 3. Hai Brenda. Die snijplanken set lijkt mij wel wat. Mijn snijplanken zijn van plastic, maar de oranje kleur van de wortelen is er nooit meer uit te krijgen. Ik hoop dat deze mooie planken geen kleur opnemen. Gr. Agnes

 4. Wat jammer nou dat er zo vaak acties worden uitgeschreven voor Facebook vrienden/volgers. Ik heb geen FB. Toch zou ook ik graag kans willen maken op dit mooie pakket…en welk van de twee… maakt mij niet uit, sowieso leuk dat je zo voor kerst nog een cadeau kan krijgen…

  Alvast… Feliz Navidad y año nuevo !

 5. Hallo Brenda,
  Wij hebben een kookclub met 6 dames. Een maal per maand komen wij bij een van de dames thuis. Zij is dus de gastvrouw en heeft het menu bedacht. De anderen moeten dat dan gaan koken. Later gaan we dit dus gezellig met elkaar op eten. Je begrijpt dus wel dat de beslagkom Margrethe set ontzettend goed van pas zou komen.

  Bedankt voor de recepten tot nu toe.
  Gr. Corry Kolthof

 6. Wat een super leuke actie! En super dat je er 2 mensen blij mee kan maken. Doe graag mee! Dank je wel! Groetjes Arjette

 7. Wauw, wat een mooie spullen! Ik heb al een prachtige houten snijplank van mijn in-laws gekregen, dus mijn voorkeur gaat uit naar de bakset!

 8. Die beslagkom lijkt mij wel wat .ik gebruik die van mij al 46 jaar.
  Menig beslag is er in geklop.!!

 9. Gave actie!! De beslagkom Margrethe set kan ik goed gebruiken!!!
  Ik heb alleen geen facebook, maar het zou leuk zijn als ik toch mee kan doen…

 10. Wauw, wat leuk dat je dit mag verloten. Ik loot graag mee! Ik heb geen voorkeur, blij met een van de pakketten! :-)

 11. Hoi Brenda,

  Ik doe mee! Voor mijn uitzet gaat mijn voorkeur uit naar de 3-delige snijplanken set Reverso. Ik heb namelijk nog geen snijplanken.

  Groetjes,
  Yvonne

 12. Hoi Brenda, wat een leuke win-actie!!!! om jouw lekkere recepten te maken, komen beide sets van pas. Met 1 ervan zou ik daarom superblij zijn!!

 13. Wat een gave spullen! Ik begin net het bakken te ontdekken dus het lijkt me te gek om het bakpakket te winnen!

 14. Ik ben gek op bakken, heb alleen niet van die mooie spullen zoals hierboven. Een goede beslagkom is heel fijn. Die van mij is al zo oud en een beetje onhandig formaat dus niet ideaal. Zoals je misschien al kunt lezen heb ik een lichte voorkeur voor de ‘Beslagkom Margerethe’ set. ;-)

 15. De bakset van Mepal lijkt mij het einde.
  Sinds mijn neefje vlak voor kerst besloten heeft flink te gaan gooien en voetballen
  met mijn oude deegkom heeft deze de geest gegeven.
  Ik zou dus graag in aanmerking komen voor deze prachtige kom.
  Kerst krijgt nu weinig baksels op de tafel.
  Erg jammer.
  Ik volg je blog al een paar jaar en wil hierbij gelijk je bedanken voor je vele leuk recepten.
  Met vriendelijke groet,
  AJ

 16. Ik wil wel de snijplanken winnen die van mij zijn aan vervanging toe, hoop dat deze niet beschadigen met het snijden en de plank verkleurd zoals die ik nu heb

 17. Allebei fantastische prijzen, maar goede snijplanken is waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Erg handig de verschillende maten, en lekker rustig van kleur en makkelijk te onderhouden.

 18. Wij zijn een opa en een oma, ( van 7 kleinkinderen ) die van lekker eten houden. En twee van onze kleinkinderen vinden het leuk om bij opa en oma te eten, voor al stamppot andijvie uit de oven, en rode bieten met rösti. En natuurlijk de indischetaart. Want dat maak hun moeder niet. Dus met ze allen lekker eten.

  Fijne Feestdagen

  Groetjes Nel

 19. Ik zou heeeeeeel graag de snijplankjes willen winnen. Ik ben het ge-emmer met te kleine plankjes of houten poreuze planken zat. .. Bovendien staan die witte exemplaren wel heel mooi bij mijn andere witte spulletjes. Dus…. *duim, duim*….

 20. Wauw wat een mooie beslagkom en handige keuken hulpjes!
  Hier zou je mij enorm blij mee maken! :-)

 21. Ik volg je sinds kort via FB, erg leuk en inspirerend om te zien hoe jij de mooiste en lekkerste gerechten tevoorschijn tovert. De sinterklaastaart was een daverend succes! Ik doe graag mee met deze actie, want iets winnen is natuurlijk altijd leuk :)

 22. Oeh leuk! Fan sinds de pepernoten-monchou taart.. Maar here to stay! Geen voorkeuren, vind alles leuk!!

 23. wij doen mee, met vier dochters en een moeder die een beetje kook en bakgek zijn, helpen de vriendinnen ook al mee…. Altijd van alles tekort….behalve eten!!!

 24. Van het weekend de sinterklaas/ pepernoten monchou gemaakt. Heerlijk!
  En daar miste ik toch een mooie kom om alles in te mixen.
  Dus de beslagkom Margarethe set zou heel goed van pas komen!

 25. wat leuk!! Ik ga voor de beslagkom! Omdat ik simpelweg ALTIJD kommen te kort kom, haha!

 26. ik vind het geweldig wat je allemaal doet.
  Ik heb al heel veel op me feacbook staan van jou heerlijk.
  En ik laat me verassen ik vind alles leuk.
  Ik wens je bijdeze hele fijne feestdagen en geniet van het eten wat je klaar maakt, zodat ik er ook van kan genieten.
  Lieve groetjes Ina

 27. wat een prachtige uitbreiding voor je keuken. Ik begrijp heel goed dat jij er veel (kook)plezier van hebt. Schitterend mooi design!! Mij maakt het niet uit, vind het allebei onwijs mooi!!

 28. Oeh heel leuk! Mijn voorkeur gaat uit naar de ‘Beslagkom Margerethe set’, heb veel te weinig op dat gebied en wil in het nieuwe jaar echt meer gaan bakken etc. ;-)

 29. Cadeautjes geven is leuk in deze tijd, maar een cadeautje krijgen is ook wel fijn!
  Geen voorkeur hoor ;-)

 30. Laat nou net me houten snijplank door midden zijn gegaan! Zou helemaal top zijn de 3delige snijplanken set!

 31. De beslagkom margarethe set lijkt me heel fijn om te winnen. De kinderen komen met de kerst eten en hoop met deze beslagkom en een lekker recept van Brenda kookt, iets moois op tafel te zetten.

 32. Ik kijk bijna dagelijk op je website. Jou stijl en smaak bevalt mij erg goed. Met mijn kindjes ben ik steeds meer aan het bakken. Moet nog veel oefenen hoor! De beslagkompakket zou enorm helpen. Succes deze drukke maand, ik kijk uit naar de recepten.

 33. Ik zou dolgraag de bakset ontvangen. Gebruik de rosti meepak kom al 10 jaar met veel plezier. Door intensief gebruik vertoont die nu slijtage. Dus een nieuwe set is heel erg welkom!

 34. Ik doe graag mee maar heb geen voorkeur. De beslagkom komt goed uit. Ik bak veel en graag en vaak mis ik een tweede kom. Maar de snijplanken zullen mooi staan in de nieuwe keuken die in het voorjaar geplaatst wordt.

 35. O, snijplanken, die stonden op mijn verlanglijstje…helaas heeft sinterklaas ze niet gebracht…:(

 36. Wat een leuke actie Brenda.
  Ik wil graag de beslagkom Margerethe set winnen.

 37. Ik doe heel graag mee! Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar het winnen van de Beslagkom Margerethe set.

 38. Leuke actie weer, ik doe graag mee. Ik heb geen voorkeur voor 1 van de pakketten, het komt beide wel van pas :)

 39. Wat een ontzettende leuke en goede winactie. Ik zou graag de beslagkom willen winnen, ik leen nu altijd die van mijn moeder om monchoutaart in te maken. Het beslag bedoel ik dan natuurlijk, hahahaha

 40. Oh wow….de beslagkom Margerethe zou ik dolgraag winnen zeg! Dan heb ik toch nog een kadootje deze maand! Als ik win dan natuurlijk. Financieel zit er bij ons geen sint of kerstkado in dit jaar. Net als vorig jaar en volgend jaar. Dus het zou wel supergaaf zijn! Maar ik mag niet klagen hoor. We leven nog en eten nog elke dag, dus wat dat betreft geen gezeur. Er zijn vast meer mensen die niet elke dag vlees kunnen eten!
  Feit is gewoon dat als je mindervalide bent, je ook meer kosten hebt! Maar het is en mooie beslagkom! Ik gebruik nu een glazen schaal als beslagkom. Dat gaat ook hoor! Hij is alleen wat zwaar, maar daar hebben ze dan weer mannen voor uitgevonden hé? Je fb pgina heb ik al eens eerder ge-liked, zal ik het nog ern keer doen ? Voor de zekerheid?
  Hele fijne weken tot aan Kerst Brenda en gweldige kerstdagen natuurlijk!
  Liefs, Marja.

 41. Ik heb ook meerdere eetclubjes en maak geregeld iets van jouw recepten.
  Zo maak ik vele mensen weer enthousiast over jouw site.
  Als ik kans maak dan zou ik kiezen voor de beslagkom van Margerethe.

 42. Dag Brenda, wat een mooie winactie! Ik doe graag mee. Een snijplankenset kan ik erg goed gebruiken. En de laatste tijd ben ik aan het experimenteren geraakt met brood bakken en dan is een beslagkom met deksel erg handig. Ik ben benieuwd…. Groetjes, en bedankt voor je leuke, inspirerende site!

 43. Ik zou heel graag de beslagkom willen winnen zodat ik over een paar maanden met mijn kleintje (nu 2,5 maand) taarten kan gaan maken voor papa!

 44. Hoi hoi,

  Wat een geweldige prijzen zijn dit. Voor onze Sinterklaasviering heb ik de pepernotentaart gemaakt. Echt voor herhaling vatbaar. Echter hiervoor mis ik een goede beslagkom. Dus als ik dan mag kiezen, dan ga ik hiervoor. Al komen de snijplanken ook goed van pas. Ik heb er nu maar twee (een grote en een kleine) en die worden wisselend gebruikt. Niet echt zoals het hoort.

 45. Wow wat een mooie spullen
  Ik doe graag mee met de winactie
  Ben de 24e jarig dus deze bakset kan dan direct gebruikt worden!!

 46. Supermooie en handige spullen, zou ze allebei wel willen :-) . Helaas heb ik geen facebook en ben ik woonachtig in België. Hopelijk maak ik dan ook een kans.

 47. Beste Brenda,

  Wat een superleuke winactie!
  Het zou echt heel leuk zijn als ik een van de pakketten zou winnen,
  het liefst de snijplankenset.
  Wat ziet die er mooi uit!
  Daarmee kunnen we heel wat lekkere Brenda-kookt-recepten kokkerellen!

 48. Ik zou het heel fijn vinden om de snijplanken te winnen!
  Alvast hele fijne feestdagen en dankjewel voor je fijne en lekkere recepten.
  Groetjes

 49. Gave prijzen! Zo wordt het bakken& koken van jou recepten nog leuker!! Dan kan ons kerstmenu niet meer mislukken!!

 50. De bakset Margerethe lijkt me echt geweldig. Ik hou heel erg van bakken en er is nog zoveel lekkers dat ik wil maken!

 51. Hoi! Wat leuk, ik doe mee. En als ik iets win, ben ik al heel blij. Dus het maakt mij niet uit wat. Ga vanavond je recept voor panga met mozzarella uit de oven proberen.
  Groeten Angela

 52. Oh wauw, ik zou heel graag de snijplanken winnen! Door onze joekels van snijplanken die ontzettend dun zijn hebben we inmiddels al herhaaldelijk heen gesneden..

 53. Ik zou onwijs graag de beslagkom Margerethe set willen winnen, omdat ik deze heel goed kan gebruiken voor het maken van het kerstdiner. Een traditie is dat ik elke kerstavond voor mijn ouders en broertje een driegangen diner maak. Wat is nou beter dan je familie tijdens kerst verrassen met een heerlijk dessert gemaakt met de beslagkom Margerethe set?!

 54. Ik zou onwijs graag de beslagkom Margerethe set willen winnen, omdat ik deze heel goed kan gebruiken voor het maken van het kerstdiner. Een traditie is dat ik elke kerstavond voor mijn ouders en broertje een driegangen diner maak. Wat is nou beter dan je familie tijdens kerst verrassen met een heerlijk dessert gemaakt met de beslagkom Margerethe set?! Dus fingers crossed!

 55. Leuke winactie zo voor de feestdagen! Voorkeur: Beslagkom Margerethe set :-). Al is het altijd erg leuk om iets te winnen!!

 56. Hoi Brenda,
  Superleuke actie ;-) Mijn voorkeur zou uitgaan naar de snijplanken! Kun je niet genoeg hebben en zeker de betere snijplanken!!

 57. Oh, wat een leuke winactie: het liefste zou ik de hele dag in de keuken staan.. maarja er moet ook gewerkt worden he ;). Ik doe graag mee voor de snijplanken.. zie mezelf al helemaal gaan: tjoptjoptjop!

 58. Hallo Brenda,
  Of je het wilt geloven of niet, maar ik heb 9 snijplanken in mijn keukenkastje liggen: hout, kunststof, glas (slecht), epicuran. Alles uitgeprobeerd, tot nog toe niet tevreden. Er komen bij het snijden steeds van die kleine sneetjes in, wat ik niet hygiënisch vind. Behalve glas natuurlijk, maar die ligt onderop, gebruik ik als serveerblad voor hapjes.
  Ik ben benieuwd of dat bij de set snijplanken Reverso ook zo is en zou dat graag uit willen proberen.
  Prettige kook-feestdagen!

 59. Dit zou ik wel willen winnen
  Ik ben een hobby kok
  En jou recepten pik ik er altijd uit
  Vooral de tapas was heerlijk

 60. Super, die snijplanken. Met een echtgenoot die op kookles is zou dit good van pas komen

 61. Wauw mooie winactie zeg! Mijn deegschraper is laatst gesneuveld en zo’n kwastje wil ik al een eeuwigheid kopen, dus dit komt goed uit!! Facebookpagina is geliked! :)

 62. Wat ben je goed bezig Brenda!
  ik ga zeker je crème brûlée uitproberen. En …meedoen aan de leuke actie.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de prachtige snijplanken.
  groetjes jani

 63. Ik ben net verhuisd (uit huis gegaan), dus alle keukenspullen zouden goed van pas komen! Een voorkeur heb ik daarom niet ;) Liefs Jolien

 64. Ha Brenda, wat een leuke actie. Ik volg je sinds een paar weken op Facebook en ben enthousiast aan het koken en bakken gegaan al verschillende recepten geprobeerd met een goed resultaat :)! Er zijn nog verschillende keukenartikelen van goede kwaliteit die ik mis, dus ik doe graag mee met deze actie. Beide pakketten zijn leuk om te winnen!!

 65. Ik zou graag het Beslagkom Margerethe set winnen voor mijn moeder omdat ik per ongeluk haar beslagkom een beetje heb laten smelten….

 66. Hoi!

  Ik blijf een trouwe fan van je site en haal er leuke en lekkere recepten vanaf! Ik doe ook mee met de win actie, kan het allebei erg goed gebruiken

 67. geweldige actie doe heel graag mee! ik heb geen voorkeur , ik heb nog geen snij planken

 68. Gaaf! Ik zou graag meedoen voor de beslagkom set. Mijn moeder en ik houden allebei enorm van bakken, dus dat zou bij ons thuis heel erg van pas komen. En leuk voor onder de kerstboom!

 69. Wat een super leuke actie.
  Mijn voorkeur gaat uit naar he pakket met de beslagkom.
  Ik volg je ook op Facebook.

 70. I-de-aal, die snijplanken set! De antislip-blokjes vind ik echt een uitkomst, ik ben zo vaak aan het hannesen met mijn verouderde, verkleurde snijplanken. Bovendien lijken de gekleurde buttons mij ook heel handig. Ik ben van nature wel een pietje precies, maar op de een of andere manier staan mijn snijplanken altijd door elkaar in de kast en gebruik ik ze dus ook door elkaar. Kortom: ik zou die set graag winnen :)

 71. De Reverso 3-delige snijplanken set ziet er top uit! Daar gaat mijn voorkeur zeker naar uit.

 72. Als student zijn wat extra kitchentools altijd fijn! Een paar goede snijplanken mis ik nog. Dan kan ik eindelijk even fatsoenlijk gaan snijden in plaats van op goedkope plastic dingetjes. :)

 73. Ik kan dit goed gebruiken omdat ik binnenkort ga verhuizen en allemaal nieuwe spullen nodig heb.

 74. Mijn snijplanken zijn echt totaal versleten … tijd voor een paar nieuwe dus :-) …. en deze van Rosti zijn ook nog eens een plaatje op de aanrecht!

 75. Ben gekken op bakken en koken, dus allebei de prijzen zouden bij mij in goede aarde vallen!

 76. Wauw!! wat gaaf zeg:)
  Zou supergoed uitkomen, aangezien ik na deze kerst van mijn studentenkamertje verhuis naar een ‘echt’ appartementje!
  Geen voorkeuren voor de pakketten, hihi alles is welkom bij deze student!

 77. Wat een leuke actie, zeker die beslagkom met met een deegschraper, garde én bakkwast zijn geen overbodige luze in de keuken. Het zou toch mooi zijn als ik die voor het bereiden van het kerstdiner kan gebruiken ;-)

 78. de snijplankenset lijkt me superhandig en zou zeker mooi staan op onze aanrecht

 79. Wow! Wat een lieve actie! Ik doe heel graag mee. Ik heb geen voorkeur, allebei is zo mooi! Echt leuk! Wow ♡

 80. Ik doe mee om te winnen voor een goede vriendin. Ze heeft een zwaar jaar gehad (overlijden van een familielid, op de rand van een burn out), opnieuw met een opleiding begonnen en nog werken erbij ook.

  Toch heeft ze de tijd gehad om samen bijna mijn hele verhuizing naar een nieuwbouwhuis te regelen, alles behangen en helpen schilderen en iemand geregeld die gratis de vloer kwam leggen. Aankomend weekend is de verhuizing, waar ze ook nog mee helpt en zelfs vervoer heeft geregeld, en daarna verdient ze het om fijne materialen te hebben voor het kerstdiner dat ze heeft aangeboden te maken voor de hele vriendengroep.

 81. In deze donkere dagen en vaak koud,
  Zijn er wel vrolijke kleuren zilver en goud,
  Als je langs deze vrolijke kleuren en lichtjes gaat,
  Is het niet meer zo donker en koud op straat.
  Ook deze mooie actie maakt me in deze donkere dagen blij,
  Want de kerst komt met nu zeer dichtbij.
  Graag wil ik een cadeautje voor onder de kerstboom,
  En deze prachtige snijplankenset is voor mij echt een droom.
  Jullie maken mij daar mee heel erg blij,
  Met deze mooie feestelijke snijplanken aan mijn zij. <3

 82. Ik wil graag kans maken op de bakset Margrethe, vind hem erg mooi en lijkt me heel handig in gebruik!

 83. Die snijplanken! Niet alleen mooi, ook praktisch en hygiënisch. Ik heb nog maar 1 glazen snijplank, waarvan twee “pootjes” aan de onderkant verdwenen zijn, dus niet zo stabiel meer.

 84. Ik zou heel graag mee willen doen voor de Beslagkom Margerethe set, ik bak graag en eigenlijk steeds meer en goede materialen zijn dan heerlijk en makkelijk. en dan op zoek naar een recept voor iets te bakken voor de kerst, op verzoek van dochterlief MOET er salted karamel op of onder zitten ha ha

 85. Wat een superleuke actie! Ik maak graag kans op een van de prijzen en mijn voorkeur gaat uit naar de 3-delige snijplanken set Reverso! Heel leuk dat dat kan via deze unieke kans!

 86. Hier ga ik voor. Rosti Mepal is een fijn merk kan wel een set snijplanken gebruiken, want ik heb mijn glazen ‘onbreekbare’ snijplank laten vallen en deze is 1000 stukjes gebroken…. Hopelijk brengen scherven geluk!

 87. Ik ben dol op bakken met mijn 2 kids, kan daar echt enorm van genieten, maar… ik heb dus ook al best veel bakspulletjes. Daarom ga ik toch voor de snijplanken. Lijkt mij zo handig met die verschillende kleuren voor verschillende toepassingen! Ook lekker duidelijk voor de kinderen, die naast bakken trouwens ook veel van koken houden! :-)

 88. Wat zou ik graag de beslagkomset willen winnen. Ik heb er nu een die op z’n eind loopt.Op het moment dat ik dit schrijf is het in de midden van de nacht. Niets anders kan mij zo rustig maken dan een leuk receptje op te zoeken voor de volgende dag.

 89. Wat een leuke actie!
  Ik woon pas op kamers en heb gelukkig wel al een oven voor weinig geld weten te vinden. Maar ik mis nog de rest van de middelen om lekkere taarten te kunnen bakken voor mijn mede studenten. Je raad vast al voor welk pakket mijn voorkeur uitgaat?

 90. Natuurlijk doe ik mee! Ik likete je al op FB. Voorkeur gaat uit naar Beslagkom Margerethe set! Leuke actie :)

 91. In mijn studentenhuis is er een altijd een tekort aan goede kookspullen. Ik heb daarom ook geen voorkeur voor een pakket, alles is welkom! Zeker als het gaat om spullen die lang mee gaan!

 92. Wow, mooi hoor, ik maak graag kans op deze mooie spullen. Vooral de snijplanken zijn bij mij favoriet. Ik heb nu twee houten plankjes waar ik alles op snij. Ik zou graag het verspreid willen doen, dus vlees op de vlees plank en de groentes op een andere plank.
  En deze snijplanken lijken me erg handig in gebruik en ook om weer schoon te maken!

 93. Heey, Wat een geweldige actie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! Echt top dat je dit mag weggeven. Ik doe natuurlijk ook graag mee voor een kansje, echt superleuk en vooral zo met de feestdagen voor de deur! Ik vind beide pakketten helemaal geweldig. Natuurlijk like ik je op facebook! Een hele fijne avond gewenst, Groetjes ilsiee

 94. Oh wat leuk, ik doe zeker mee! Heb geen voorkeur want beide sets lijken me onmisbaar in de keuken ;)
  Hoe meer ik in de keuken sta hoe meer ik besef dat je echt wel baat hebt bij kwalitatief materiaal. Anders haal je je een hoop nutteloze ergernissen op je nek. And that’s not christmassy at all!

 95. De feestdagen komen er weer aan, je ziet van alles in de winkel staan, Kerst staat al bijna voor de deur, iedereen heeft een goed humeur. Kado’s worden weer volop gekocht, mooie dingen die je dierbare misschien al heel wat tijden zocht. Op facebook wordt ook de kerstman nagedaan, ik zie al vele winacties staan. In deze dure tijden wil je dan ook wel zoveel mogelijk uitgaves vermijden. Ook ik heb het niet breed, zoals vele andere zijn of haar leed. Maar ik gooi toch mijn charmes in de strijd, want dat ik graag wil winnen is een feit. Ik gun iedereen een prijs, want jullie actie is onwijs. Ik zal delen en ik zal liken, en voor nu mijn waardering laten blijken!

 96. Wat een mooie kado’s zo vlak voor de kerst. Maar ik zou heel graag de snijplanken willen winnen!!

 97. Ik wil graag een van de prijzen winnen. Een gegeven kerstkado kijk ik maar niet in de mond, dus als ik win: heel erg bedankt!

 98. Ik zou graag de snijplanken set willen winnen. Ze zijn heel erg mooi en helaas heb ik maar 1 snijplank wat super onhandig is als je meerdere gerechten kookt. Dan blijf je tussen door afwassen.

 99. De 3-delige snijplanken set van Reverso komt voor mij als geroepen. Ik heb allerlei oude snijplanken die inmiddels zijn verkleurd door producten en soms laten er zelfs kleine stukjes plastic los. Een aantal weken geleden ik een nieuwe messenset gekocht… nu de planken nog… Lijkt me heerlijk om 2015 te beginnen met nieuwe kookartikelen. Ik kook immers iedere avond vers. Ik geniet ervan en het werkt voor mij ontspannend. “Cooking is one of the oldest arts and one which has rendered us the most important service in civic life.” -Jean-Anthelme Brillat-Savarin

 100. Wat zou ik hier blij mee zijn, sta nu steeds weer nieuwe recepten te koken en merk dat ik niet de juiste materialen in huis heb!

 101. Ik doe dolgraag mee voor de snijplanken want die van ons zijn hoognodig aan vervanging toe.

 102. Ik doe mee! Wat een super leuke actie! Ik heb geen voorkeur voor deze twee leuke pakketten.
  Leuk voor de uitzet..

 103. Wat een onwijs mooie pakketten, zeker zo in kersttijd! Ik zou het liefste de bakset winnen, om heerlijk de keuken in de te gaan deze dagen

 104. Superleuke en originele prijzen zo tegen de Kerstdagen. Ik doe dan ook graag mee aan deze actie. Ik heb goede ervaringen met Rösti! De snijplanken lijken me reuzehandig, vooral met zo’n houder erbij, maar ook de set met de beslagkom vind ik superleuk!

 105. Leuke winactie, die pakketten zien er goed uit! Ik doe mee, en heb geen voorkeur voor een van de pakketten. Ik like je pagina op facebook!

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk