Merry Xmas!

xmas klein

Het is zo ver, it’s Xmas! De afgelopen maand heb ik hier op het blog naartoe gewerkt. En aan de bezoekersaantallen van de afgelopen week te zien hebben jullie je ook goed voorbereid. Ik wil je bedanken voor je bezoek aan Brenda Kookt, en het achterlaten van de reacties.

Ik wens je hele fijne feestdagen met familie, vrienden en andere dierbaren. Geniet van de tijd samen, en van het lekkere eten dat op tafel staat. Voor 2015 wens ik je alle goeds, dat het een geweldig jaar mag worden met heel veel lekkers om te delen met familie en vrienden.

P.s. kook je iets van Brenda Kookt? Deel je foto en tag me door #brendakookt toe te voegen. Ik vind het super leuk om jullie kooksels te bekijken.

 

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

———————————————

Meer kerstinspiratie vind je op deze pagina.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? LIKE Brenda Kookt op Facebook, of VOLG me op twitter of Bloglovin.
Op Instagram komen de lekkerste food snap shots voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
6 comments
 1. Wij hebben twee gerechtjes van jou vandaag in ons amuse pakket, de serano ham kroketjes en de crostini met brie. allebei eerder gemaakt deze maand om te proberen, ging prima!

  Helaas hadden we ook de rudolf koekjes eerst gedaan, maar die kwamen niet door de keuring haha!

  Bedankt Brenda voor alle leuke receptjes, voor jou ook een hele fijne Kerst!

 2. Ik ben zo blij met jouw blog!
  Dankzij jouw heb ik altijd genoeg inspiratie en hoef ik alleen nog maar te kiezen.
  Ik probeer nieuwe recepten niet eens eerst uit want ik weet dat alles lekker is en dat het niet kan mislukken.
  Thanks Brenda, veel succes in 2015! X

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk