Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Win een kerstverwenpakket

1000en1smaken kerstpakket 03

Vandaag mag ik weer iets weggeven! Het is een soort van druk met win-acties deze week. Maar doordat de tijd tussen Sinterklaas en Kerst maar kort is, en we willen dat de gewonnen spullen voor de kerst in huis zijn heb ik er voor gekozen de win-acties allemaal in dezelfde week online te zetten.

Ik mag een luxe kerstpakket van de heerlijke webshop 1000en1smaken weggeven. 1000 en 1 Smaken is een online delicatessenwinkel. In de webshop worden kwaliteitsproducten uit heel Europa verkocht, producten die met liefde bereid zijn. Denk aan heerlijke kwaliteits- olijfolie, chocolade, pasta, nogat en specerijen.

Nieuw bij 1000en1smaken is de ‘Giftbox‘! De eco-style cadeaubox met magneetsluiting is het perfecte cadeau voor lekkerbekken. In de webshop kies je met welke producten je de box vult, vervolgens kies je een kaartje uit dat aan een van de producten gehangen wordt. Op de afrekenpagina kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ontvanger. Dit wordt door 1000en1smaken op het kaartje geschreven.

 

1000en1smaken kerstpakket 02

Het pakket dat ik weggeef is goed gevuld! Dit zit er in:

 • Jack Daniels chocolade – deze reep Zwitserse melkchocolade is gevuld met de enige echte Jack Daniels whiskey, uit Tennessee. Chocolade voor #echtemannen
 • Engelse Shortbreads met clotted cream van Farrah’s – handgebakken
 • Witte chocolade met vanille van het Italiaanse merk Caffarel – beroemd over de hele wereld, maar nog niet in Nederland
 • Truffelmayonaise van Smaakgeheimen – romige mayo voor bij allerlei gerechtjes, een echte klassieker
 • Vinaigrette Framboos – deze kant-en-klare olie-azijn mix is heerlijk op smaak gebracht met frambozen en een vleugje champagne
 • Pesto Ligure – deze pesto schijnt beter te zijn dan zelfgemaakte. Dat komt omdat alle ingrediënten echt gewoon uit Italië komen. En daar onder de warme Mediterrane zon groeien
 • Wye strawberry jam – lokaal geteelde aardbeitjes uit Engeland. Ambachtelijk bereid in open ketels, net als vroeger
 • Popcorn van Bloom’s – handmade, onweerstaanbaar met karamel en zeezout

Win!

Doe het volgende om kans te maken op dit prachtige kerstpakket:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht, vertel me aan wie jij dit heerlijke pakket cadeau doet

Deze win-actie is gesloten, de winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen.

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

159 Reacties

 1. Nanette 17 december 2014 om 11:10

  Wat een leuke site, ik ga vanavond eens je recept voor de Chicken Pie uitproberen!

  Ik zou het kerstpakket aan mijn vriend kado doen. Hij is groot fan van whiskey en witte chocolade. De champagne gevulde vinaigrette komt vast van pas om 1 januari het nieuwe jaar en onze verhuizing in te luiden. :)

 2. Nellie 17 december 2014 om 20:57

  Ik geef het aan mijn vriend Jan omdat hij altijd lief en zorgzaam is :) en we samen kunnen lachen

 3. luna alexandre 17 december 2014 om 21:27

  Ik zou dit pakket cadeau doen aan mijn oma, die dit jaar helaas niet bij het kerstfeest gaat kunnen zijn omdat ze in de kliniek licht met kanker. Ik hop dit dit pakketje haar een extra boost gaat geven :)

 4. Magret 17 december 2014 om 22:09

  Ik wil dit pakket aan mijn moeder geven, vorig jaar op 17 december lag ze in het ziekenhuis en heeft de kerst en oud en nieuw niet meegemaakt. En nu is haar toch weer een jaar gegund, en met een kerst met familie en vrienden.

 5. Thea 17 december 2014 om 22:31

  Het kan nog net geloof ik? Meedoen met deze leuke winactie. Aan wie ik dit pakket zou geven dat is niet zo moeilijk. Aan mijn vriend, bijna 19 jaar samen waarvan 16 jaar ziek. Hij is het die me bijstaat, hij is het die voor mij is gegaan en me niet, net als zovelen, in de steek heeft gelaten, hij is het die me steunt en er voor me is, alles komt op zijn schouders neer omdat ik helaas tot weinig in staat ben en mijn dagen in bed doorbreng. Hij verdient het om nu eens zelf in het zonnetje gezet te worden!!