Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Win een Rosti Mepal pakket

Rosti Mepal 02

Het is leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om weg te geven. Daarom heb ik een super leuke win-actie voor jullie geregeld!

In samenwerking met Rosti Mepal mag ik twee hele mooie pakketten weggeven. Namelijk de 3-delige snijplanken set Reverso én de Bakset Margrethe 5-delig. Deze kooktools staan ook allemaal in mijn keuken en ik heb er ontzettend veel (kook)plezier van. Super leuk dat ik jullie hier nu ook blij mee mag maken. Ik heb even getwijfeld of ik er één groot pakket van zou maken. Maar liever maak ik meerdere mensen blij. Ik geef dus twee prijzen weg.

Rosti Mepal 03

 3-delige snijplanken set Reverso

Toen ik drie jaar geleden mijn eerste messenset kocht moest er ook een goede snijplank kopen. Ik hou niet zo van heel veel felle kleurtjes in de keuken en een houten snijplank leek me onhandig met oliën enzo (ik ken mezelf, ik weet dat ik dat niet goed ga onderhouden). Toen in de kookwinkel de snijplankenset van Rosti Mepal zag staan was ik verkocht, deze moest ik hebben.
Inmiddels heb ik een nieuwe messenset, maar de snijplanken gebruik ik nog steeds dagelijks.

De 3-delige snijplanken set Reverso bevat drie planken met verschillende afmetingen (small 29 x 20 cm, medium 34 x 24 cm en large 39 x 29 cm). De planken zijn anti-slip door de sileconenblokjes, je snijplank glijdt dus niet door de keuken. Het systeem met kleuren buttons geeft de mogelijkheid om op elke kant van de snijplank aan te geven waarvoor dat snijvlak gebruikt wordt (bijv. vis, rauw vlees, kip, groente etc.). Ook zijn ze vaatwasser-bestendig en nemen ze weinig ruimte in als je ze op de bijgeleverde houder plaatst.
Rosti Mepal 04

Beslagkom Margerethe set

Onmisbaar bij het bakken: een beslagkom. Mijn favoriet zijn de Margrethe kommen van Rosti Mepal. Ideaal door de schenktuit, anti-slip aan de onderkant én deksel! De kom is van Melamine, en daardoor goed stevig.  De beslagkom wordt geleverd met een deegschraper, garde én bakkwast.

Kun je niet wachten tot je hebt gewonnen, of wil je deze sets aan iemand cadeau doen? Via de Rosti Mepal Shop kun je deze pakketten en meer bestellen.

Win!

Doe het volgende om kans te maken op deze mooie kitchentools van Rosti Mepal

 • Laat een reactie achter onder dit bericht, als je een voorkeur van eens van de pakketten hebt kun je dit aangeven
 • Like de Facebook-pagina van Brenda Kookt (als je dit niet al eerder hebt gedaan)

Deze win-actie is gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

———————————————

Meer kerstinspiratie vind je op deze pagina.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? LIKE Brenda Kookt op Facebook, of VOLG me op twitter of Bloglovin.
Op Instagram komen de lekkerste food snap shots voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

172 Reacties

 1. Clau-dya 14 december 2014 om 13:35

  Super mooie sets! Geen voorkeur ben blij met 1 van de 2

 2. esther te riet 14 december 2014 om 16:18

  Ik doe dolgraag mee voor de snijplanken want die van ons zijn hoognodig aan vervanging toe.

 3. Inge 14 december 2014 om 19:51

  Ik doe mee! Wat een super leuke actie! Ik heb geen voorkeur voor deze twee leuke pakketten.
  Leuk voor de uitzet..

 4. Lies 14 december 2014 om 19:58

  Wat een onwijs mooie pakketten, zeker zo in kersttijd! Ik zou het liefste de bakset winnen, om heerlijk de keuken in de te gaan deze dagen

 5. Anneliese de Waal 14 december 2014 om 21:43

  Ik vind de beslagkom set erg mooi, erg leuk win actie, ik doe graag mee.

 6. monique 15 december 2014 om 12:51

  Superleuke en originele prijzen zo tegen de Kerstdagen. Ik doe dan ook graag mee aan deze actie. Ik heb goede ervaringen met Rösti! De snijplanken lijken me reuzehandig, vooral met zo’n houder erbij, maar ook de set met de beslagkom vind ik superleuk!

 7. melissa 15 december 2014 om 16:09

  WAUW; ik ga voor de snijplanken; handig!

 8. Kelly 15 december 2014 om 19:14

  Leuke winactie, die pakketten zien er goed uit! Ik doe mee, en heb geen voorkeur voor een van de pakketten. Ik like je pagina op facebook!

 9. Roos 15 december 2014 om 20:31

  De beslagkomset lijkt me super!

 10. Michelle 16 december 2014 om 11:54

  Oeee ik doe graag mee! De snijplanken lijken me fantastisch :)