Win een kerstverwenpakket

1000en1smaken kerstpakket 03

Vandaag mag ik weer iets weggeven! Het is een soort van druk met win-acties deze week. Maar doordat de tijd tussen Sinterklaas en Kerst maar kort is, en we willen dat de gewonnen spullen voor de kerst in huis zijn heb ik er voor gekozen de win-acties allemaal in dezelfde week online te zetten.

Ik mag een luxe kerstpakket van de heerlijke webshop 1000en1smaken weggeven. 1000 en 1 Smaken is een online delicatessenwinkel. In de webshop worden kwaliteitsproducten uit heel Europa verkocht, producten die met liefde bereid zijn. Denk aan heerlijke kwaliteits- olijfolie, chocolade, pasta, nogat en specerijen.

Nieuw bij 1000en1smaken is de ‘Giftbox‘! De eco-style cadeaubox met magneetsluiting is het perfecte cadeau voor lekkerbekken. In de webshop kies je met welke producten je de box vult, vervolgens kies je een kaartje uit dat aan een van de producten gehangen wordt. Op de afrekenpagina kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ontvanger. Dit wordt door 1000en1smaken op het kaartje geschreven.

 

1000en1smaken kerstpakket 02

Het pakket dat ik weggeef is goed gevuld! Dit zit er in:

 • Jack Daniels chocolade – deze reep Zwitserse melkchocolade is gevuld met de enige echte Jack Daniels whiskey, uit Tennessee. Chocolade voor #echtemannen
 • Engelse Shortbreads met clotted cream van Farrah’s – handgebakken
 • Witte chocolade met vanille van het Italiaanse merk Caffarel – beroemd over de hele wereld, maar nog niet in Nederland
 • Truffelmayonaise van Smaakgeheimen – romige mayo voor bij allerlei gerechtjes, een echte klassieker
 • Vinaigrette Framboos – deze kant-en-klare olie-azijn mix is heerlijk op smaak gebracht met frambozen en een vleugje champagne
 • Pesto Ligure – deze pesto schijnt beter te zijn dan zelfgemaakte. Dat komt omdat alle ingrediënten echt gewoon uit Italië komen. En daar onder de warme Mediterrane zon groeien
 • Wye strawberry jam – lokaal geteelde aardbeitjes uit Engeland. Ambachtelijk bereid in open ketels, net als vroeger
 • Popcorn van Bloom’s – handmade, onweerstaanbaar met karamel en zeezout

Win!

Doe het volgende om kans te maken op dit prachtige kerstpakket:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht, vertel me aan wie jij dit heerlijke pakket cadeau doet

Deze win-actie is gesloten, de winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen.

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
159 comments
 1. Ik wil dit pakket geven aan dochter die veel tekort komt door haar ernstig gehandicapte zusje….
  Wil ik haar eens lekker verwennen…..

 2. Ik zou dit pakket geven aan mijn opa en oma, allebei 80 jaar en ze houden nog steeds van zelf koken en lekker eten. Ze komen alleen niet zo makkelijk meer bij andere winkels dan degene die op loopafstand zijn, dus op zoek gaan naar aparte ingrediënten lukt vaak niet. Ze zouden vast heel blij worden van zo’n leuk pakketje met aparte en heerlijke spullen! Dan ga ik samen met ze de keuken in :)

 3. JEEEEHHH…ik word toch altijd erg enthousiast van dit soort winacties!!!
  En ik had nog nooit gehoord van deze webshop, dus ik ga zeker gelijk even spieken!

  Mooie producten! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor mijn lieve mama. Zij heeft geen betaalde baan, maar doet alles uit liefde voor ons thuis! Ik woon al een aantal jaren niet meer bij mijn ouders, maar ze is en blijft mijn allerbeste vriendin!! Alles kan en alles mag, ALTIJD!! Het is een schat, dus ook zij mag wel eens een kerstpakket krijgen! :)

 4. Ik zou dit pakket geven aan mijn vriend om te vieren dat we de sleutel van onze nieuwe huis krijgen.

 5. Ik zou deze super mooie cadeaubox graag cadeau doen aan mijn allerbeste kookbuddie! En vooral om te testen of deze pesto echt beter is dan zijn zelfgemaakte ;)

 6. Ik zou dit pakket aan mijn vader cadeau willen doen. Hij heeft een zware tijd achter de rug en 2015 gaat ook een pittig jaar worden. Ik ben blij dat door alle omstandigheden we als familie er altijd voor elkaar zijn. En hij verdient gewoon wat extra’s.

 7. Voor het eerst in 15 jaar hoeft er niemand te werken of worden we elders verwacht.
  Genieten met mijn gezin van een lazy 1e kerstdag.

 8. Nou, er zit zoveel lekkers is, dan ik het het beste aan mijn vrouw zou kunnen geven. Dan heb ik in ieder geval nog een kleine kans dat ik er iets van mag proeven. Als ik het lief genoeg vraag… ;-)

 9. voor een collega die gek is op jack daniels, en die net weer alleen is gaan wonen in een bejaardenhuis in een dorp omdat dat de snelste betaalbare woonplek voor hem was!!

 10. Ik doe dit pakket graag cadeau aan Martinus. Hij staat altijd belangeloos voor anderen klaar. Terwijl hij het hard kan gebruiken dat hij in het zonnetje gezet wordt. Om diverse redenen heeft hij erg pittige tijden achter de rug en zit er middenin. Dus hem zou ik de box graag sturen, als leuke ondersteunende, verwarmende verrassing.

 11. Wauw, dat is een goedgevuld pakket! Ik schenk graag een deel aan mijn ouders en een deel aan mijn schoonouders, omdat we daar Kerst vieren!

 12. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met dit geweldige prijzenpakket
  beleeft zij veel bak- en smulpret
  en weet ze dat ze met Kerst iets lekkers op tafel zet!

 13. Hoi Brenda,

  Eerste kerstdag is bij ons hapjes dag. Overal heerlijk van snoepen en vooral nieuwe dingen uitproberen. Het pakket lijkt mij een goede basis hiervoor.

 14. Ik zou dit pakket aan mijn man cadeau doen, wij vieren vandaag zijn 50ste verjaardag. Hopelijk gaat de wind snel liggen en wordt het droog…..

 15. Hmm het water loopt me in de mond! Maar ik zou hem aan me moeder geven want zo’n lekker pakket heeft ze wel verdiend! En wie weet mag ik dan wel een stukje van de witte chocolade :-D

 16. Ik zou dit fantastische Kerstpakket aan mijn moeder geven, omdat zij altijd voor ons klaar staat. Ze is gewoon te lief en geeft altijd alles weg: nu mag ze wel eens ontvangen

 17. Ik zou dit pakket aan mijn vriend cadeau doen. Die vind koken erg leuk om te doen.maar is zo druk deze periode op zijn werk dat het erbij inschiet.ik hoop dat door dit pakket hij weer even lekker kan ontspanneb in de keuken.

 18. Ik zou dit pakket cadeau aan mijn lieve lekkerbekkie, mijn vriend. Als echte whiskeykenner denk ik dat hij heel blij wordt van de chocolade. Daarbij kookt hij iedere dag doordeweeks sinds ik een fulltime baan heb, ook nog zonder pakjes en zakjes! Dit pakket zou een mooi bedankje zijn voor zijn kookkunsten (en dan kan ik er zelf ook nog van genieten hihi)

 19. Ik zou dit pakket cadeau geven aan mijn zusje. Zij heeft het ontzettend druk en als ik haar nodig heb dan is er altijd voor mij. Ze doet ondanks haar drukte vrijwilligerswerk bij asielzoekerscentrum en brengt vaak eigen spullen daarheen om andere te helpen en vind dit zo inspirerend dat zr het verdient dit kerstpakket te ontvangen ik zou haar er echt mee verassen!

 20. Wat een mooi pakket! Hiermee kan ik wel een mooi menu samenstellen voor een avondje eten en film kijken met vriendinnetjes.

 21. Als ik het pakket zou winnen zou ik er moeite mee hebben om het weg te geven haha! Er zitten zoveel lekkere dingen in die ik zelf ook wel wil proeven. Maar oke, ik geef het dan aan mijn beste vriendin die ook erg van koken en lekker eten houdt. De kans dat we dan samen kunnen proeven is groot :)

 22. Wat een superleuk en lekker pakket! Ik zou dit pakket aan mijn vriend geven! Alleen al voor de Jack Daniels chocolade. Hij heeft uit Schotland caramel meegenomen met whiskey erin. Hij is er heel zuinig mee, maar deelt ze toch allemaal met mij! Dat vind ik zo lief, want ik weet hoe gek hij erop is. Dit pakket, en dan vooral de jack daniels chocolade, zou een leuke manier zijn om iets terug te kunnen geven.

 23. Ik zou graag dit pakket aan Erwin Kolman willen geven. Hij houdt van lekker eten en om het zelf te maken. Helaas als werkende, alleenstaande vader heeft hij daar niet altijd de tijd en de energie meer voor.
  Ik wil hem hiermee een smakelijk hart onder de riem geven ……….

 24. Ik krijg geen kerstpakket om mijn werk en dat terwijl ik dat juist altijd zo leuk vind om uit te pakken, ben dol op verrassingen! Deel mijn pakket graag met mijn beste vrienden, waar ik Oud-en-Nieuw mee vier!

 25. Ik zou het aan mijn moeder geven, als dank voor alles wat ze voor mij doet als het mij zelf even niet meer lukt.

  1. Ik gun dit verwenpakket aan mijn lieve vriendin Ingrid, zij heeft wel wat vrolijkheid verdiend! :3

 26. Ik zou graag het kerstpakket cadeau willen doen aan mijn moeder. Ze staat altijd voor iedereen klaar, cijfert zich vaak weg. Ze heeft het zwaar met de zorg voor mijn vader. En verdient een extraatje.

 27. Dit heerlijke pakket zou ik heel graag aan mijn moeder kado geven.
  Mijn moeder die in d’r uppie de kerstbrunch voor 12 man maakt (ik mag niet helpen haha).
  Mijn moeder die al tijden ziek is en daardoor helaas niet meer kan werken.
  Mijn moeder die mij steunt door dik en dun.
  Mijn moeder die gewoon de liefste is!

 28. dit pakket zou ik graag voor mijn dochter en kleindochter winnen die helemaal uit New Zealand komen om hier kerst te vieren.zij houden beiden van deze lekkernijen .

 29. Ik zou dit pakket willen delen met mijn zus. Onze moeder is ongeneselijk ziek en mijn zus rent van hot naar her. Ik houd van haar en ben blij dat ik haar in deze tijd heb.

 30. Wat een leuk pakket. Super geschikt voor mijn vriendin Angela, die eindelijk weer een nieuwe baan heeft gevonden. Nadeel is dat het voor maar 2 dagen is en dat ze daardoor nog steeds de sollicitatieplicht heeft voor 8 uur is wel lastig.

 31. Echt een prachtig pakket voor mijn schoonzoon, hij houdt van lekker en verdient echt wat extra’s

 32. Dit geweldige pakket gun ik met liefde aan mn buuffies om de hoek, omdat t daar niet alleen buiten maar ook binnen al even flink stormt. Ik kan de storm hier niet mee laten liggen maar wel een geniet-moment bezorgen.

 33. Ik zou dit pakket aan mijn moeder geven. Het afgelopen jaar ben ik geopereerd en ze stond altijd voor me klaar om me te helpen. Ik zou graag iets terug willen doen en haar dit pakket geven.

 34. Wat een leuke actie en wat een heerlijke dingen in dit pakket. Als ik het zou winnen zou ik het aan mijn moeder geven, kan heerlijk koken en ondanks haar 76 jaar staat ze er altijd voor open om nieuwe dingen te proberen en zit ik samen met haar op een Multi culturele kookclub. Zij zou hier zeker heel blij mee zijn en alles uitproberen.

 35. Graag wil ik mijn ouders verassen met dit pakket!! Zij zijn nog echt van wat een boer niet kent eten zij niet. Met dit pakket wil ik ze overtuigen, dat de gekke aParte dingen veel meer beleving geven& uiteraard ontzettend lekker zijn!

 36. Klinkt heerlijk! Ik zou het aan mijn vriend geven. Die ooit chefkok was maar die baan met onregelmatige werktijden heeft opgegeven voor een 9 tot 5 baam om vaker bij mij en onze zoon te kunnen zijn. In zijn vrije tijd kookt hij nog wél erg graag dus dan komt zo’n prachtpakket heel goed van pas!

 37. Ik zou het pakket geven aan mijn ouders. Zij passen elke week op onze dochter en ook op momenten dat we omhoog zitten, kunnen we altijd een beroep op hen doen. Hoe leuk is het om hen dan nu extra in het zonnetje te zetten met dit geweldige pakket!

 38. Mijn moeder. Dit jaar heeft ze lang in het ziekenhuis gelegen en ik kon haar niet altijd steunen omdat ik op kamers ben gegaan. Ik vind dat zij dit pakket echt verdiend heeft.

 39. Ik zou dit pakket cadeau doen aan een vriendin van me. We kennen elkaar eigenlijk al heel lang maar hebben nooit veel met elkaar gedaan, totdat we ontdekten dat we beide dezelfde passie hebben, namelijk koken en lekker eten. Ik denk dat ze heel enthousiast zou worden van dit pakket (ik werd namelijk ook heel enthousiast toen ik dit artikel las!).

 40. Ik zou dit pakket heel graag cadeau doen aan mijn lief! Hij werkt hard en heeft er veel begrip voor dat ik nog half studeer (loopt niet helemaal zoals ik graag zou willen) en daarnaast een beetje probeer bij te verdienen. En met dit dramatische weer, de donkere ochtenden en de kerstdrukte voor de boeg gun ik hem dit verwenpakket! :)

 41. Voor mijn geweldige kinderen, zij waren en blijven mijn reden om van iedere dag iets moois te maken.

 42. Graag wil ik het kerstpakket winnen voor mijn lieve vriendin Marga. Zij heeft vanaf haar jeugd tot nu (zij is een vijftiger) zware mentale & fysieke ervaringen meegemaakt. Door het koken vindt Marga ontspanning & is het gelijk een manier voor haar om mensen te binden. Haar liefde proef je in haar gerechten. Ik heb zoveel bewondering voor Marga. Ze is een warme en dappere vrouw.

 43. Ik geef dit kerstpakket aan mijn ouders te veel redenen om op te noemen waarvoor, maar ze verdienen het zeer!

 44. Dit zou ik graag aan mijn man geven. Dit jaar krijgt hij geen kerstpakket van zijn werk, maar verdient er wel een! Want naast zijn fulltime baan is hij begonnen met een studie bedrijfskunde en combineert hij dit ook met ons gezin! Ben trots op hem en vind dat hij dit wel verdient! Daarbij is hij ook nog eens gek op whiskey!

 45. Ik zou hem aan mijn vader geven! Hij is een voorstander van, het gezin voorzien van cadeautjes maar zelf heeft hij nooit iets nodig! Hij vraagt zelfs om praktische dingen (voor het huis, voor ons) op verlanglijstjes tijdens de feestdagen.. Nu verdiend hij wel eens wat leuks!

 46. Ik zou dit pakket aan mijn dochter, schoonzoon en 2 kleinkinderen geven, gewoon omdat ze het verdienen

 47. Super! Ik zou dit pakket aan mijn ouders geven, omdat ik afgelopen September naar Engeland ben verhuisd voor 3,5 jaar en nu eventjes naar huis kan met de kerst om goed te maken dat ik zo lang weg ben ;).

 48. Oh wat een gaaf pakket! Ik zou het pakket cadeau doen aan mijn buurman van 71 die het nodige voor mij doet omdat ik gehandicapt ben en dus niet alles meer zelf kan. Hij verdiend het echt om door mij en jouw dus verwend te worden. En vooral met zo’n prachtig pakket. Liefs Sabine

 49. Ik zou het kerstpakket aan mijn ouders geven. Zij hebben 4 dochters en 6 kleinzonen en de 7e is onderweg. Ik vind dit best bijzonder.

 50. Sinds kort de nieuwsbrief “Brenda kookt” ontdekt! Erg leuk en handig, de duidelijk beschreven recepten en de mooie foto’s. Als ik hier nu al zo vrolijk van wordt, hoe zou ik mij dan voelen als ik deze prijs win?

 51. Aan mijn vader, hij is een echt lekkerbek en weet dit zeker te waarderen. En hij heeft het ook wel een beetje verdiend ;-)

 52. Ik zou dit prachtige verwen luxe Kerstpakket cadeau doen aan mijn dochter en haar vriend, die allebei in hun Master jaar zitten, hard werken en leren en maar net kunnen rondkomen omdat ze allebei geen studiebeurs meer krijgen (want na HBO ziet men Master als 2e studie) en voor luxe geen geld hebben. Ze werken allebei zo hard, houden beiden erg van lekkere dingen en koken en hebben dit zo verdiend!!

 53. Beste Brenda,

  Wanneer ik dit pakket zou winnen zou ik het cadeau doen aan de ouders van mijn vriend. Ik mag voor de derde keer op rij mee op wintersport. Vrijwel alles wordt voor mij geregeld en daar kan natuurlijk geen bedankje tegenop. Aangezien zij enorm veel van koken houden, is dit een mooie verassing om te laten zien dat ik het erg waardeer dat ik ook dit jaar weer mee mag!

  Groetjes,
  Josien Kosse

 54. Ik zou het pakket aan mezelf kado doen! Heb veel tegenslagen gehad het afgelopen jaar en ook net te horen gekregen dat ik mijn baan kwijt raak, dus het nieuwe jaar begint helaas niet goed voor mij!

 55. Ik geef m aan mijn man,de Jack D reep zal zeer zeker in de smaak vallen!!
  En met de rest kan ie een mooie maaltijd maken,nouja erbij gebruiken,vind ie leuk koken maar vaak geen tijd,kan ie nu mooi zich “uitleven”.

 56. Deze zou ik graag mijn nichtje Angela Botman kado willen geven, zij is in de loop der jaren een echte foodie geworden, houd van lekker eten en zelf veel experimenteren.
  Zij weet van het leven een feest te maken!

  Mvg Joke Besseling

 57. Ik geef m aan mn lieve vriend! Hij heeft zo enorm hard gewerkt naast zn fulltime baan en kinderen afgelopen weken om ons nieuwe huurhuisje mooi te maken dat ie wel een extraatje verdiend!

 58. Graag voor mijn lieve zus Evie en zwager Andries.
  Financieel hebben ze het niet ruim en zijn net verhuist, vanwege gezondheidsklachten.
  Nare bijkomstigheid: in de laatste 14 dagen voor de verhuizing, werd mijn zus ziek en moest voor onderzoeken en een operatie naar het ziekenhuis.
  Gelukkig is ze weer thuis en gaat het goed, maar was wel even een stressvolle en bange periode!

 59. Mijn zus, ze kan wel wat verwennerij gebruiken. Het is net uit, dus de kerstdagen is ze in haar uppie.

 60. Ik zou dit pakket geven aan mijn 81jarige moeder. Zij houdt enorm veel van zoetigheden en lekker eten. Onlangs werd bij haar beginnende dementie vastgesteld … Nu zegt ze met de feestdagen veel en lekker te willen eten omdat ze weet dat volgend jaar ze misschien geen besef meer heeft van de feestdagen.

 61. Ik zou dit mooie pakket geven aan mijn ouders, omdat ik van hen iedere kerst ook een mooi pakket krijg. Omdat ik vegetariër ben vervangen ze dan de producten met vlees en vis door lekkers voor de katten, zo lief! Ook omdat mijn vader de grootste fan is van mijn blog. <3

 62. Ik wil dit verwenpakket wel cadeau doen aan mijn lieve oma! Ze is al jaren alleen, maar houdt nog steeds veel van lekker koken. Als ik er ben heeft ze een goed excuus om ook lekker te snoepen~!

 63. Ik zou dit pakket aan mijn ouders willen geven omdat ik erg ziek ben geweest, longontsteking met kinkhoest, en mijn ouders meteen zeiden; je komt weer even bij ons wonen. Want als je ziek bent mag je weer even terug thuis komen wonen. En daar ben ik nog steeds erg blij en dankbaar voor. Daarom zou ik ze extra willen bedanken met dit prachtige kerstpakket.

 64. Ik zou dit pakket weggeven aan mijn dochter. Ze is 26 weken zwanger. ook moet ze met de kerstdagen werken. Maar komt wel 2e kerstdag met haar partner en broers met partners bij ons eten. voor de 1e kerstdag zou ze samen met haar partner iets lekkers kunnen maken met dit pakket.

 65. Ooo wat een leuk pakket! MIjn vriend komt op 6 januari thuis na 6 weken werken in het buitenland en dit zou echt een heel leuke aanvulling zijn op mijn kerstcadeautje! We zijn ook 5 jaar samen binnenkort, dus een extra cadeautje (voor ons beide dan) mag wel!

 66. Aan Noortje Schellens, omdat ze na haar afstuderen héél lang en hard gezocht heeft naar een baan. Dat lukte niet zo snel maar ze liet de moed niet zakken en deed veel vrijwilligerswerk, bij de Wintertuin en bij de SKJ. Dat laatste is een club die vakanties voor kansarme kids mogelijk maakt. Omdat ze zo haar best deed en er tóch wat van gemaakt heeft verdient ze een heerlijk kerstpakket, want ze is dol op lekker eten maar dit soort heerlijkheden kon ze zich even niet veroorloven. Sinds kort heeft ze gelukkig weer het vooruitzicht op een nieuwe job en óók die is haar van harte gegund!

 67. Ik zou dit mooie pakket aan Joke geven. Zij geeft altijd haar kerstpakket aan iemand die het goed kan gebruiken. Omdat ik zou willen dat zij ook es van een mooi pakket kan genieten, geef ik het haar!

 68. ….aan mijn lieverd, waar ik oudejaarsdag 5 jaar samen ben, inmiddels zijn 3 jaar gestopt met roken, ben ik 25 kg lichter en eet bewust en gezond, maar mijn liefje heeft daar nog wat moeite mee. Met dit pakket wil ik hem laten zien dat bewust eten niet betekend dat je alleen maar aan de havermout en sojamelk zit ;-) Met dit pakket kan hij even volop genieten om dan nog bewuster te gaan eten en van 150 kg naar de 130 te gaan :-)

  Groetjes en fijne feestdagen…..Ellen

 69. dit pakket wil ik graag aan mijn zus cadeau doen die het heel moeilijk heeft nu ze haar baby alleen moet opvoeden omdat haar man net overleden is. Ze verdiend zo’n verwennerij.

 70. Ik zou dit kerstverwenpakket cadeau doen aan mijn moeder, omdat ze aan een nieuwe baan is begonnen nadat haar oude baan haar teveel werd, en ze dus wel even een momentje voor zichzelf verdient omdat ik het knap vind dat ze dat obstakel heeft overwonnen!

 71. Heerlijk pakket en vooral de chocolades! Dit pakket wil ik aan mijn vader geven waarmee we een jaar met ups en downs hebben gehad maar vorige week ‘schoon’ is verklaard! Een heerlijk cadeautje / kerstpakket voor hem om te vieren! (en stiekem eten wij mee ;))

 72. Wat een heerlijk pakket zeg!
  Ik zou hem geven aan mijn dochter, omdat ze altijd supergoed voor me zorgt.

 73. Mijn beste vriendin Saskia zou zo blij zijn met dit pakket! We bakken en koken samen heel wat af en met dit pakket kunnen we weer lekker aan de slag:) ze heeft een moeilijke periode achter de rug en fysiek gezien de nodige tegenslagen gehad en dit zou echt een opvrolijker zijn!

 74. Jaa, wat een goede producten en een leuk pakket! Ik zou het aan m’n vriendje geven, die loopt momenteel op krukken en zijn humeur kan wel een oppepper (bijvoorbeeld in de vorm van chocolade) gebruiken! ;) Hij houdt nog meer van chocolade dan ik, dus dat komt wel goed!

 75. Arghhhh…..wat is dat een leuk pakket!! Is het heel erg dat ik mezelf daar graag mee zou willen verwennen? Als working mom van 4 kids is dat ook wel eens nodig ;-) Duim, duim!!

 76. mijn zusje Erica, ze heeft veel tegenslagen gehad en mag wel eens in de watten gelegd worden met lekker eten.
  (wat ik natuurlijk wel kom proeven ;-) )

 77. Eigenlijk aan mezelf. Vorig jaar is heel plots na 2 dagen ziekte m’n moeder overleden dus dat was al een vreemde kerst. Nu amper een jaar later is ook mijn vader heel plots overleden, gevonden in zijn auto. Voor de tweede keer dus een hele vreemde kerst met het nodige verdriet. Ik kan wel een keer wat vrolijks en in dit geval lekkers gebruiken.

 78. Voor onze lieve achterburen die – ook al zijn ze ver in de zeventig – altijd voor ons klaar staan met een luisterend oor een daadkracht bij het opvoeden van onze twee kinderen met een beperking …

 79. Ja sorry, maar ik zou dat pakket kado willen doen aan mezelf, zodat ik de Jack Daniels chocolade aan mijn man kan geven, de witte chocolade aan mijn dochter, de popcorn aan zoonlief, de pesto aan mijn Italie-liefhebbende schoondochter, de vinaigrette aan mijn vriendin Miranda (kookgek), truffelmayonaise aan Rien (man van kookgek).
  Dan ga ik zelf voor de shortbread met aardbeienjam, perfecte combi. Kopje thee erbij – helemaal goed.

 80. Ik doe ‘m cadeau aan mijn moeder!
  Mijn moeder is een echte keuken-koninging (ik kroon mezelf voor het gemak even tot keuken-prinses) en zou wel raad weten met dit pakket!
  Uit haar keuken komen altijd de lekkerste en meest bijzondere gerechten, ze houdt wel van nieuwe dingen uitproberen.
  En daarbij is mijn moeder de liefste moeder die, samen met mijn vader, altijd voor mij klaarstaan dus zo’n pakket verdienen ze zeker!

 81. Dit pakket zou ik aan mijn zus, haar vriend en zijn zoontje geven. Ze komen bij de voedselbank, en ze hebben weinig te besteden, daarom gun ik ze wat extra’s waar ze met deze feestdagen van kunnen genieten.

 82. Hallo Brenda, ik zou het kerstpakket aan mijn man willen geven. Hij is ( 69 ) en houd van lekker eten. Hij zij laatst als je met pensioen gaat krijg je geen kerstpakket van de regering krijg je ze niet.

  Fijne kerstdagen

 83. Ik zou het pakket geven aan mijn lieve zus Anja vd Pol. Die heeft het na een pittig jaar zeker verdiend om een leuk pakket te krijgen.

 84. Leuke actie bren! Ik zou dit pakket aan mijn lieve vriendin Linda geven. Linda heeft 2 jaar lang intensief met heel veel liefde haar lieve vader verzorgd tijdens zijn ziekbed. In die tijd is ze ook weer een fantastische lieve moeder geworden. Helaas heeft haar vader de strijd tegen kanker niet mogen winnen en dit valt Linda zwaar… Ik gun het haar ontzettend dat ze weer eventjes in het zonnetje gezet mag worden met dit mooie en heerlijke pakket!!

 85. Hallo Brenda,

  Ik zou de doos aan mijn zus geven.
  In het afgelopen jaar ben mijn baan kwijtgeraakt en ik in een stevige burn-out terecht gekomen, werd depressief en zag het niet meer zitten. Mijn zus was er ten alle tijden voor mij en mede daardoor krabbel ik nu stukje bij beetje weer overeind. Ik ben haar daar erg dankbaar voor. De gevulde doos zou dat nog eens extra onderstrepen….

 86. Aan Dewi mijn vriendin, studiegenootje, steun en toevertrouwd persoon! Ze heeft het niet makkelijk de laatste tijd en verdiend wel een heerlijke opkikker!

 87. Ik denk dat ik dit heerlijke cadeau schandalig aan mezelf cadeau zou doen, gewoon, omdat het kan. Daarbij laat ik natuurlijk wel familie meegenieten ;) Ben vooral benieuwd naar de truffelmayonaise; heb dit laatst voort het eerst gegeten bij een biologisch frietje en dit bleek echt heerlijk.

 88. Oei, aan wie ga ik dit geven? Aan mijn vriendin Christine, die net zo’n lekkerbek is als ik en altijd voor iedereen klaar staat!

 89. Ik zou dit cadeau doen aan een vriendin (Rita) die nogal creatief is in de keuken en die dit echt kan waarderen. Maar ik vraag wel die pesto terug. Ik ben daar dol op en ben heel benieuwd hoe deze smaakt.

 90. Dit prachtpakket zou ik graag aan mijn man, een liefhebber van goed eten, geven. Hij neemt me veel uit handen en zorgt ervoor dat alles in huis op rolletjes loopt, ondanks mijn lichamelijke klachten waardoor ik regelmatig noodgedwongen de boel de boel moet laten. Zonder hem was ik nergens en een mooi cadeau verdient hij zeker!

 91. Wow ik zou dit smul pakket samen soldaat maken met mijn super lieve buur”opa” Jan. Beide zijn wij gek op bijzondere en lekkere dingen.

 92. Ik zou dit pakket aan mijn lieve vriendinnetje Sylvia geven. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en nog een strijd gaande. Ondanks dat is ze een enorme steun voor me nu ik het zelf ook moeilijk heb. Samen staan we sterk! ♡

 93. Hele leuke actie! Ik zou dit pakket cadeau doen aan mijn vader, zodat hij dit kan gebruiken om een heerlijk kerstdiner te maken voor mijn moeder, zus, oom en oma (: Ik denk dat hij er erg blij mee is.

 94. Ik zou dit heerlijke pakket aan mezelf geven, af en toe mag je je zelf toch ook verwennen.

 95. Wat een leuke winactie zeg! Aan het einde van het jaar kan ik meerdere mensen bedenken die een (culinaire) rol hebben gespeeld in 2014. Maar 1 iemand had in 2014 (maar ook al die jaren daarvoor) een belangrijke rol…wie anders dan mijn mama! Mijn mama die mij inspireert met oude en nieuwe gerechten. Die samen met mij voor elke verjaardag dagen in de keuken staat! En dan tijdens de verjaardag het hardste loopt. Maar ook omdat ze de allerliefste oma is voor mijn draakjes. Nu met alle plezier mee een high tea voor ons kleinste draakje aan het voorbereiden is! Ik zie ons naar aanleiding van deze box…onze hoofden al kraken over wat voor lekkers wij kunnen maken!

 96. Wat een heerlijk pakket, ik had het zelf niet beter samen kunnen stellen! Ik zou het pakket aan mijn lieve mama geven die dol is op koken. Alleen de witte chocolade gaat naar mijn vader hoor. Hoewel niet zo’n kok, wel gek op witte chocolade en mama en ik lusten dat niet haha. :)

 97. Wat een prachtig pakket.

  Ik zou dit graag willen weggeven aan mijn vriendin Danielle, alleenstaande moeder van een zoon met een passie. Ondacks dat ze het niet breed heeft helpt ze mee zijn droom waar te maken!

 98. Ik zou het pakket aan mijn vriend geven. Zo kan ik er af en toe, als ik bij hem ben, ook zelf nog even van genieten/smullen ;).

 99. Ik zou hem cadeau doen aan mijn vriend en dan lekker opeten met vrienden en familie. Heerlijk delen en genieten met kerst!

 100. Wauw, wat een apart pakket! Ik zou dit pakket cadeau doen aan mijn vriend en schoonvader: mijn vriend is dól op goede whiskey en op Engelse lekkernijen, terwijl mijn vader zich graag uitleeft in de keuken en dan vooral de Italiaanse keuken. Dit pakket is een prachtige mix van beiden dus ik zou ze er samen erg blij mee maken!

 101. Ik zou dit kerstpakket cadeau willen doen aan mijn moeder. Ik weet zeker dat ze er heel blij mee zal zijn en ze verdient het echt!

 102. Ik wil dit pakket cadeau doen aan mijn dochter die als zzp-er knoerthard werkt en geen baas heeft die kerstpakketten uitdeelt.

 103. Ik zou wel dit pakket aan me vader willen geven. Hij houd ook zo van koken en eten net als mij. We staan dan ook altijd samen in de keuken en nu zijn we samen bezig met uitzoeken voor de kerst natuurlijk. Hij verdient het echt.

 104. Ik zou dit pakket dolgraag cadeau willen doen aan mijn lieve zus. Sinds het overlijden van mijn vader twee jaar geleden staat ze altijd klaar voor mijn moeder. Ze is kok, maar door een chronische knieblessure heeft ze per 1 december ontslag moeten nemen en staat nu aan het begin van een nieuwe toekomst. Dit pakket zou een heel mooi ‘dankjewel’ zijn en tegelijkertijd een stimulans om in dat nieuwe leven lekker en mooi eten een belangrijke plek te blijven geven.

 105. Beste mevrouw,

  Ik zou super graag dit pakket willen krijgen. Aangezien we weinig geld hebben en me vriend tenslotte een kerst kindje is. Mijn vriend heeft het de laatste tijd zwaar gehad, zijn vader is inmiddels al tien jaar overleden, zijn moeder heeft iets aan haar buik, zijn jongste zusje is een junk. Daarom vind ik dat me vriend iets extra’s mag krijgen voor kerstmis.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Judith

 106. Ik doe dit heerlijke pakket kado aan mijn moeder. Met kerst staat zij zowat hele dagen in de keuken voor ons (= de kinderen, die eigenlijk allemaal al uit huis wonen). Hiermee kunnen we haar vast een beetje op weg helpen.

 107. Dit cadeau zou ik weggeven aan mijn allerliefste moedertje! Omdat zij altijd voor iedereen klaar staat en bovendien dit jaar voor het eerst geen kerstpakket krijgt van haar werk omdat zij sinds een maand met pensioen is. Dat maakt dit pakket extra speciaal.

 108. Dit is een verwennerij voor mijn vriendin! Zei heeft geen makkelijk jaar gehad, maar is er wel voor gegaan. Hard gewerkt en dus super verdiend!

 109. Ik wil het aan een vriendin cadeau geven. Ze staat altijd voor mij klaar. Toen ik zonder werk zat, ging ze boodschappen halen voor mij. Ik vroeg haar altijd hoeveel moet ik geven. Ze zegt niks: ik weet dat je op dit moment het moeilijk hebt. Dus het komt goed!
  Daarom ben ik haar heel erg dankbaar!

 110. Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn man. Hij is onder meer dol op chocola en op whiskey. Dat is natuurlijk belangrijk, maar ik gun het pakket hem voornamelijk omdat hij een pittig jaar achter de rug heeft. Hij is eerder dit jaar geopereerd. En heeft alles ondergaan zonder enige wanklank. Komende week heeft hij weer onderzoeken, waaruit zal blijken hoe goed de operatie is geslaagd. Wij hopen op een goede uitslag.

 111. Ik doe mee voor mijn moeder. Misschien heel cliché, maar het verhaal erachter is dat niet.
  Mijn moeder gééft letterlijk haar leven voor haar 2 dochters, al 34 jaar lang.

  In 1981 werd mijn zus 3 maanden te vroeg geboren, met o.a. en hersenbloeding tot gevolg.
  Na de eerste 2 weken leefde Janneke nog en kon ze haar voor het eerst in haar armen sluiten.

  Om een lang verhaal van 33 jaar kort te houden;
  ze heeft samen met papa, het babytje van 900 gram, die haar eerste levensjaren niet kon zien en niet kon praten,
  weten groot te brengen naar een vrouw van 1.80 meter, die door hun hulp elke dag weer zelfstandiger wordt.

  Elke dag spannen ma en pa zich weer in en elk jaar merk je vooruitgang, al gaat het soms moeizaam en duurt het lang.
  Vasthouden en volhouden.

  13 jaar geleden is hun levenswerk, het 1e woon-zorgproject in Nederland, geopend, 150 km verderop.
  Bedacht, opgezet en gecoördineerd door de ouders.

  Ondertussen ben ik 31 jaar en sinds mijn 11e jaar ook al vaak, lang, erg ziek geweest, waar het tot 3x toe, ook kantje-boord was.
  Ik in Heerlen op de IC, tegelijkertijd mijn zus op de IC in Nijmegen.
  Onze ouders deden wat ze konden en ook al duurde het maanden… Elke dag waren ze allebei urenlang bij ons, in het ziekenhuis.

  Moeder is oprecht gelukkig als haar 2 dochters dat ook zijn. Als zij zelf iets heeft, hoor je haar daar niet over.
  Als het met mij minder goed gaat of een slechtere dag heb, staat moeder direct voor de deur.
  Ze zal me zelfs helpen stofzuigen, ook als dit ten kostte gaat van haar eigen welzijn en huishouden. Dan zal zij haar eigen huishouden wel laten liggen.

  Een voorbeeld voor alles, hoe onze ouders er voor ons zijn: dag, nacht, praktisch, financieel, een luisterend oor, tips, advies, steun… Onvoorwaardelijk!

  En dat al bijna 34 jaar lang, dag in-dag uit.
  Dat is bijzonder!

  Ze vragen er niets voor terug, nóóit. Het enige: 2 gezonde dochters….
  Dat is hun geschenk op deze aardbol.

  Maar toch… als waardering uit een onverwachte hoek? Wat zou dat gaaf zijn!

  Want… Als ik mijn ouders zie lachen, doet dat óók wat met mij!!

 112. Aan mijn lieve dochter Eva die 30 december 9 jaar wordt en al een echte fijnproefster is…

 113. Ik zou dit pakket geven aan mijn zus, die na een half jaar stage lopen in London, volgende week lekker een weekje naar huis komt om kerst en nieuwjaar te vieren met mij:)

 114. Ik zou dit pakket cadeau doen aan mijn man. Hij heeft vorig jaar de zorg op zich genomen voor mij en onze zoon die veel te vroeg ter wereld kwam, daarnaast werkte hij voltijd. Kerst vorig jaar is als een waas aan ons voorbij gegaan dit jaar vieren we het met elkaar en daar zou dit pakket goed van pas komen.

 115. Ik zou dit pakket graag aan mijn moeder willen geven. Ze heeft een zware tijd achter de rug, en een lekker borrel met deze lekkere producten, zorgt hopelijk dat ze alles even vergeet

 116. Meteen moet ik aan mijn zusje denken als ik deze actie zie! Die is werkelijk he-le-maal verzot op deze delicatessen!

 117. Oh wat een super leuk & lekker pakket. Om te smullen… Ik zou dit pakket geven aan mijn schoonouders, ze zijn dol op eten en échte foodies. Ik denk dat ze er super blij mee zouden zijn :-)

 118. Ik zou dit geven aan mijn moeder.
  Zij staat altijd voor iedereen klaar zonder ook maar 1 seconden aan zichzelf te denken.
  Al iemand dit verdient is zij het wel.

 119. Ik zou dit pakket cadeau geven aan mijn lieve ouders die wel een leuke verrassing verdiend hebben. Ze staan altijd voor mij klaar en ze hebben alles voor mij over!

 120. Ik wil graag meedoen om het pakket te schenken aan mijn buurvrouw.
  Afgelopen Februari is Harrie onze buurman overleden.
  Anja is in oktober oma geworden van een prachtige kleindochter Hanna.
  Op 20 december is ze zelf jarig. Dit jaar viert ze dus kerst voor het eerst zonder haar man Harrie. Ook oma geworden zonder haar man. Heel triest allemaal, maar ook mooie gebeurtenissen zoals de geboorte van Hanna.
  Harrie was 52 jaar. Dit jaar moest ze zelf de kerstboom zetten.
  Om haar een beetje te verwennen en aandacht te geven hoop ik dat deze mail genoeg is om het pakket voor haar te winnen.

  Heel veel groetjes van een buurvrouw,
  Angelique Brok,
  Arlonstraat 28,
  5224 VN Den Bosch

 121. Ik geef dit pakket “dol-fijn” cadeau aan mijn broer want hij woont dit jaar voor het eerst op zichzelf en heeft ontdekt dat hij kan koken als de beste.

 122. Wauw!! Wat zou ik dit graag willen winnen..
  Ik weet niet eens waar ik moet beginnen..!!

  Het is niet voor mijzelf, maar voor 2 mensen met een hart van goud.
  Het gaat om twee personen waar ik heel veel van houd!

  Ze staan altijd voor iedereen klaar,
  als iemand hen nodig heeft dan zijn ze daar.

  Zulke lieve ouders, wat wil je als kind nog meer?
  ik weet zeker dat ze dit helemaal geweldig vinden,
  dus dat is de reden waarom ik het probeer.

  Als ik dit toch eens mocht winnen,
  dan ben ik helemaal buiten zinnen,
  ik weet zeker dat mijn ouders van blijdschap staan te springen.

  Voor ons kunnen de feestdagen dan echt beginnen:)

 123. Ik zou dit pakket met heel veel plezier aan mijn moeder willen schenken,
  dit met de reden omdat ik nog maar een paar maanden uit het huis ben en nu al veel te goed besef hoe goed ze al die tijd voor me gezorgd heeft. Steeds opnieuw, dag in dag uit, stond er wel een heerlijke maaltijd voor me klaar. Nu zou ik mijn moeder graag een mooie attentie willen geven voor die mooie tijd en wel het liefste met een heerlijke mand vol lekkere producten zodat ze nu ook even aan zichzelf mag denken en er heerlijke gerechten voor haar, en mijn vader natuurlijk, mee kan maken.

 124. Mijn lieve vriend heeft het afgelopen jaar veel familie moeten missen waardoor Kerst nu een bittere smaak heeft. Dit vind ik enorm jammer en wil hem een hart onder zijn riem steken, om te laten zien dat de kerst ook leuke kanten heeft!

 125. Geef het kerstpakket aan me buurtjes die gaan verhuizen binnenkort dus hebben het al druk deze tijd en het is ook gelijk een leuke verrassing

 126. Ik zou dit heerlijke pakket graag aan mijn schoonouders cadeau willen doen. Ze staan altijd voor ons klaar ondanks dat ze zelf een moeilijke periode doormaken.

 127. Ik wil het winnen voor de liefste en beste mama van de wereld! Omdat ze altijd voor mij en iedereen klaar staat. Ze gaat altijd met me mee, haalt me ‘s nachts met haar fiets overal op, maakt niet uit of het regent of sneeuwt. In een moeilijke tijd van ziekte heeft ze me er doorheen gesleurd. Ze helpt iedereen en wil er nooit wat voor terug. Ik hoop dat ze wint, want mijn moeder, maar ook mijn beste vriendin, verdient dit gewoon!

 128. Dit pakket ga ik dan gebruiken met de kerstdagen zodat de hele familie er van kan genieten! Heerlijk!

 129. Ik geef het pakket aan m’n ouders.
  Omdat we ALTIJD welkom zijn..blijven slapen met 4 kinderen kan altijd!!
  Altijd fijn en gezellig met elkaar.

  Rede genoeg om ze een kerst pakket te geven!!

  Groet Hannie Noordzij

 130. Wat een leuke site, ik ga vanavond eens je recept voor de Chicken Pie uitproberen!

  Ik zou het kerstpakket aan mijn vriend kado doen. Hij is groot fan van whiskey en witte chocolade. De champagne gevulde vinaigrette komt vast van pas om 1 januari het nieuwe jaar en onze verhuizing in te luiden. :)

 131. Ik geef het aan mijn vriend Jan omdat hij altijd lief en zorgzaam is :) en we samen kunnen lachen

 132. Ik zou dit pakket cadeau doen aan mijn oma, die dit jaar helaas niet bij het kerstfeest gaat kunnen zijn omdat ze in de kliniek licht met kanker. Ik hop dit dit pakketje haar een extra boost gaat geven :)

 133. Ik wil dit pakket aan mijn moeder geven, vorig jaar op 17 december lag ze in het ziekenhuis en heeft de kerst en oud en nieuw niet meegemaakt. En nu is haar toch weer een jaar gegund, en met een kerst met familie en vrienden.

 134. Het kan nog net geloof ik? Meedoen met deze leuke winactie. Aan wie ik dit pakket zou geven dat is niet zo moeilijk. Aan mijn vriend, bijna 19 jaar samen waarvan 16 jaar ziek. Hij is het die me bijstaat, hij is het die voor mij is gegaan en me niet, net als zovelen, in de steek heeft gelaten, hij is het die me steunt en er voor me is, alles komt op zijn schouders neer omdat ik helaas tot weinig in staat ben en mijn dagen in bed doorbreng. Hij verdient het om nu eens zelf in het zonnetje gezet te worden!!

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk