Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

WIN dropchocoladeballen van MEENK

Dropchocoladeballen 02

Vandaag op Valentijnsdag staat er een extra artikel online, een leuke winactie!

Doen jullie iets aan Valentijn vandaag? Ikzelf niet, al staat er wel nog een heerlijk stuk taart van gister op me te wachten ;) (klik hier). Vandaag heb ik weer iets met chocolade op het blog, iets voor jullie! Ik mag namelijk drie pakketjes met dropchocoladeballen van MEENK weggeven!

Als je gek bent van drop én chocolade dan hoef je namelijk niet meer te kiezen. Deze dropchocoladeballen zijn een luxe lekkernij met een bijzondere twist. Een zacht oer-Hollands dropje met een laagje Belgische melkchocolade. Een verrassende combinatie hé?

De MEENK dropchocoladeballen zijn in drie varianten verkrijgbaar, namelijk:

 • Drop + Chocolade: een zoet dropje met een laagje Belgische melkchocolade
 • Drop + Chocolade + Krokant laagje: een zout dropje, ondergedompeld in Belgische melkchocolade met een krokant suikerlaagje als finishing touch
 • Drop + Chocolade + Salmiak: een zoet dropje, omhuld met Belgische melkchocolade en vervolgens bestrooid met een snufje salmiakpoeder

De dropchocolade met salmiak is mijn favoriet. Al moet ik bekennen dat ik van die andere twee ook maar door blijf eten… ;)

Dropchocoladeballen 01

Win!

Het lijkt me leuk om de dropchocolade cadeao te geven aan bezoekers die niet aan Valentijn doen of niets hebben gekregen. Natuurlijk kun je het ook aan iemand geven waarvan je vindt dat die wel eens iets lekkers verdient.

Doe het volgende om kans te maken op een van de dropchocoladepakketjes:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht
 • Like de Facebook-pagina van Brenda Kookt (als je dit niet al eerder hebt gedaan)

Deze win-actie is gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via Facebook, Twitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

75 Reacties

 1. Maaike 17 februari 2015 om 11:41

  Valentijnsdag was voor mij best een gewone zaterdag. Sporten, studeren, koken voor mijn moeder omdat ik een dagje thuis was en ‘s avonds mijn vader van Schiphol halen. Dus ik zou een andere dag wel lekker van deze chocolade drop willen genieten.

 2. Els 17 februari 2015 om 12:43

  Dit lijkt mijn zo’n vreemde combinatie. Maar een combinatie waar ik wel heeeel nieuwsgierig naar ben. Ik doe zeker mee:)!

 3. Edine 17 februari 2015 om 14:48

  I’m totally in! Wow lekker lijkt me dit!

 4. Tessa 17 februari 2015 om 22:20

  Je hebt me na het lezen van je artikel wel helemaal lekker gemaakt. Graag maak ik kans om deze goddelijke ronde chocoladeballen te winnen.

  Liefs

 5. Emma 18 februari 2015 om 07:39

  Deze zouden perfect zijn voor mijn moeder! Ze heeft het de laatste tijd zo druk en ik wil graag iets kleins aan haar geven omdat ze dat gewoon verdient!
  Laat ze nu net gek zijn op deze chocoladeballen!!