WIN dropchocoladeballen van MEENK

Dropchocoladeballen 02

Vandaag op Valentijnsdag staat er een extra artikel online, een leuke winactie!

Doen jullie iets aan Valentijn vandaag? Ikzelf niet, al staat er wel nog een heerlijk stuk taart van gister op me te wachten ;) (klik hier). Vandaag heb ik weer iets met chocolade op het blog, iets voor jullie! Ik mag namelijk drie pakketjes met dropchocoladeballen van MEENK weggeven!

Als je gek bent van drop én chocolade dan hoef je namelijk niet meer te kiezen. Deze dropchocoladeballen zijn een luxe lekkernij met een bijzondere twist. Een zacht oer-Hollands dropje met een laagje Belgische melkchocolade. Een verrassende combinatie hé?

De MEENK dropchocoladeballen zijn in drie varianten verkrijgbaar, namelijk:

 • Drop + Chocolade: een zoet dropje met een laagje Belgische melkchocolade
 • Drop + Chocolade + Krokant laagje: een zout dropje, ondergedompeld in Belgische melkchocolade met een krokant suikerlaagje als finishing touch
 • Drop + Chocolade + Salmiak: een zoet dropje, omhuld met Belgische melkchocolade en vervolgens bestrooid met een snufje salmiakpoeder

De dropchocolade met salmiak is mijn favoriet. Al moet ik bekennen dat ik van die andere twee ook maar door blijf eten… ;)

Dropchocoladeballen 01

Win!

Het lijkt me leuk om de dropchocolade cadeao te geven aan bezoekers die niet aan Valentijn doen of niets hebben gekregen. Natuurlijk kun je het ook aan iemand geven waarvan je vindt dat die wel eens iets lekkers verdient.

Doe het volgende om kans te maken op een van de dropchocoladepakketjes:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht
 • Like de Facebook-pagina van Brenda Kookt (als je dit niet al eerder hebt gedaan)

Deze win-actie is gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via Facebook, Twitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
75 comments
 1. Wouw, de combinatie van twee heerlijke smaken, waar ik niet van af kan blijven.
  Fantastisch omdat te mogen winnen.
  AJ

 2. Oh dat zou lekker zijn!

  Ik zou vanavond heerlijk met mijn lief uit eten, maar nu ligt hij met de griep in bed… Op zich geen drama, gaan we rustig een andere keer. Maar…bij thuiskomst zou ons hele huis gevuld zijn met vrienden en familie om zijn 40e verjaardag te vieren. Surprise…no surprise! 3 Maanden met voorbereidingen bezig geweest en nu is het feestvarken dus ziek :(
  No fun! Nu maar duimen dat hij nog een beetje opknapt (en dat ik die heerlijke chocolade-dropballen win).

  Groet!
  Annemieke

 3. Snoepfavoriet 1 en 2 gecombineerd, dat is verassend. Daar ben ik uiteraard heel benieuwd naar.

 4. Ben benieuwd of deze ballen de Tony’s Chocollony’s chocolade en dropreep zou kunnen evenaren…..
  Sandra

 5. OOh Bren wat zien deze er heerlijk uit! Drop met chocolade perfecte combi volgens mij!

  Misschien is het maar beter dat ik ze niet win want denk dat het binnen no time op is ;-)

  Fijne Valentijn Bren Xx

 6. Drop en chocolade, allebei onweerstaanbaar lekker. Maar gecombineerd? Nog nooit gegeten, dus wil ze graag uitproberen.

 7. Lijkt me superlekker, vooral dat zoete dropje met Belgische chocola eromheen. Zelfs als ik aan de lijn ben eet ik drop en chocola;) Kben heel benieuwd of deze combinatie ook onweerstaanbaar is…

 8. Zou graag de chocolade dropballen aan mijn man willen geven omdat hij van beide houdt en mij een mooi valentijnsgeschenk gaf en ik had niets voor hem

 9. Ben heeeeel nieuwsgierig!! Drop en choco…de favo snoep van mijn jongste draakje en mij! Ben benieuwd of ze dit ook lekker vind!

 10. Lijkt mij zalig. 2 van mijn favoriete smaken zijn samengevoegd: drop en chocolade. Hier mogen ze mij ‘s nachts voor wakker maken.

 11. Drop vind ik heerlijk en chocolade nog lekkerder. Bij de combi kan ik me nog weinig voorstellen maar ik laat me graag verrassen!
  Leuke blog heb je trouwens! Sinds ik jou volg staat er hier geregeld wat nieuws op tafel zonder dat dit meteen mopperende kinderen oplevert!

 12. Wat een bijzondere combinatie van zoetigheid… Ben zeer benieuwd! En nee natuurlijk heb ik ook niks gehad van mijn Valentijn:’$

 13. Ondanks mijn hints van vanmorgen zijn we tot de conclusie gekomen dat het hier elke dag Valentijnsdag is, dus de 14de slaan we het een keer over. Laat drop en chocolade nou toevallig beide quilty pleasures zijn hier voor ons beide hihi. Leuk en verrassend :)

 14. Wat ben ik hier benieuwd naar! Vorig jaar IJsland ontdekt tijdens een singlereis. Het land was spectaculair en boeiend, maar de medereizigers helaas niet bepaald dus heb ik me gestort op het ontdekken van de typisch IJslandse lekkernijen. En daar was ineens drop met chocolade. Mmmm ben toch een beetje verliefd terug gekomen van die reis. Helaas is de voorraad nu op dus inmiddels een beetje liefdesverdriet :-(

 15. O wow, ja graag! ☺
  Hier geen Valentijns ontbijt op bed of kadootjes… Maar de dag is nog niet om, wie weet…

 16. we ‘doen’ niets aan Valentijnsdag, maar heb wel de kiekeboe taart van gister in de oven staan. Mijn man volgt een cursus vandaag. Dus toch een kleine verrassing voor hem vanavond. En tja drop en chocolade, wie verzint het! Ben heel benieuwd hoe dat zal smaken.

 17. Dat lijkt me een heel mooi verjaardagscadeau op 19 februari! :)
  Ik ben gek op chocola en drop, ben benieuwd naar de combi!!

 18. ohhhhh, dat zou leuk en lekker zijn om te winnen. met een super on-romantische man, zou dit een geweldig kadootje zijn.

 19. Ooooh wat leuk, deze zijn zo lekker!! Heb deze ooit eens van een vriendinnetje gehad, wauw!!
  Hoop ze heel graag te winnen!!

 20. Ben wel heel erg nieuwschierig, ik doe niet zo snel mee aan win acties, maar deze lijkt me helemaal geweldig om te winnen…. :-) p.s. ik volg je nog niet zo lang, maar wát een ontzettend gave website heb je! Heb er al heel veel inspiratie uit gehaald! Zo leuk! En vooral heel makkelijk! Bedankt voor het delen van al die leuke dingen!

 21. Ohhhhhh heerlijk. Lekkere verwenmomenten als het allemaal te veel wordt of gewoon lekker in het voorjaarszonnetje als je je bedenkt hoe fijn het leven ook is

 22. Ik loot heel graag mee met de dropchocoladeballen. Speciaal voor mijn vriend, ik zou hem graag iets bijzonders willen geven voor Valentijn. Hij is gek op chocolalalala….

  groeten
  Willie

 23. Geen Valentijnsdag voor mij. The Mr. is te druk in de weer met de voorbereidingen voor de carnavalsoptocht. Chocolade en drop zijn wel welkom in deze eenzame tijd. Nee geintje hoor. We zijn niet echt Valentijnsmensen. Maar ik ben wel erg benieuwd naar deze toch wat vreemde combinatie!

 24. Daar zou ik mijn dochter graag mee verrassen. Doet met alles goed haar best en heeft een presentje zeker op deze dag wel verdiend

 25. Hoi Brenda, wat zien deze drop-chocolade ballen er heerlijk uit. Het water loopt mij in mijn mond. Ik probeer zo min mogelijk te snoepen, maar uitzonderingen bevestigen de regel!

 26. ohhhh lekker voor zo>n drop en choco junk als ik :-)
  maar ik heb niks gekregen van valentijn en er ook niks aan gedaan..
  dus als een goedmakertje is zo potje met die witte ballen altijd welkom :-)

  ps leuke site heb al een hoop recepten geprobeerd!

 27. Ben benieuwd naar deze combi.
  Mijn lieve man vindt Valentijn maar onzin. Maar ik denk wel dat hij het leuk vindt om deze balletjes te proeven. Kunnen we er samen van genieten. Nou, vooruit de kinderen krijgen er ook een paar. (Als ik win)

 28. Mijn zusje Gaby is een jonge hardwerkende vrouw (binnen- en buitenshuis) met vier opgroeiende kinderen. Daarbij is Gaby dol op chocolade en drop. Een combinatie van die twee lekkernijen lijkt me heel bijzonder. Ik gun haar een rustig en ontspannen thee moment samen met choco drop van MEENK. Een nieuwe manier van ultiem genieten tijdens de drukte van alledag.

 29. Dat lijkt me heel bijzonder om te proberen. Klinkt mega lekker, dus ben erg benieuwd en zou graag mee doen

 30. Deze heerlijke zoete MEENK dropchocoladeballen
  zullen mij als drop en chocoladeliefhebber wel bevallen.
  Ik kan niet wachten om aan te vallen!

 31. Het lijkt me ontzettend leuk om deze chocolade drop bolletjes te winnen voor mijn lieve oma! Sinds we vorig jaar samen een weekendje naar Kopenhagen gingen, waar onze familie woont, hebben we een grote LIEFDE ontwikkeld voor de combinatie drop en chocola en sinds we deze bolletjes hebben ontdekt zijn we hooked. Mijn oma ligt nu helaas in het ziekenhuis dus ik zou het super leuk vinden om haar te verrassen met een verlaat valentijnscadeautje!

 32. Leuk zeg, ik heb ter ere van Valentijnsdag een chocolade-truffeltaart gemaakt met frambozen. Viel goed in de smaak.

 33. Drop…heerlijk! Chocola….nog lekkerder! Als combi…uhm….bijzonder…denk ik. Dat wil ik graag proberen!

 34. Ik zou het super vinden om dit te winnen, want mijn vriend en ik hebben elkaar gister helemaal niet gezien. Hij moest werken van ‘s ochtends vroeg tot ‘s middags en ik begon met werken, toen hij klaar was. Ook na werk niet gezien, want toen lag hij al in bed voor de ochtenddienst van vandaag.
  Ik hem een kleinigheidje gegeven, zelf niets gekregen helaas dus dit zou mijn Valentijnsdag wel goed maken!

 35. Mmm ik ben wel erg nieuwsgierig naar de variant met het krokante laagje! Al klinken ze allemaal hartstikke lekker

 36. Oh dit lijkt me te lekker. Ik ben super fan van chocola en drop, het liefst met elkaar afgewisseld.. Dit komt dus als geroepen!
  En over valentijn, ik heb er niks aan gedaan. M’n vriend en ik zijn ergens een hapje wezen eten, maar dat was eigenlijk omdat we gewoon allebei een keer vrij waren!

 37. Wil ik graag winnen, mijn man houdt heel veel van zowel chocolade als drop, is dus voor hem een heerlijke combo..

 38. Na een bezoek aan 50shades of gray verdient deze single lady wel een choco-drop troostprijs al zeg ik het zelf

 39. Ik doe graag mee. Ben zeer nieuwsgierig naar deze smaken. Ik heb voor valentijnsdag een leuke kaart van mijn moeder gekregen. Ook heel leuk natuurlijk.

 40. Wat een bijzondere combinaties van smaken! Ik ben erg benieuwd wat mijn smaakpapillen hiervan zeggen!

 41. Valentijn gegeven?? = Ja zeker!!
  Valentijn gekregen?? = Helaas pindakaas!

  Niets gekregen dus jammer genoeg. Maar goed, de liefde zal er zeker niet minder door worden!
  Maar het was natuurlijk wel plezant geweest als man ook een beetje in de bloemetjes gezet te worden, alhoewel.. de chocolade stiekem wel nog beter zou scoren.. ;-)

 42. Een vriendin van me studeert nu in IJsland. Ze vertelde me dat de combinatie drop en chocolade daar heel normaal is en dat ze het verafschuwt. Ze had wat opgestuurd om het te proberen en het is zooooo lekker! Al moet ik eerlijk toegeven, dat deze dropchocoladeballen er nog duizend maal beter uitzien;-)!

 43. Heerlijk! Twee jaar geleden was ik in IJsland, waar een van de “specialiteiten” onder het snoep de chocolade met drop was. We hebben zoveel ingeslagen dat we er achteraf nog een half jaar van konden eten. Helaas zit ik nu al een tijdje zonder, terwijl het zo lekker is! Lijkt me ook leuk om die met salmiak te proeven, is nét anders. Je zou me heel blij maken!

 44. oehhh dat lijkt me erg jummie!! Zou dat best wel eens willen proberen samen met mijn zus die gek op drop is!!

 45. Ik zou haast een reep chocolade en een zak drop kopen om eens te kijken hoe dat smaakt… want ik kan me er niets bij voorstellen! Ik doe graag mee dus :)

  Ik had mijn kersverse lover op het hart gedrukt dat we niets aan Valentijn zouden doen, maar hij had toch een hele kitscherige mok voor me gekocht. Vond ik stiekem toch wel heel schattig :)

 46. Valentijnsdag was voor mij best een gewone zaterdag. Sporten, studeren, koken voor mijn moeder omdat ik een dagje thuis was en ‘s avonds mijn vader van Schiphol halen. Dus ik zou een andere dag wel lekker van deze chocolade drop willen genieten.

 47. Dit lijkt mijn zo’n vreemde combinatie. Maar een combinatie waar ik wel heeeel nieuwsgierig naar ben. Ik doe zeker mee:)!

 48. Je hebt me na het lezen van je artikel wel helemaal lekker gemaakt. Graag maak ik kans om deze goddelijke ronde chocoladeballen te winnen.

  Liefs

 49. Deze zouden perfect zijn voor mijn moeder! Ze heeft het de laatste tijd zo druk en ik wil graag iets kleins aan haar geven omdat ze dat gewoon verdient!
  Laat ze nu net gek zijn op deze chocoladeballen!!

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk