De ‘Kerstgedachte’

AH Kerstgevoel 01

Gesponsord artikel

Kerst draait bij mij grotendeels om lekker eten. Dat zal je van een foodblogger vast niet verbazen ;)

Daarnaast draait het voor mij ook om samenzijn met met familie en andere dierbaren. In deze tijd van het jaar komt dus ook ‘de kerstgedachte’ weer bij me opborrelen. Niet alleen samen zijn met dierbaren, maar ook terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar 2015. En andere mensen helpen, iets voor iemand kunnen betekenen. Dit hoeft geen groot (of duur) gebaar te zijn. Met een kleine moeite kun je soms iemand zijn dag al maken.

AH Kerstgevoel 04

Albert Heijn speelt heel mooi op de kerstgedachte in. We kennen allemaal het blauwe bord met kaartjes bij de ingang. Hierop kun je aan dorpsgenoten (of stadsgenoten) spullen maar ook diensten aanbieden of vragen. Ik weet zeker dat met deze kaartjes al heel veel mensen blij zijn gemaakt.

Albert Heijn ging op zoek naar de mensen achter de blauwe kaartjes. En dat is heel erg mooie geworden, dit filmpje laat de kerstgedachte mooi zien.

 

Hoe fijn zou het zijn als we deze maand allemaal iets voor een ander kunnen betekenen? Iets kleins waarmee je iemand zijn dag maakt? Of misschien zelfs zijn jaar!

Een paar tips: breng zelfgebakken koekjes rond, kook een warme maaltijd voor iemand die het kan gebruiken, maak iemand blij met (keuken)spullen die je zelf niet (meer) gebruikt.. etc.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
2 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk