Wat eten we vanavond?

6 ingrediënten voor een perfect ontbijtje

5 benodigdheden ontbijt 06

Gesponsord artikel

Om mijn werkdag goed te beginnen zijn 6 ingrediënten nodig. Een goed begin is het halve werk toch? Met deze zes dingen in de vroege ochtend begint mijn dag goed, en kan ik er tegenaan..

Tijd

Tijd vind ik ´s ochtends heel belangrijk, ik neem graag de tijd voor mijn ontbijt. Ik vind het geen probleem om mijn wekker een kwartiertje (of soms zelf half uurtje) eerder te zetten zodat ik even rustig wakker kan worden.

Yoghurt

Ik ben dol op yoghurt in de ochtend. Het liefst een volle romige yoghurt die niet zwaar op de maag valt. Ik kan ´s ochtends niet zo goed tegen koud eten en daarom laat ik de yoghurt altijd even op temperatuur komen in een kommetje.

Granen

Een ontbijtje moet wel vullend zijn. Daarom voeg ik granen aan de yoghurt toe. Muesli is saai, daarom ga ik voor Quaker Complete. Het is een rijke krokante granenmix van haver en tarwe. Licht geroosterd voor een krokante en goudbruine crunch. Quaker Complete is niet te zoet en niet saai. Precies goed.

5 benodigdheden ontbijt 04

Toppings

Ontbijt moet ook lekker zijn en daarom voeg ik graag extra toppings toe aan mijn yoghurtontbijtje. Bijvoorbeeld honing, kokos en een handje vers fruit. Bij Quaker Complete is het niet per se nodig, het is ook lekker zonder toppings.

Thee

Na een bakje yoghurt met granen en toppings waar ik de tijd voor heb genomen smaakt niets zo lekker als een warme kop thee. Het liefst ga ik voor een groene of kruiden theetje.

Bijlezen

Het laatste ingrediënten voor een perfect ontbijtje op een werkdag is voor mij het bijlezen van blogs. Het liefst op de tablet.

Iedereen heeft zijn eigen ontbijtritueel. Wat zijn jouw ingrediënten voor een goede start van de dag?

5 benodigdheden ontbijt 02

Proefpakketje

Wil je Quaker Compete ook eens proberen? Dat kan! Ik mag 5 proefpakketjes weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht om kans te maken op een van de proefpakketjes Quaker Complete.
Reageren kan tot dinsdag 13 januari.  De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg er voor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

56 Comments

 1. hedwig ketelaars 8 januari 2015 at 19:33

  Ik ontbijt ook graag met yoghurt en dan diepvriesfruit die ik dan even laat staan. Maar ben ook zo verslaafd aan mijn broodje met hagelslag. Daarom wissel ik het ook af. En cruesli zit idd vol met suiker.Quaker complete heb ik nog nooit geprobeerd. Het lijkt me wel lekker….wel jammer dat er dan weer geen hagelslag in zit ;)

  1. Brenda Kookt 8 januari 2015 at 19:35

   Ha, nee de hagelslag moet je zelf toevoegen ;)

 2. Diana van Lutterveld 9 januari 2015 at 02:38

  Meestal ontbijt ik met Brinta of havermout. Maar dit klinkt ook wel erg lekker. Quaker complete met yoghurt zou ik weleens willen proberen. Dan kan ik eens afwisselen ipv altijd hetzelfde standaard bordje in de ochtend.

 3. Annemieke 11 januari 2015 at 12:45

  Zou dit graag proberen! Neem zelf altijd yoghurt met fruit en cornflakes, maar wil graag iets voedzamers proberen in m’n yoghurt

 4. Esmée Otten 12 januari 2015 at 15:41

  Ik hou echt van een stevig ontbijt omdat ik dit belangrijk vind voor een goede start van de dag. Ik varieer dan ook bijna elka ochtend. Ene keer een bol met avocado en humus, andere keer crackers met jam etc. Alleen kan ik voor bij de yoghurt nooit een goede granenmix vinden die ik écht heel lekker vindt(de ene keer is het te zoet, de andere keer te weinig smaak). Ik zou het super vinden om dit pakket te winnen en deze mix uit te proberen!!

  Liefs,
  Esmée

Misschien vindt je dit ook leuk: